Nick Young Netværdi

Hvor meget er Nick Young værd?

Nick Young nettoværdi: $ 25 millioner

Nick Young Nettoverdi og løn: Nick Young er en amerikansk professionel basketballspiller, der har en nettoværdi på 25 millioner dollars. Nick Young er en populær NBA-spiller for at have spillet med flere hold, inklusive LA Lakers og Golden State Warriors, men han har også fået en enorm popularitet og eksponering som tidligere kæreste og forlovede til populærmusikartisten Iggy Azalea.

Tidligt liv: Nick Young blev født i Los Angeles, Californien i 1985 af forældrene Charles og Mae Young. Nick Young begyndte at spille basketball i en tidlig alder og ville spille for Cleveland High School i sine formative år. Når Young steg til det kollegiale niveau, spillede han for USC Trojans.

College karriere: Young ville ende med at spille for trojanske heste fra 2004-2007. Han ville tjene en plads på All-Pac-10 First Team i både 2005-2006 såvel som 2006-2007 sæsonerne. I løbet af NCAA-turneringen i 2007 ville Young hjælpe med at føre de femte-seedede trojanske heste til Sweet Sixteen, hvor de tabte mod en-seedede North Carolina (74-64). Under et ganske mindeværdigt spil / ydeevne ville Young føre trojanerne med at score med 22 point, da de spillede Texas Longhorns i en sejr 87–68. På det tidspunkt præsenterede Longhorns National Player of the Year, Kevin Durant (selvom Durant selv ville ende med at score 30 point).

I stedet for at afslutte sin college-karriere benyttede Young sig af en mulighed for at spille med Washington Wizards NBA-holdet.

NBA Karriere: Nick Young har mildt sagt haft en interessant NBA-karriere og spillet for flere hold med topflyvning, herunder LA Clippers, Philadelphia 76ers, LA Lakers, for ikke at nævne Golden State Warriors under deres indvarslede 2018 mesterskabs sæson.

Selvom Young blev betragtet som en toprekrutter i gymnasiedage og college ball-dage, dukkede den to-tiden All-Pac-10 første teamer op i kun en Sweet Sixteen med sit trojanske hold, før han valgte at blive proffs efter sit yngre år. Washington Wizards valgte ham med det 16. samlede valg af 2007 NBA-udkastet, og han startede sit første spil senere samme år. Han var en del af en kontrovers, der stammer fra beskyldninger om, at holdkammerat Gilbert Arenas bragte våben ind i omklædningsrummet Young blev set fremstille våben med fingrene og pege dem på holdkammerater. For sine handlinger blev han tvunget til at hoste en bøde på ti tusind dollars.

I 2012 blev Young handlet til Los Angeles Clippers, der fik en playoff-kaj det år. Efter sæsonen underskrev Young en etårskontrakt med Philadelphia 76ers. I 2013 valgte han at underskrive med Los Angeles Lakers.

Nick Youngs 'Swaggy P' kaldenavn har fulgt ham gennem sin interessante NBA-karriere. For LA Lakers spillede Young under en kontrakt på 21,5 millioner dollars. Under en Laker-træningslejr endte Young med at lide en større skade - en radial sikkerhedsbåndsrift, der påvirkede hans højre tommelfinger. Unge forventes at gå glip af mindst 8 uger. Young ville gå glip af de første ti kampe, men ville debutere sin sæson den 18. november mod et konkurrencedygtigt Atlanta Hawks-hold. Young ville ende med at optage 17 point i en 114-109 Laker-sejr. Skade ville fortsat påvirke Youngs spil. Den 30. november 2016 ville Young blive udelukket i 2-4 uger efter at have belastet sin højre lægmuskel. Dette forhindrede dog ikke Young i at producere, når han vendte tilbage. Den 17. december 2016 lavede Young bemærkelsesværdige otte trepegere i et spil og scorede 32 point under et betydeligt tab for Cleveland Cavaliers. I december til begyndelsen af ​​januar ramte Young en større hot streak bag 3-punktslinjen, der forbandt fra lang rækkevidde ved 36 lejligheder på kun 8 spil, hvilket tilfældigvis var de mest 3-pegere, der blev lavet i løbet af en otte-spilstrækning af enhver Laker i franchisehistorie. Selv på trods af hans rækkevidde blev Young i april 2017 bænket af Lakers for deres resterende regelmæssige sæson, som bestod af 5 spil. Efter dette besluttede Young at blive en ubegrænset fri agent.

Nick Young

(Foto af Thearon W. Henderson / Getty Images)

I løbet af sommeren 2017 tilmeldte Young sig Golden State Warriors med topflyvning som rollespiller. Under hans debutkamp for Dubs steg Young til lejligheden og ramte 6 3-pegere under et tæt spil, hvilket resulterede i et 122–121 tab for Houston Rockets. Young ville fortsætte med at være en spiller, som holdet kunne henvende sig til i resten af ​​sæsonen, da han hjalp Warriors med at besejre Cleveland Cavaliers i en fejring af fire spil under 2018 NBA-finalen.

Personlige liv: Young er med i dokumentarfilmen 'Second Chance Season', hvor hans bedrifter, succeser, for ikke at nævne mangler, analyseres yderligere. Young fortsætter med at gå under kaldenavnet 'Swaggy P' og skaffer sig et ry som en dynamisk spiller på banen, men også i hans sociale forhold. Han var engang med australsk musiker Iggy Azalea - Azalea ville bekræfte deres forhold i 2014, selvom de to siden er blevet forlovet og adskilt.

Young var også tidligere i et forhold med den populære iværksætter Keonna Green. De to har haft to børn sammen - en søn ved navn Nick Jr., der blev født i 2012, samt datteren Navi, som blev født i 2016.

Young fortsætter med at forblive aktiv med humanitære årsager ud over basketball og grundlægger Nick Young Foundation, en organisation, der har til formål at hjælpe med at bekæmpe bande vold, for ikke at nævne at yde støtte til ofre for bande vold gennem psykiatriske tjenester. Young har også givet udtryk for sine intentioner om at tilbyde sin ekspertise som basketballtræner til dårligt stillede børn.

Nick Young Netværdi

Nick Young

Nettoværdi: $ 25 millioner
Fødselsdato: 1. juni 1985 (35 år)
Køn: Han
Højde: 2,01 m (6 fod 7 tommer)
Erhverv: Basketballspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021

Nick Young indtjening

Klik for at udvide
  • Philadelphia 76ers (2012-13) $ 5.600.000
  • Washington Wizards (2011-12) $ 3.695.857
  • Washington Wizards (2010-11) $ 2.630.503
  • Washington Wizards (2009-10) 1.714.800 $
  • Washington Wizards (2008-09) $ 1.602.960
  • Washington Wizards (2007-08) $ 1.491.240
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion