Nicole Richie Netværdi

Hvor meget er Nicole Richie værd?

Nicole Richie Netværdi: $ 25 millioner

Nicole Richie Netværdi: Nicole Richie er en amerikansk reality-tv-stjerne, model og skuespillerinde, der har en nettoværdi på 25 millioner dollars. Det er en kombineret nettoværdi med sin mand, rockstjernen Joel Madden. Hun blev berømmelse sammen med sin gode ven Paris Hilton, da begge piger optrådte i det hit reality-tv-show 'The Simple Life'. I løbet af sin tid i rampelyset blev Nicole konstant jaget af medieorganisationer og tabloidjournalistik. Efter 'The Simple Life' fortsatte Richie i en række reality-tv-shows og startede en 'rigtig' skuespilkarriere.

Tidligt liv: Nicole Camille Escovedo blev født den 21. september 1981 i Berkeley, Californien. Hendes fødselsforældre indså hurtigt, at de ikke havde de økonomiske ressourcer til at passe deres nye barn, og de tillod hende at leve med Lionel richie fra en meget ung alder. Selvom Richie først blev hendes værge, vedtog han og hans kone Brenda Harvey hende officielt, da hun var ni år gammel.

Denne familiestabilitet blev dog ganske kort, da Brenda og Lione gennemgik en følelsesmæssig skilsmisseproces kort derefter. Selvom de havde at gøre med væsentlige problemer, forsøgte de to forældre at behandle Nicole så godt de kunne i løbet af deres opbrud. På grund af Lionel Riches tætte engagement i musikbranchen blev Nicole udsat for en række højt profilerede berømtheder fra en meget tidlig alder. Michael Jackson var hendes fadder, mens hun voksede op, og Quincy Jones er også en nær familieven, der har kendt Nicole siden hun var meget ung.

Efter eksamen fra en forberedende skole i 1999 gik Richie på University of Arizona. Hun studerede kunst og medier og gned skuldrene med celebs som Kourtney Kardashian og Luke Walton, mens hun tog klasser. Efter to år blev det klart, at hun ikke rigtig var sikker på, hvad hun ville opnå med sin uddannelse, og så Nicole forlod college og vendte tilbage til Californien.

Television: I 2003 sluttede Nicole Richie sig til sin barndomsven, Paris Hilton, i en ny reality-tv-serie kaldet 'The Simple Life'. Forudsætningen var, ja ... enkel. De to unge kvinder blev efterladt på en gård i landdistrikterne i Arkansas, hvor de blev udsat for en livsstil og kultur, som de ikke var fortrolige med. Showet viste sig at være en massiv succes og fortsatte indtil en generende femte sæson, der blev hæmmet af en række problemer. For det første var de to kvinder stærkt ude og nægtede at tale med hinanden. For det andet stod begge kvinder i fængsel for juridiske spørgsmål. I sidste ende viste den femte sæson sig at være den sidste.

I løbet af den næste periode begyndte Nicole at være gæstestjerne i en række film og tv-shows. Hendes første filmrolle var i 'Børn i Amerika'. Med hensyn til tv har hun været med i shows som 'Eve', 'Six Feet Under', 'American Dreams', '8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter', 'Chuck' og 'Project Runway.' Hendes mest betydningsfulde tv-job kom i 2016, da hun bestilte en tilbagevendende rolle i sitcom 'Great News'. Serien løb i to sæsoner.

Bøger: I 2005 udgav Nicole Richie den succesrige bog 'The Truth About Diamonds'. Løst baseret på hendes livserfaringer udforskede bogen virkningen af ​​berømmelse på barndommen. Det behandler også temaer som stofmisbrug og overdreven fest. Hendes bog kom på listen over bestsellere i New York Times, og der var endda tale om, at den på et tidspunkt blev tilpasset til en tv-serie. I 2010 udgav hun en anden bog kaldet 'Tidløs'.

Mode: Uden for tv er Richie tæt involveret i modebranchen. Hun har været omtalt i flere blogs og magasiner, og hun er også en model, der har arbejdet med magasiner som Vogue og Elle. Med hensyn til brandpåtegninger har hun underskrevet aftaler med Bongo Jeans, Urban Decay og Jimmy Choo. Derudover har hun skabt et antal tøj-, håndtaske- og smykkelinjer.

(Foto af Dave Kotinsky / Getty Images for Fashion Institute of Technology)

Relationer: Nicole Richies første højt profilerede forhold var med en DJ ved navn Adam Goldstein. De daterede fra 2003 til 2005, og på et tidspunkt var de forlovede i ni måneder. Parret afbrød imidlertid forlovelsen og splittede hinanden.

I 2006 begyndte Nicole at danse Joel Madden , hovedvokalist for pop-punk-bandet Good Charlotte. I løbet af deres forhold har de haft to børn sammen. I 2010 blev de gift, og de bor i øjeblikket sammen i Los Angeles.

Helbredsproblemer: Nicole Richie har været genstand for kontinuerlige rygter om hendes helbred, især hendes vægt. I løbet af de mange sæsoner af 'The Simple Life' virkede det som om Richie blev tyndere og tyndere. Til sidst begyndte folk at mistanke om, at hun var anorektisk eller bulimisk. Richie anerkendte offentligt disse rygter og benægtede, at hun havde en spiseforstyrrelse, men bekræftede, at hendes manglende evne til at tage på i vægt var en bekymring for hende.

Til sidst hyrede hun hjælp fra en ernæringsekspert og en personlig træner til at prøve at løse problemet. I 2007 blev hun indlagt på grund af dehydrering og blev derefter diagnosticeret med hypoglykæmi.

Juridiske problemer: Nicole Richie har behandlet en række juridiske spørgsmål i løbet af sit liv. Tilbage i 2002 blev hun arresteret i forbindelse med en slagsmål uden for en natklub, skønt alle anklager mod hende senere blev ophævet. Det næste år blev hun trukket af politiet, der opdagede, at hun kørte uden licens, mens hun var i besiddelse af heroin. Hun tjekkede derefter ind på genoptræning og blev idømt tre måneders prøvetid.

I 2006 blev hun sigtet for en DUI. Hun var gået sammen på en motorvej gennem en afkørselsrampe, inden hun kørte ind i modkørende trafik på den forkerte side af vejen. Nicole indrømmede senere at være højt på både marihuana og Vicodin, mens hun var bag rattet. Som et resultat af disse hændelser blev Richie tvunget til at tage et 18-måneders uddannelsesprogram for chauffører.

Ejendom: I 2015 købte Nicole Richie og hendes mand Joel Madden en ejendom i Beverly Crest-kvarteret i Santa Monica Mountains. Den vestlige Los Angeles-ejendom har 5.515 kvadratmeter boligareal, en to-bil garage og en swimmingpool. Huset blev bygget i 1957 og var engang ejet af skuespilleren Jack Nicholson.

Nicole Richie Netværdi

Nicole richie

Nettoværdi: $ 25 millioner
Fødselsdato: 21. september 1981 (39 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,55 m (5 fod 1 tomme)
Erhverv: Sanger, skuespiller, forfatter, modedesigner, designer, tv-personlighed, tv-producent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion