Endnu ikke død: The Amazing Johnathan fylder 58 år

Fantastiske Johnathan taler tirsdag den 21. oktober 2014 nær slutningen af ​​en to timers underholdningsbegivenhed kaldet Entspeaks. (Norm Clarke/Las VegasJournal)Fantastiske Johnathan taler tirsdag den 21. oktober 2014 nær slutningen af ​​en to timers underholdningsbegivenhed kaldet Entspeaks. (Norm Clarke/Las VegasJournal) Den fantastiske Johnathan og Anastasia Synn på Magic Live! stævne onsdag den 17. august 2016 i The Orleans. (TVT) Tidligere tungvægtsboksemester Mike Tyson taler under en paneldebat, der blev afholdt før IBF -verdensmesterskabet i 2016 i National Tennis Center i Beijing, onsdag den 25. maj 2016. (Mark Schiefelbein/AP)

Under et genforeningsshow tilbage i januar på Baobab Stage Theatre på Town Square vendte Psychic Tanya (som portrætteret af Penny Wiggins) sig til The Amazing Johnathan og sagde: Skulle du ikke være død for to år siden?

Han var, men er ikke. A.J., som han er kendt i stenografi, har overlevet en degenerativ hjertesygdom, som hans læger sagde, ville koste ham livet nu. Han blev fortalt lige så meget i december 2013; han fremførte, hvad der skulle blive hans scenefinale i en serie shows fra 30. juni-1. juli 2014 på Magic Castle i LA I november 2014 fortalte han et publikum under Andy Walmsleys ENTSpeaks-kendis-talende serie på Inspire Theatre, at han havde mindre end et år at leve.

En stor komisk tryllekunstner, der havde overskriften Golden Nugget, Riviera, Sahara og Harmon Theatre on the Strip, A.J. har kardiomyopati, en degenerativ svækkelse af hjertemusklen. Tilstanden sank hans styrke og førte til et opsigtsvækkende (især for ham) 50 pund vægttab. Cirkulation til hans ekstremiteter blev kompromitteret og han mistede et par tæer på sin højre fod simpelthen at trække en sok af i sit hjem i Las Vegas.Fredag ​​markerede han sine 58thfødselsdag og fejrede sammen med sin kone, Anastasia Synn, i Riviera Maya på Mexicos Yucatan -halvø. Lægerne siger, at de skal fortsætte med det, jeg laver, sagde han et par uger tidligere. Men de ved ikke, hvad jeg har lavet.

Fredag ​​var A.J. sagde, jeg går bare rundt i mit liv som normalt, og læger ved ikke (noget). Næste gang er en dato på Foxwoods Casino Resort i Connecticut den 12. januar, et hotel, der drives af den mangeårige Vegas -udvejsleder Felix Rappaport, der drev Luxor, Mirage og Excalibur, inden han tog mod øst. Den 13. januar står Johnathan i overskriften på Wilbur Theatre i Boston. Disse datoer er blot tests for at se, om en fuldskala-tilbagevenden til forestillingen er i vente. Det er bare for at se, om jeg kan klare det, siger en mand, der endnu ikke virker færdig med at udføre magi.

TYSON SOM TESPISK

Efter at have vendt tilbage til scenen før en nødvendig udsalg på Brad Garretts Comedy Club på MGM Grand torsdag aften, nævnte Mike Tysonment en filmtitel, han skulle passe på: Soul Business, som han optog i Canada i sidste uge. Filmen er instrueret af Gabriela Tagliavini (Without Men, Perfect Lover, Ladies Nights blandt hendes tidligere projekter).

hvor meget er aaron hernandez værd

Og i publikum torsdag: Boksningsmester Zab Judah og rapper Eric B. fra slutningen af ​​80’ernes hip-hop-akt Eric B. & Rakim.Det var ganske power scene.

LEWIS OG SELFIE

Fredag ​​eftermiddag besøgte jeg Jerry Lewis, der bor i kvarteret og havde et par timer fri til at chatte. Han har det travlt i øjeblikket. I løbet af de næste par uger optræder han på Criss Angel's H.E.L.P. (Heal Every Life Possible) velgørenhedsbegivenhed mandag i Luxor, der var vært for Las Vegas-premieren på Max Rose på Regal Cinemas Village Square den 23. september og optrådte i South Point Showroom fra 30. september-okt. 2.

Ved slutningen af ​​vores tid sammen tog vi nogle billeder, og jeg vendte min telefon rundt og spurgte, om han nogensinde havde poseret til en selfie - Jerrys datter, Danielle, er temmelig dygtig til at tage disse billeder.

Du bør skrive en artikel om, hvordan folk ikke længere beder om autografer, sagde Lewis. Virkelig, i de sidste seks måneder har jeg været i masser af mennesker. Det plejede at være, alle beder om autografer. Nu er det hele selfies. De har udskiftet autografen. Selfies er den nye signatur, og for at markere øjeblikket fik vi en.

'Du bør skrive en artikel om, hvordan ingen længere beder om autografer. Det er alle selfies. ' Eftermiddag hænger med #jerrylewis

Et foto indsendt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 9. sep 2016 kl. 14.22 PDT

INTENS FLAV ACTION

hvor meget er karlie redd nettoværdi

Under post-showet, der hang i Tysons omklædningsrum, bemærkede Eric B., at en person, der skulle have et opholdsshow, er Flavor Flav. Dette skyldes, at Flav ses overalt i byen og altid tiltrækker en skare. Han skal dukke op fra 16.00-18.00 Søndag (ifølge hans evigt tilstedeværende ur) i Rockhouse Las Vegas ved venetianernes Grand Canal Shoppes.

Han serverer sin signatur stegt kylling og underskriver kopier af sin bog, Flavour Flav: The Icon, The Memoir.

HEJ 19

Hvis den seneste serie af show -lukninger har dig blå, ved du, at Vegas -underholdningsscenen fungerer i cyklusser. Når shows lukkes ned, er der en lang række af produktioner og entertainere, der venter på at optrappe. Red Mercury Entertainment of Las Vegas, for eksempel, gennemgår i øjeblikket eller i diskussioner med i alt 19 potentielle shows, der bliver sat op til Las Vegas.

Virksomheden driver stadig underholdningssteder og billetoperationer i Westgate Las Vegas og Stratosphere, og er fortsat en egenkapitalpartner i Jennifer Lopez, Lionel Richie og Britney Spears produktioner i Axis teater på Planet Hollywood.

I slutningen af ​​januar planlægger Red Mercury også at afslutte en madbane ved siden af ​​Fatburger on the Strip og Harmon Avenue, der vil blive forankret af El Dorado Express (en udløber af det populære døgnåbne hang El Dorado Cantina) og en Kaffebønne og teblad. Dette er et eksempel på diversificering af forretningsmodellen, hvilket er hvordan Red Mercury får overskud i disse ustadige tider.