O.J.s dom: 'Tiger King' manglende karakter er 'tiger sashimi'

(O.J. Simpson via Twitter)(O.J. Simpson via Twitter)

Så, O.J. Simpson har henvist til Carole Baskin længe mistede eksmand, Don Lewis, som tiger sashimi.

De, der har set Tiger King, ved, hvad dette betyder.

Lewis forsvinden er en underplot i dokumentarserien, nr. 1 -showet på Netflix og en national sensation. Baskins hovedantagonist, Joe Exotic (Joseph Maldonado-Passage ) beskylder Baskin gentagne gange og energisk for at have dræbt sin mand og derefter fodret ham med tigre.Tiger Sashimi #TigerKing pic.twitter.com/VuQzT3OAvM

- O.J. Simpson (@TheRealOJ32) 1. april 2020

Baskin nægter resolut anklagen. Lewis forsvinden er aldrig blevet løst.

hvor meget er mrbeast nettoværdi

Men Simpson, vist iført en blå latexhandske på sin højre hånd, siger, at han har fundet ud af det.

Der er ikke et snev af tvivl i mit sind om, at den dames mand er tigersashimi lige nu. Jeg siger bare, sagde Simpson, der bor på Red Rock Country Club i Las Vegas. Han postede kommentaren på sin Twitter -side, efter en runde golf, hvor han rapporterer, spillede jeg faktisk ret godt.

Simpson uddybede Tiger Kings udbredte popularitet og sagde: I går så jeg dette show, og gud, er Amerika i en dårlig form? Jeg så omkring seks afsnit af dette show, og jeg kunne ikke tro, hvad jeg så på. Hvide mennesker! Hvad er der med dig og vilde dyr? Lad dem være i fred!

I en universelt accepteret vurdering , Tilføjer Simpson, Showet er skørt, men det er så tosset, at du bare bliver ved med at se.