Engang en sidste udvej, Neonopolis opblødt af nye forretninger

Indgangen til det, der bliver DickIndgangen til det, der bliver Dick's Last Resort i Neonopolis, vises tirsdag den 19. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Indgangen til det, der bliver Dick's Last Resort, tidligere Cannabition, i Neonopolis vises tirsdag den 19. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Gården i Neonopolis vises tirsdag den 19. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Den nye Haterade souvenirbutik i Neonopolis vises tirsdag den 19. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Den nye Haterade souvenirbutik i Neonopolis vises tirsdag den 19. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) En Walter White fra 'Breaking Bad' mannequin iført en Los Angeles Fakers T-shirt vises i den nye Haterade souvenirbutik i Neonopolis, der vises tirsdag den 19. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Neonopolis-ejer Rohit Joshi tager mikrofonen, da byrådsmedlem i Las Vegas Cedric Crear og borgmester Carolyn Goodman ser på under båndklippningsceremonien for Don't Tell Mama i dette 20. marts 2019, filfoto. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Haterade åbner i Neonopolis i denne uge med en båndklipningsceremoni med Las Vegas borgmester i hovedrollen Carolyn God mand . Virksomheden kan prale af, at det gør sjov med alt, med T-shirts og andre souvenirs, der fejrer hån.

Hvis du har et yndlingsfodboldhold, vil de sælge en skjorte, der gør grin med holdets rival, Neonopolis -ejer Rohit Joshi sagde i denne uge. Det er en måde at være legende og have det sjovt. Det vil passe godt til vores gårdhave.

Sjovt hvordan livet fungerer, især på hjørnet af Las Vegas Boulevard og Fremont Street. For mange år siden var Neonopolis selv et mål for hån. Neon-Flopilous var et øgenavn, der blev givet til underholdnings-, detail- og restaurantfæstningen. Stedet syntes at vende virksomheder hurtigere end en kok vender flapjacks på Heart Attack Grill.Men ikke i dag. Neonopolis er en travl destination, med 90 procent af suiterne lejet, 60 procent besat og åbne for erhvervslivet. Det truende, afrundede bygningsværk er optaget af kolonnefavoritter som Don't Tell Mama, der er medejet af den venlige lyse og Joanna Pham ; Johnny Jimenez ’ Legetøjshytte; og Notoriety Live, under ledelse af Best Agency CEO Ken Henderson.

Haterades åbning efterfølges af noget lidt mere ekspansivt. Dick's Last Resort, som oprindeligt havde øjeæbler ved en lancering i efteråret 2020, planlægger at åbne allerede i marts (med forbehold for COVID -mandater). Baren, tavernaen og enklaven med levende musik har kørt på Excalibur i mere end et årti.

Dick's Last Resort -udløberen overtager den gamle Jillians plads nær Neonopolis indgang til Las Vegas Boulevard. Senest var det rum hjemmet for Cannabition, hashmuseet, der blev snuset ud i sommeren 2019. Stedet kørte i cirka et år.

#Scenen ... @dicksez & #Hadet#Neonopolis . #RJNu @reviewjournal pic.twitter.com/rRGPOG5dW4

- John Katsilometes (@johnnykats) 19. januar 2021

så du tror, ​​du kan danse vinder 2019

Dick's Last Resort er kendt for et tjenestepersonale, der glædeligt berømmer kunder og gutter til at bære fede papirhatte, og tjekker ind med noget mystisk underholdning for voksne. Ejer af Déjà Vu stripklub Harry mohney købte Dick's -kæden i december 2019.

Mohney præsiderer over mere end 130 klubber på landsplan, herunder Déjà Vu Showgirls på Sammy Davis Jr. Drive, der praler af at være det største stripklubfirma i USA. Mohney ejer også Erotic Heritage Museum i Las Vegas.

I Joshis genfortælling havde han taget Mohney til Dick's bar i ExCal i håb om, at han kunne være interesseret i at åbne en forpost i Neonopolis. I stedet kunne Mohney lide stedet så meget, at han købte hele virksomheden, der driver 13 lokationer i hele landet.

Neonopolis er ikke længere den sidste udvej for virksomheder som Dick's eller Haterade. Det er en tårnhøj mulighed, værdig til sin egen T-shirt.

Næste til Johnny D.

Kolonne fave og tilbagevendende Howard Stern gæst John Di Domenico bærer sin Donald Trump indtryk, selv efter at Trump forlod kontoret onsdag. Han har udviklet Orange Acres, en parodi på Green Acres sitcom fra 1960'erne. Mikalah Gordon medspiller som Melania Trump. Som Di Domenicos Trump synger i temasangen, Fra Pelosi til distriktsadvokater, undersøger alle meeeeee!

Find den på Di Domenicos YouTube -kanal.

Di Domenico fik også sin første optræden i flere måneder på Conan, Conan O'Briens TBS talkshow. Di Domenico stemmer lidt med titlen, Pardonpalooza.

Se under dine sæder! Di Domenico råber bag de faktiske optagelser af et Trump -kampagnemøde. Hver person i dette publikum benådes! Hvis nogen kan trække komedie ud af denne overgang, er det Di Domenico.

Newman i kabinettet?

Brian Newman hjulpet Joe Biden lancere sit præsidentbud fra Newman's Strip -ophold på NoMad Restaurant. Newman blev ansat til at spille for Bidens VIP -fundraiser den 7. maj 2019. Arrangementet hjalp med at overbevise MGM Resorts Internationals embedsmænd om at underskrive Newman og hans band til deres After Dark -ophold, der åbnede 30. maj 2019 i samme rum.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Brian Newman (@briannewmanny)

Vores Hej Reb! Øjeblik

For mange år siden i et andet liv dækkede jeg UNLV Runnin ’Rebels basketballprogram, da Hey Reb! blev introduceret som maskot. Da han gik på banen i Thomas & Mack Center, bemærkede jeg, Hej Reb! ligner han tager steroider. Derefter skrev jeg den observation og forsøgte at være sjov.

Jeg modtog et brev fra en UNLV -embedsmand om, at Hey Reb! fulgte et helt naturligt træningsregime og blev inviteret til at fange ham træne på UNLV fitnesscenter.

hvor mange penge tjener chuck todd

Ha. Gode ​​tider. Jeg har altid følt, at en mislykket lægemiddeltest ville bringe Hey Reb ned! Lidt vidste jeg.