Orlando Brown nettoværdi

Hvor meget er Orlando Brown værd?

Orlando Brown nettoværdi: $ 20 tusind

Orlando Brown nettoværdi og løn: Orlando Brown er en amerikansk skuespiller, rap-kunstner og musiker, der har en nettoværdi på $ 20 tusind dollars. Orlando Brown blev født i Los Angeles, Californien, og begyndte sin professionelle skuespilkarriere, da han gik i folkeskolen. Han begyndte med en co-hovedrolle i filmen, 'Major Payne', og gik derefter videre til støt arbejde i co-starring og gæst hovedrolle på sådanne tv-shows som 'Waynehead', 'Sister, Sister', 'Family Matters ',' Two of a Kind ',' The Jamie Foxx Show ',' Friends and Foes ',' Safe Harbor ',' Lizzie McGuire 'og' Fillmore! '. Han leverede også voice over-arbejde til den animerede serie, 'The Proud Family. Ud over sit tv-arbejde har han optrådt i filmen 'Max Keeble's Big Move' og tv-filmene 'Maniac Magee' og 'Eddie's Million Dollar Cook-Out'. Han er mest anerkendt for sit arbejde som Eddie Thomas på 'That's So Raven'.

I 2012 optrådte Brown i filmene We the Party og Christmas i Compton. I 2015 optrådte han i American Bad Boy og Straight Outta Compton. Som rapper udgav han albummet Trade It All i 2006 og singlen 'F ** k My Fame i 2016. Browns sange er blevet vist på soundtracks til That's So Raven, Disneymania 2, Radio Disney Jingle Jams, DisneyRemixMania, That's So Raven Too !, Disneymania 4 og Princess DisneyMania. Han vandt en Young Artist Award i 2005 for fremragende unge kunstnere i en tv-serie for That's So Raven og blev nomineret til en anden til Safe Harbor i 2000.

Juridiske spørgsmål: Orlando Brown er blevet arresteret flere gange gennem årene. Han blev arresteret i 2016 og sigtet for indenrigsrør og besiddelse af narkotika. I januar 2018 blev han arresteret for batteri fra en ægtefælle, modstand mod et politikontor og besiddelse af stoffer. I september 2018 blev han arresteret for fjerde gang efter at være blevet fanget i forsøget på at bryde ind i en restaurant.

Orlando Brown nettoværdi

Orlando Brown

Nettoværdi: $ 20 tusind
Fødselsdato: 4. december 1987 (33 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 6 tommer (1,7 m)
Erhverv: Skuespiller, musiker, radiopersonlighed, sanger, rapper
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion