Et par Las Vegas-baserede shows vælger forskellige titler

Distriktsadvokat Steve Wolfson beskriver udvidelsen af ​​våbenforbrydelsesenheden under et interview på sit kontor tirsdag den 17. maj 2016. Jeff Scheid/Las VegasJournal Følg @jlscheidDistriktsadvokat Steve Wolfson beskriver udvidelsen af ​​våbenforbrydelsesenheden under et interview på sit kontor tirsdag den 17. maj 2016. Jeff Scheid/Las VegasJournal Følg @jlscheid Kyle Chandler spiller hovedrollen i 'Bloodline'. Jeff Daly Netflix

Hvad er i et navn?

Ville en tv -serie med et andet navn have vurderinger som søde? Eller endnu sødere?

To Las Vegas-baserede shows undergik nylige gentagelser, hvor Investigation Discovery's Las Vegas Law nu er kendt som Sin City Justice og Fox midseason-komedien LA-> Vegas går barmhjertigt nu af tastaturvenlig LA til Vegas.I sin første sæson pralede Las Vegas Law sin hidtil usete adgang til Clark County District Attorney's kontor. Denne adgang forårsagede mere end et par problemer for serien såvel som distriktsadvokat Steve Wolfson.

Den offentlige forsvarer Phil Kohn fortalte The Journal før showet debuterede i maj 2016, at han mente, at anklagere skubbede visse sager til retssag frem for at afklare dem for at få mere overbevisende tv.

Jeg har altid fortalt advokaterne på mit kontor, at kontorets integritet og sagens integritet først og fremmest er, sagde Wolfson til showets forsvar. Og intet skal besluttes på grundlag af det faktum ... at et tv -team fulgte historien.

Advokater for Michael Solid, dømt i 16. maj 2013, drab på en gymnasieelev, der nægtede at opgive sin iPad, argumenterede hele vejen til Nevada højesteret om, at Las Vegas Law skulle afvises fra at filme retssagen. Retten fastslog enstemmigt i sidste måned, at serien opfylder definitionen på en nyhedsreporter og skulle have samme adgang.

hvor mange penge tjener lil yachty

Denne sag vil tjene som grundlag for det andet afsnit af Sin City Justice. Den første, der sendes 8. juni, følger retssagen mod blandet kampsportkæmper Jonathan Koppenhaver, bedre kendt som War Machine.

En talsmand for Investigation Discovery sagde, at showets navneændring skete som en måde at bedre afspejle det faktum, at serien følger sager gennem hele retssystemet, fra politiets efterforskning til retssagen og ikke kun den juridiske del.

Hvad angår LA til Vegas, kan jeg ikke engang begynde at beskrive, hvor lettet jeg er over ikke at skulle skrive LA -> Vegas, igen og igen. Det ville have været den største test af mine modificerede jagt-og-peck-skrivefærdigheder siden den skæbnesvangre CBS sitcom $#*! Min far siger.

Jeg har ikke set LA til Vegas og vil ikke i et stykke tid. Men før du foreslår, at komedien - der finder sted hver uge på den samme flyvning fredag ​​aften til McCarran International Airport og søndagens returflyvning til Los Angeles - ikke lyder som noget, der ville være længe nok til at bekymre dig om, skal du bare huske, beskrivelser kan bedrage.

Hvor mange af jer ville glæde sig til at stille ind for at se en gruppe New York 20-somethings hænge rundt i et kaffehus (venner), en flok boozere i en Boston-bar (Cheers) eller en serie, der bogstaveligt talt handler om ingenting (Seinfeld) ?

Viser at vide for den kommende uge

■ Femogtyve år efter drabet på hjemrejsedronningen Laura Palmer vender forfatter-instruktøren David Lynch sammen med Kyle MacLachlan og flere andre originale medvirkende til 18 nye afsnit af Twin Peaks (21:00 søndag, Showtime).

■ John (Kyle Chandler) og resten af ​​den stadig mere dysfunktionelle Rayburn -klan genforenes til en sidste sæson af intriger i Florida Keys i Bloodline (fredag, Netflix).

■ Apropos dysfunktion forsøger Valerie (Michaela Watkins), Alex (Tommy Dewey) og Laura (Tara Lynne Barr) at undgå at vende tilbage til deres medafhængighed i tredje sæson af den mørke komedie Casual (tirsdag, Hulu).

■ Indstil dine forargelsesmålere til 11: Der er en ny version af Dirty Dancing (20.00 onsdag, ABC), med Debra Messing, Nicole Scherzinger, Katey Sagal og Abigail Breslin i hovedrollen som Baby.