Palms og Playboy gav klubben, og Hef bragte gnisten

Holly Madison, Hugh Hefner og Crystal Hefner på Palms -hotelletHolly Madison, Hugh Hefner og Crystal Hefner i Palms -hotelets Hugh Hefner Sky Villa i oktober 2010. (Ed Graff) Hugh Hefner omgivet af Playboy bBunnies, da han bliver interviewet i august 2000. (Reuters/file) Playboy -bladets grundlægger Hugh Hefner ankommer med kæresten Kendra Wilkinson, til venstre og Bridget Marquardt til hans 80 -års fødselsdagsfest i Münchens berømte klub P1 31. maj 2006. (Reuters/Michaela Rehle) John Katsilometes interviewer Hugh Hefner i Playboy Club at the Palms under Hefners fødselsdagsfest den 9. april 2011. (Tom Donoghue) Hugh Hefner poserer med Playboy -kaniner den 1. marts 2001 på Hard Rock Hotel i Las Vegas. (Glenn Pinkerton/Las Vegas News Bureau) Hugh Hefner ankommer med Playboy Playmates, herunder Holly Madison, til gala-premier for Humanity i New York-New York i Las Vegas, 20. september 2003. (Bob Brye/Las Vegas News Bureau) Crystal Harris Hefner (Hilsen) Identiske tvillinger Karissa og Kristina Shannon, til venstre, Hugh Hefner og Crystal Harris ankommer til optagelsen af ​​American Film Institute Life Achievement Awards, der hedrer skuespilleren Michael Douglas i Culver City, Californien, torsdag den 11. juni 2009. (Matt Sayles/AP) Playboy -magasinforlaget Hugh Hefner vises ombord på sit private fly, 1970. (AP)

Den aften Hugh Hefner fejrede sin 85 -års fødselsdag i Playboy Club at the Palms, talte vi om hans mor, hans drenge, værdier og dødelighed.

Hvis du holder dig i god form, er alder bare et tal, sagde Hefner den aften, da han blev flankeret af sin dengang 21-årige søn Marston og dengang forlovede Crystal Harris, 60 år yngre end han.

Hefner bemærkede, at hans mor, Grace, blev 101.Jeg har gode gener, sagde han og lo. Det hjælper, hvis du vælger dine forældre med omhu.

På spørgsmålet om, hvorvidt hun nogensinde har delt råd til, hvordan man lever et ualmindeligt langt og velstående liv, sagde Hefner: Jeg tror ikke, vi nogensinde har talt om, hvor længe jeg ville leve. Men hun var en meget speciel dame. Hun var fra Nebraska og havde gode, stærke værdier, men jeg tror, ​​at det at føle sig ung primært har at gøre med en holdning til livet. Hvis du omgiver dig med unge mennesker, gør det ikke ondt.

Hefner nåede aldrig 101, men levede til 91. Han døde onsdag aften i Playboy Mansion i L.A. , hans berømte hjem. Men han sagde også, at Las Vegas for en tid var hans andet hjem gennem sit partnerskab med N9NE Group og Palms fra 2006-2012.

er udstillinger åbne i vegas lige nu

Hefner var glad for at tage sig tid til at chatte under sine besøg. Han talte engang vemodig om sit yndlingsårti.

Jeg kunne godt lide 70’erne, sagde han. Vi satte en film på herregården forleden, 'Hot Tub Time Machine', en fjollet, voldsom komedie om 80'erne. Jeg så det og tænkte: 'Det er ikke 80'erne, jeg husker.' Jeg kan ikke huske, at de var så sjove. Den film fik 80’erne til at ligne 70’erne.

Natten til den 9. april 2011, #HughHefner har 85 års fødselsdag @Palmer . #tomdonoghue Foto. pic.twitter.com/g8FagJSlYw

- John Katsilometes (@johnnykats) 28. september 2017

Han talte også om sit første besøg i byen, da han var i 30'erne, under en Playboy -reklametur, der snoede sig fra Chicago til San Francisco til L.A. og til sidst Las Vegas. Han fandt tegneserien Lenny Bruce i San Francisco's Ann's 440 Club, og senere bookede han ham til at optræde på Playboy Club i Chicago. Han festede med Jayne Mansfield og hendes mand, Mickey Hargitay (far til Law & Order: Special Victims Unit -stjernen Mariska Hargitay), i Hollywood. Hefners date var to Playboy -kaniner.

Jeg husker ikke meget om Las Vegas -afslutningen på den rejse, for det var det sidste sted, vi besøgte, sagde Hefner og anstrengte sin hukommelse. Da var jeg temmelig hængende.

Hefner nød altid festen i Vegas, tydeligt opblæst af fyrværkeriet (ofte i form af ægte stjernekaster), han satte i gang, da han hang på Palms. Natten til hans 85 -års fødselsdag førte 31 Playboy -kaniner ham gennem Playboy -klubben til en privat enklave, hvor han underholdende underholdt gæster, iført en hvid sømandshue, trækulblazer, rød skjorte og blå jeans.

Hef holdt familien tæt sammen med sønnerne Marston og Cooper, der blev spioneret for at drive Playboy -forretningen. Jeg ser meget af mig selv i mine to drenge, sagde Hefner. De er smarte og kreative. Han smilede til en overskrift, der beskrev Marston som Playboys Next of Skin.

Festen, der brød ud omkring ham, fik Hefner til at huske, da han i 1985 i en alder af 59 år fik et let slagtilfælde. Han gav episoden skylden for usunde aktiviteter i palæet.

Jeg tror, ​​det havde at gøre med min livsstil, sagde han. Derfor slap jeg ind i mit andet ægteskab (med Kimberly Conrad), fordi jeg begyndte at mærke mine år. Da det ægteskab ikke virkede, kom jeg ud af det genfødt, tror jeg.

Da han nåede 85, havde Hefner afgjort sit forhold til Harris. Modellen og DJ på deltid var genstand for hån fra Holly Madison, en populær Vegas-personlighed og en af ​​Hefners veninder på The Girls Next Door reality-serien på E!

Madison foreslog, at Hefner handlede i hast med at vælge Harris, da de to offentligt sneglede til hinanden. Forlagslegenden trak bare skubbet fra uenigheden.

De har mere tilfælles, end en af ​​dem ved, sagde Hefner. Såsom mig! Hah-hah!

Du skulle også grine. Sikke et kort. Hefs løb som besøgsambassadør i Palmerne var alt for kort. Da Playboy og hotellet blev skilt, var der tale om at omdøbe Hugh Hefner Drive, der førte ind i Palms og fjernede det skilt. Men navnet står stadig passende, da Hugh Hefner virkelig var en slags fyr i Vegas.