Paranormale møder skræmte 'Ghost Adventures' -trioen

4837864-1-44837864-1-4 4855761-2-4

Hvis der er noget mærkeligt i dit kvarter, har du sandsynligvis stadig lyst til at ringe til Ghostbusters. Forudsat at du faktisk gerne vil slippe af med det, det er, der hjemsøger dig.

Men hvis du bare er interesseret i at dokumentere dens eksistens, se hvad den har at sige eller få det hele til at opleve sin fulde dør-smækkende, kropslige skrigende raseri, skal du overveje fyrene fra Ghost Adventures (21:00 fredage, rejser Kanal).

hvad er shania twains nettoværdi

Paranormal efterforsker Nick Groff og udstyrstekniker Aaron Goodwin har kaldt Las Vegas hjem siden 1999, og vært og ledende efterforsker Zak Bagans, med undtagelse af tre eller fire år tilbragt i sit hjemland Michigan, har boet her siden 1995. Men det var dengang tilbage i Trenton, Mich., der lagde grunden til Ghost Adventures, nu i sin tredje sæson med at sende trioen til nogle af de mest frygtindgydende steder på Jorden.Under det, han kalder en mørk tid i mit liv, vågnede Bagans for at høre en gammel kvinde skrige sit navn. Dette fortsatte i en uge, siger Bagans, altid kl. 3 på prikken. Den syvende nat siger han, at han blev fastgjort på sin seng og så noget stå ved foden af ​​den.

Figuren kiggede på mig, og jeg kiggede på denne figur, siger han. Og efter at vores øjne var forbundet, det var da alt i mit liv ændrede sig. Han kalder, at første gang han følte, at der var brug for mig, fra en højere magt. Jeg ved, at det lyder lidt skørt, men det er dog rigtigt. Det ved jeg i mit hjerte.

Tilbage i Vegas blev Bagans ansat til DJ Groffs bryllup, og da de to lærte hinanden at kende, delte Bagans sit spøgelsesagtige møde. I stedet for at flygte fra scenen og efterlade et Groff-formet hul i væggen, blev Groff, der beskriver at have små oplevelser med det paranormale som barn, fascineret af Bagans fortælling. Da Zak begyndte at fortælle mig det, siger han, at jeg var som 'Wow, det er noget, jeg gerne vil opleve.'

Da de to udklækkede en plan om at dokumentere Virginia Citys hjemsøgte hotspot Washoe Club, indså de, at de havde brug for en kameramand, der ville arbejde gratis. Det var her, Goodwin, som Groff mødte i sine filmklasser på UNLV - Groff faktisk havde tilmeldt sig universitetet, mens Goodwin sneg sig ind i seminarer - trådte ind i billedet.

Goodwin siger, at han aldrig tænkte på spøgelser, før besætningen filmede et fuldkropsudseende på Washoe. Det ændrede mig lidt. Og jeg var ude, indrømmer han og griner. Jeg tænkte bare: 'Jeg kan ikke mere her. Det er for skræmmende. ’Men han vendte hurtigt tilbage. Man bliver hurtigt afhængig af det, forklarer Goodwin.

En typisk episode finder trioen låst inde fra skumring til daggry i et nedslidt, uhyggeligt helvedehul uden et fancy produktionshold, der hjælper dem. Optagelser fanges via nattesynskameraer, der enten er håndholdt eller efterladt på steder med den mest rapporterede spøgelsesaktive aktivitet.

Holdet kommunikerer med frembringelserne via digitale lydoptagere - det statiske forbedres senere for at afsløre meddelelser som f.eks. Komme ud, eller jeg vil dræbe Zak - og mere avanceret udstyr som f.eks. Enheden, der lader ånder kanalisere deres energi til fonemer og ligner en overnaturlig Tal og stav.

Men Ghost Adventures er måske bedst kendt for den måde Bagans-der støder på, og jeg mener dette i bedst mulig forstand, som en slags Criss Angel i den paranormale verden, med sine knytnævebump, stramme sorte T-shirts og intens persona det er lidt skræmmende i sig selv - kalder de forskellige ånder.

hvor mange penge er ray j værd

Kom ud og vis dig selv! han vil udfordre spøgelser på en måde, der falder et sted mellem en Old West -sheriff, der brænder en fredløs og en beruset i en bar på udkig efter et slagsmål.

Bagans forklarer teknikken ved at sammenligne at komme ind på et hjemsøgt sted med at gå ind i en husfest: Du kommer ikke til at interagere med nogen, hvis du bare står i hjørnet og leger med din mobiltelefon. Du skal gå derind, du skal tale med folk. Du skal kende deres navne, du skal vide, hvem de er. Begynd at tale om nogle indre ting om dem for at udløse noget aktivitet.

Indimellem er denne aktivitet mere, end de havde regnet med.

Under en tur til den italienske ø Poveglia var det pludselig, at noget mørk energi overtog min krop og ville bruge min krop, siger Bagans. Og jeg ville bare slå (eksplosiv) ud af Aaron. Han stopper med at kalde det en besiddelse og foretrækker udtrykket manipulation.

Så er der holdets nylige besøg i Bobby Mackeys Music World i Wilder, Ky., Hvorefter alle tre siger, at noget ondt fulgte dem hjem.

Når jeg ville bringe en pige til mit hus, siger Bagans, ser det ud til, at noget ville angribe den pige. På et tidspunkt siger han, at hans dadels rosenkrans blev flået af hendes hals og smidt ind i et andet rum.

Og Goodwin bebrejder det, de stødte på der, for at bryde hans ægteskab op. Efter at ting fulgte mig hjem, sker der ting i huset, siger han. Jeg blev bare bange for, at jo mere jeg var væk, jo flere ting ville der ske med hende.

Men lokalbefolkningen behøver ikke at rejse nær så langt for at finde nogle af deres foretrukne hjemsøgte lokaliteter: Pioneer Saloon in Goodsprings, Fox Ridge Park i Henderson og Oasis Motel på Las Vegas Boulevard, hvor pludselig Susan -skuespilleren David Strickland og pokerlegenden Stu Ungar døde.

De har endda kommende afsnit sat i La Palazza Mansion i Las Vegas ’Scotch 80’er -kvarter (12. november) og Amargosa Opera House i Death Valley Junction, Californien (26. november).

daniel day-lewis nettoformue

Af hensyn til nogensinde at sove igen, vil jeg ikke tro på noget af dette. Men jeg vil heller ikke have, at der dukker noget dæmonisk op for at forsøge at gøre en troende ud af mig. Da disse ånder synes at kunne lide digitale optagere så meget, er jeg endda fristet til at brænde den, jeg brugte til dette interview, bare for at være på den sikre side.

Ghost Adventures -holdet insisterer dog på, at alt, hvad de støder på, er legitimt, og deres sikkerhed kan være temmelig overbevisende.

Disse ting er ægte. Det kan have en reel effekt på dig, og det kan skabe ravage i dit liv, siger Bagans. Der er store risici ved det, vi gør. Men det er i vores blod.

Christopher Lawrence's Life on the Couch -kolonnen vises om søndagen. Send ham en e-mail på clawrence@ reviewjournal.com.