Paris, Nicole (sammen Parole) gør fængslet til en hot billet

20430592043059 2043049 2043050 2050998

Glem iPhone, den sidste Harry Potter -bog og soundtracket til High School Musical 2. Takket være Hollywood Three - Paris Hilton, Nicole Richie og Lindsay Lohan - det must-have tilbehør denne sommer har været et rapark.

Alle de seje børn har en.

Fængsel har gjort Paris og Nicole - hvis berømthedsparnavn tilfældigvis ville være parole - større end nogensinde. Hvem bekymrer sig, hvis de kombineret med Lindsay gør L.A. -gader nogenlunde lige så sikre som en Fallujah -markedsplads?Fængsel har været årets breakout -stjerne. Det har været på magasinomslag, tabloid-tv og overalt radio som følge af Paris ’cirkusagtige 23 dage der og Nicoles 82 minutters dom, der fik Paris til at ligne en Gitmo-fængslet. (Da Lindsay endelig overgav sig til myndighederne, forventer jeg fuldt ud, at hun bliver vendt væk fra hoveddøren og afleveret en kupon, der giver hende mulighed for at køre gratis over en fodgænger.)

hvad er jon jones nettoværdi

Men uanset om du elsker det, hader det eller ærgrer dig over det, fordi det er berømt bare for at være berømt, lad os se det i øjnene: Hvis fængslet var noget varmere, ville det være at date John Mayer.

Og det får Cops -skaberen John Langley og hans søn, Morgan Langley til at ligne de klogeste mænd på planeten. De har underskrevet fængsel på en eksklusiv kontrakt og er fast besluttet på at gøre den til en reality -stjerne. Og som enhver Hollywood-tungvægt kommer den til Vegas for fængsel (21.00 tirsdag, KVMY-TV, kanal 21).

Den første sæson har en del Las Vegas-segmenter, siger Morgan Langley om det nye show, der følger den tidstestede struktur for Cops, som går ind i sin 20. sæson med fængslende trashiness (kl. 20.00 lørdag, KVVU-TV, Channel 5).

skrabet kærlighed og hip hop nettoværdi

Han siger, at den seks uger lange optagelse på Clark County interneringscenter-otte til ti timers dage, tirsdage til lørdage, sidst i januar til begyndelsen af ​​marts-gav omkring 10 historier.

I den ene tjekker Peter - en russer med et sted i nærheden af ​​fire tænder, en af ​​dem guld - for endnu et ophold i den fulde tank. Ligesom en østeuropæisk Otis the Drunk er Peter en regelmæssig, der leder vejen til sin celle og hele tiden siger, at amerikanske fængsler er som et paradis.

I en anden bliver Ann - en aldrende DUI -mistænkt, der siger, at hun var den høje blondine i den lyserøde badedragt i Beach Blanket Bingo - booket. Ved nærmere eftersyn finder betjent Nicole Sittre lidt ekstra i Ann's strækbukser. Ja, Ann er virkelig en mand.

Du får mange forskellige former for kriminelle i Las Vegas, siger John Langley og understreger betydeligt appellen, der har gjort byen til et yndet sted for politifolk i årenes løb. Du har mange mennesker, der kommer til Vegas og går ud af Vegas. Og hvad angår retshåndhævelse, skaber det et mere dynamisk miljø.

Det giver også lokalbefolkningen en følelse af benægtelighed. I modsætning til i de fleste andre byer, de to viser hyppigt, er der en bedre chance end gennemsnittet for, at fyren, der foreslår 400 pund, ikke er herfra.

Vi har set ... at vi får mistænkte fra hele landet, der kommer ind i fængslet i Clark County, siger Morgan Langley.

Uanset hvor de er fra, har jeg dog aldrig forstået hvorfor - uanset hvor krigførende, hvor latterligt eller hvor nøgen - mistænkte næsten altid underskriver de korrekte formularer, så deres arrestationer og/eller bookinger kan sendes til millioner.

Du ved hvad? Det er et mærkeligt fænomen. Og ærligt talt ved jeg ikke, hvorfor alle tilmelder sig, siger Morgan Langley og tilføjer, at 90 procent eller flere af de mennesker, der er filmet af politifolk og fængsel, overholder det. Måske er det Andy Warhol syndrom.

hvad er tia mowry nettoværdi

Med andre ord søgen efter berømmelse.

Sidste sæsons fremragende episode af My Name Is Earl så det meste af Camden County samles på The Crab Shack for at se en genudsendelse af afsnittet Cops skød der. Det var ligesom den fjerde juli, Mardi Gras og Double Coupon Day på Piggly Wiggly rullede alle sammen til en, da beboerne huskede deres flygtige berømthed og borgerlige stolthed.

Set i bakspejlet var Earl måske ikke så langt væk.

Den nye berømthed er den gennemsnitlige mand. Eller kvinde, siger John Langley og citerer realitykonkurrencer fra American Idol til Survivor. Alle vil være en celeb.

hvor meget er ricky schroder værd

Og virkelig, hvad stopper dem i disse dage? Det eneste, der adskiller Ann fra Paris, er 100 pund, 100 millioner dollars og det lille ekstra.

Som Langleys gentagne gange siger, fængsler fængsel ikke.

Det kan gøre hvem som helst til en stjerne.

CHRISTOPHER LAWRENCELIFE ON THE COUCH