Park Theatre i spil for Shin Lim, Aces of Comedy headliners

To gangeTo gange 'America's Got Talent'-mester Shin Lim. (MGM Resorts International) En scene fra Cirque du Soleil -showet 'Ka' på MGM Grand. (Cirque du Soleil) Fra venstre, Major League Soccer Commissioner Don Garber, Las Vegas borgmester Carolyn Goodman, Liga MX Executive President Enrique Bonilla og MGM President of Entertainment and Sports George Kliavkoff foran Bellagio hotel-casino i Las Vegas i denne 11. juli 2019, fil Foto. (Heidi Fang/Las VegasJournal) @HeidiFang David Spade (MGM Resorts International)

Shin Lim havde måske ikke overvejet at optræde på Park Theatre for et par år siden. Men den to-gangs America's Got Talent-mester kan måske udføre sit håndværk hvor Kære huler.

Lim, Mirage Theatre bosiddende headliner, vil sandsynligvis flytte ind i det rummelige teater, da MGM Resorts International fortsætter med at genåbne underholdning på The Strip. Lim and the Aces Of Comedy lineup, byder på Bill Maher, David Spade, Ray Romano George Lopez og Daniel Tosh , kan let flytte ind i lokalet efter 15. marts. Det er den dato, offentlige samlinger er tilladt med 50 procent på landsplan.

MGM Resorts International præsident for underholdning og sport George Kliavkoff stopper med at formelt meddele, at Lim og esserne vil bruge Park Theatre som et midlertidigt hjem. Men han antydede stort set en sådan løsning. Det er klart, at spillestedets tilgængelighed (tom i øjeblikket) og arkitektur (plads til 5.200, med variabel kapacitet) er velegnet til at være vært for disse shows.hvor meget er michael j fox værd

Det er kunstnere, der ønsker at være på spillesteder foran 1.000, 2.000 fans, og vi har et sted med 5.000 sæder med de rigtige krav til siddepladser, sagde Kliavkoff. Vi kunne sætte dem ind på det sted og bruge det sted til dem og derefter flytte dem tilbage til Mirage Theatre, når det er passende.

Mirage Theatres siddepladser er omkring 1.250.

Det er den nøjagtige, rigtige størrelse på et publikum til en stor lineup som komikerne Aces of Comedy, og hvis du kun kunne fylde Mirage -rummet til 50 procent, ville det ikke fungere økonomisk, siger Kliavkoff. Men hvis du kan placere dem på et større sted for at få 1.200, 1.500, 2.000 fans, fungerer det rigtig godt, og det er en fantastisk midlertidig løsning.

Spurgt om Park Theatre ville blive afholdt for en sådan strategi, sagde Kliavkoff Absolut.

Mere fra vores chat:

Cirque du Soleil kan vende tilbage til sommeren: Med fire af de fem resterende shows på MGM Resorts-hoteller kan Cirque komme sikkert tilbage og opnå et overskud til mindre end 100 procent til rådighed allerede i sommer. Blue Man Group i Luxor, også en Cirque -bedrift, burde stå foran i denne genåbningsindsats.

De shows, der kræver mere som en 50- til 70-procent kapacitet for at være rentable på deres nuværende placeringer, begynder at komme tilbage en måned eller to efter denne 1. maj-dato, alle taler om, og fører ind i tredje kvartal, sagde Kliavkoff. Vi vil bringe disse shows tilbage, og Cirque -shows falder ind i den slags bølge. Ord omkring Cirque er, at shows kunne begynde at vende tilbage allerede i juli og udelukke uforudsete stigninger i COVID -antallet.

hvad er nettoværdien af ​​kenneth copeland

Park Theatre headliners kommer bagud til : Lady Gaga, Aerosmith, Bruno Mars og Cher forventes alle at genoptage deres ophold, selvom der ikke er nogen fast tidslinje.

Og de vil have selskab.

Vi forventer, at alle de boliger, vi havde, da COVID startede, vil være tilbage, når denne periode er slut, sagde Kliavkoff, og vi forventer, at vi også vil have flere nye og virkelig spændende boliger at annoncere. Meddelelsen kommer helt sikkert i dette kalenderår.

Moat vil blive justeret: Kliavkoff sagde, at 25-fods Entertainment Moat, eller simpelthen The Moat, som det er blevet kaldt, vil blive reduceret i den nærmeste fremtid. Afstanden mellem scenen og publikum har forhindret flere shows i mindre skala på The Strip (såsom Opium, Atomic Saloon Show og alle David Saxe Productions show) fra genåbning.

Vi er blevet bedt om at give vores anbefaling. Jeg ved, at andre på The Strip også giver deres anbefalinger. Sagde Kliavkoff. Jeg tror, ​​du vil se en koordineret indsats for at reducere den voldgrav for stadig at have folk til at være i sikker afstand fra fans og kunder, men at reducere, fordi 25 fod er en lille smule overkill. Jeg er sikker på det næste lille stykke tid, mens vi ser det reduceret.

Sikkerhedsmyndighed over MGM Resorts ejendomme skifter 1. maj : Det er vigtigt, at Nevada Gaming Control Board og Clark County Commission overtager håndhævelsen af ​​pandemidirektiver fra statens nøddirektiv på denne dato. Sådanne langvarige bekymringer som voldgraven, for eksempel, vil derefter blive behandlet på et mere lokaliseret niveau.

Jeg synes, vi har haft en god samtale med både staten og amtet og andre agenturer, der overvåger, hvad vi laver, sagde Kliavkoff. Jeg tror, ​​at når undtagelsestilstanden forsvinder, vil folk føle sig trygge ved, at sundheds- og sikkerhedsdataene er på vej i den rigtige retning. Jeg tror, ​​vi kan være mere liberale med hensyn til at slippe flere mennesker ind i showsne, og vi vil gøre det i partnerskab med de rette reguleringsorganer.

hvilke restauranter ejer bobby flay

Der er masser af muligheder for det gamle Zumanity Theatre i New York-New York: Terry Fator er i et begrænset løb på værelset fra den 18. marts. Cirque ønsker at udvikle noget, men er ikke i et formelt partnerskab med MGM Resorts på dette sted.

Som du kan forestille dig, vil alle store kreative kunstnere i verden, der har en forestillingsidé, komme ind, når du annoncerer, at et sådant teater er tilgængeligt, ind, sagde Kliavkoff. Flere eksisterende, velkendte, store shows på Broadway og ellers har løftet hånden og vil være i det teater, og vi gennemgår en meget omhyggelig udvælgelsesproces. Kliavkoff sagde, at en roterende headliner -serie ikke er blevet udelukket, selvom lokalet er designet til et ordentligt produktionsshow.

Luxor Theatre vil have talent: Gulerodstop og Fantasy bruger teatret for nu. Men Kliavkoff siger: Vi har et fantastisk show, som vi håber at kunne åbne inden årets udgang, og vi ser frem til at annoncere det på det passende tidspunkt. Vi forventer, at det bliver et amerikansk tv -hit og fyldt med talent.