Tålmodighed betaler sig, når man bager hårde aniskager

Talrige Taste of the Town-læsere kom Cindy Zambarano til hjælp, der leder efter en opskrift på en ultrahård aniskage, som hendes 88-årige far husker sin mormor bagte. De fleste af dem sagde, at småkagerne lød som springerle, som jeg husker min egen bedstemor bagte ud over små runde aniskager. (Og læseren Phyllis Mack sagde, at nogle opskrifter på pfeffernusse eller pebernødder også indeholder anis.)

Ghost adventures sæson 1 afsnit 7

Som ejer af en springerle -rulle og en, der rutinemæssigt ser de indviklede mønstre forsvinde i bagning, var jeg interesseret i at bemærke, at næsten alle opskrifterne sagde, at småkagerne skulle tørres natten over inden bagning. I hvert fald er her opskrifter fra Linda Ann Raia (fra min tante Mary Pirrella, må hun hvile i fred) og Edna M. Bulach. Tak også til Karen Hadrick og Renate Dancer og til William Isaac, der husker at have skåret en tand på springerle, da han var ung, og som foreslog at tjekke med Freeds eller Great Buns.

ANISE COOKIES3 æg

1 kop sukker

1 1/2 til 2 kopper mel

1/2 tsk bagepulver

1 spsk anisfrø, knust

Pisk æg meget let, tilsæt sukker og fortsæt med at piske 30 minutter.

Tilsæt mel sigtet med bagepulver og de knuste anisfrø. Slå igen i 5 minutter.

Drop fra teskefuld på godt smurt og -smurt pander 1 tommer fra hinanden. Lad stå ved stuetemperatur natten over eller cirka 10 timer.

Bages i en 350 grader varm ovn i 8 minutter.

- Opskrift fra Linda Ann Raia

SPRINGERLE

4 æg, adskilt

3 1/2 kopper konditorisukker

1 tsk anisfrø

1 tsk bagepulver

4 1/2 kopper sigtet kagemel

Pisk æggeblommerne til de er meget lette. Tilsæt konditoresukker. Tilsæt pisket æggehvider og pisk godt. Tilsæt anisfrø og bagepulver og pisk igen. Tilsæt kagemelet og ælt på et bræt i et par minutter.

Rul ud og skær småkager. Lad småkager stå natten over, og bag derefter på smurte bageplader i en 350 grader varm ovn i 15 til 30 minutter.

Disse er hårde som sten, men vi putter dem i en kaffedåse med et stykke brød for at blødgøre, skrev Bulach. Virker godt.

- Opskrift fra Edna Bulach

Flere læserfund

For Brad Dunaway, der leder efter frisklavet guddommelig slik, mailede Richard Ward, at Death Valley Nut & Candy på 900 E. Highway 95 N. i Beatty har noget af det bedste, jeg nogensinde har fundet, og de laver også postordre. Ring (775) 553-2100.

For Dorothy Twesme rapporterede Ann Brown at få øje på delicata og dumpling squash på Glazier's Food Marketplace på 8525 W. Warm Springs Road, og Elizabeth Stefano så dem på Smiths på 9851 W. Charleston Blvd.

Mere om mac og ost: Leonard Rezac anbefalede den version, der blev serveret på Vitos italienske køkken på 2775 E. Northern Ave. i Kingman, Ariz.

Flere læseranmodninger

Isaac leder efter Maries Roquefort salatdressing og Sechlers Pickles, især Sweet Dill Strip -sorten.

Ray Ellis leder efter en lokal kilde til kokoscreme.

hvor meget tjener adrian peterson

Og Gloria Shapiro leder efter en lokal kilde til honningkagemænd, hun husker fra tyske bagerier i Chicago, da hun var barn. De havde papirbilleder på forsiden og var bløde, sagde hun.

Læsere?