Patrick Mahomes, Travis Kelce leder Chiefs ’march til Las Vegas Strip

Medlemmer af Kansas City Chiefs vises feste på Jewel Nightclub i Aria fredag ​​den februar ...Medlemmer af Kansas City Chiefs vises feste på Jewel Nightclub i Aria fredag ​​den 8. februar 2020. (Wolf Productions) Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes fejrer under en Super Bowl -parade og stævne i Kansas City, Mo, onsdag den 5. februar 2020. (AP Photo/Orlin Wagner) Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes holder Super Bowl -trofæet under et stævne i Kansas City, Mo, onsdag den 5. februar 2020. (AP Photo/Orlin Wagner) Kansas City Chiefs QB Patrick Mahomes vises på holdets Super Bowl LIV -sejrsfest på Aria's Jewel Nightclub fredag ​​den 8. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Cocktailservere og en besked til Kansas City Chiefs cheftræner Andy Reid vises på holdets Super Bowl LIV -sejrsfest på Aria's Jewel Nightclub fredag ​​den 8. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Nogle af lystgæsterne på Jewel Nightclub sent fredag ​​aften og tidlig lørdag havde muligvis ikke forbindelse til budskabet på klubbens LED -skærme: We Did It For Andy.

Men massen af ​​massive mænd forstod.

Medlemmer af Kansas City Chiefs, ledet af quarterback Patrick mahomes og stram ende Travis Kelce , tjekkede ind på Aria i fredags og oversvømmede feriestedsernes megaklub. Flere spillere var til stede, men det var umuligt at identificere dem-især ansigt til ansigt-. Klubbens sikkerhed modstod fotos eller videoer af hensyn til privatlivets fred, selvom klubben blev slået til kapacitet med en linje, der stadig sneg sig ud til rulletrapper omkring kl.hvad er logan pauls nettoværdi

hvor meget er jennie garth værd
Se dette indlæg på Instagram

Dig det: #SuperBowl champ @chiefs party @jewelnightclub @arialv ... vild scene, mildt sagt ... #VegasVille #OnlyVegas

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 8. februar 2020 kl. 2:46 PST

Inde i klubben på to niveauer på 24.000 kvadratmeter var der hyppige påmindelser om, at Super Bowl-mestrene er i hus! med Chiefs berømte KC pilespids logo og besked til cheftræner Andy Reid vises rundt om lokalet. Servere bar holdets røde T-shirts, og på et tidspunkt tog Mahomes og Kelce til DJ-kabinen i et øjeblik med velfortjent soling.

hvad er kobe bryant nettoværdi

Men ellers var det meget som enhver anden klubaften i VegasVille. Personalet strejfede rundt i VIP -området med champagne -stjernekast og LED -tryllestave, dansere kneb mod hinanden og strobes blinkede rundt i lokalet. Åh, og festkanoner affyrede kølige eksplosioner af CO2, ligesom stedet var ved at blive for varmt til at håndtere.

Chiefs forventes at ramme en anden klub i Hakkasan Group -kollektivet lørdag aften. Kan dog ikke helt forudsige hvilken. Mahomes, Super Bowl MVP, er kendt for at kunne høres og er svær at korralere.