Patrick Swayze Netværdi

Hvor meget er Patrick Swayze værd?

Patrick Swayze Netværdi: $ 40 millioner

Patrick Swayze Netværdi og løn: Patrick Swayze var en amerikansk skuespiller, der havde en nettoværdi på $ 40 millioner på tidspunktet for hans død i 2009. I løbet af sin levetid var Swayze et af de mest genkendelige ansigter i Hollywood. Han gjorde sig bemærket med den klassiske 80'ers film 'Dirty Dancing', og senere optrådte han i 90'ers film som 'Point Break' og 'Ghost.' Swayzes karriere fortsatte langt ud i 2000'erne. Desværre døde han i den relativt unge alder af 57 i 2009.

I løbet af sin karriere udviklede Swayze et ry for at være en multitalent kunstner. Ikke kun var han behagelig foran kameraet, men han var også lige hjemme på Broadway-scenen. Derudover var Swayze en talentfuld sanger og danser. På grund af hans hyppige rolle som førende i romantiske film udviklede han også et ry for at være et sexsymbol.

Tidligt liv: Patrick Wayne Swayze blev født den 18. august 1952 i Houston, Texas. Hans mor var dansekoreograf og instruktør. Han blev opvokset sammen med fire søskende i Oak Forest-kvarteret i Houston. I løbet af sin ungdom blev han en ivrig danser, skøjteløber, atlet og kampsportartist. Patrick håbede på at modtage et fodboldstipendium, før en knæskade sluttede sin karriere. I 1972 flyttede den 20-årige Swayze til New York City for at modtage formel dansetræning. Han deltog i Harness Ballet School og Joffrey Ballet School.

Karriere: Patrick Swayze startede sin underholdningskarriere som danser og optrådte sammen med Disney Theatrical Group i 'Disney on Parade.' En Broadway-rolle som Danny Zuko i 'Grease' fulgte snart, og Patrick fik derefter sin filmdebut med 'Skatetown, U.S.A.' Swayze fulgte op med sin første store tv-rolle i 'M * A * S * H ​​*.' Sjovt nok opdager hans karakter, at han er dødeligt syg med kræft i denne episode.

En række tv-roller fulgte, før Swayze dukkede op i 'The Outsiders', en bemærkelsesværdig film fra 80'erne. Selvom hans skuespilkarriere skred frem i de næste par år med shows som 'Red Dawn' og film som 'Youngblood', opnåede han ikke sit gennembrud før i 1987 med 'Dirty Dancing'. Lavbudgetfilmen var oprindeligt planlagt til en begrænset udgivelse, men den blev et smash hit. Ud over sin hovedrollen bidrog Patrick til en sang til soundtracket: 'She's Like the Wind.'

Efter 'Dirty Dancing' kom roller let for Swayze. I løbet af 90'erne optrådte han i bemærkelsesværdige film som 'Ghost' og 'Point Break.' Han begyndte 2000'erne med en mindeværdig rolle i kultklassikeren 'Donnie Darko'. I løbet af resten af ​​årtiet optrådte Swayze i film som 'Waking Up in Reno' og 'One Last Dance.' Han fortsatte også sin sceneskuespilkarriere med en London-produktion af 'Guys and Dolls'.

Relationer: Swayze giftede sig med Lisa Niemi i 1975, og de forblev sammen indtil hans død. Parret mødtes første gang i 1970, da Lisa var bare 14 år (Swayze var 18).

(Foto af Michael Ochs Archive / Getty Images)

Stofmisbrug: Patrick led af alkoholisme gennem 90'erne, og han kom sig til sidst efter at have deltaget i rehabilitering. Efter at have modtaget behandling tog Swayze en pause fra underholdningsindustrien og fokuserede på at opdrætte heste på hans ranches i Californien og New Mexico. En særlig bemærkelsesværdig hændelse opstod, da Patrick blev tvunget til nødlanding, mens han fløj et fly med sine hunde. Under landingen ramte flyet en lyspæl.

Selvom Swayze var uskadt, udtalte adskillige vidner, at han syntes at være meget beruset. Nogle vidner sagde endda, at Patrick bad om hjælp, da han forsøgte at skjule en flaske vin og en 30-pakke øl fra vraget. Imidlertid stod Swayze aldrig over for strafferetlige anklager. Det blev bestemt, at alkoholen blev opbevaret i et rum, der var utilgængeligt under flyvning, og årsagen til hans beruselse var hovedsageligt kulilteforgiftning fra flyets motor og overdreven cigaretrygning.

Helbredsproblemer: I 2007 begyndte Swayze at klage over mavesmerter. Bare tre uger senere blev han officielt diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen i det sene stadium. I lyset af denne diagnose rejste Patrick straks til Stanford University Medical Center, hvor han fik kemoterapi og eksperimentelle lægemidler mod kræft. I 2008 blev det rapporteret, at Swayze reagerede godt på behandlingerne. Derefter fortsatte han med sin skuespilkarriere, fik operation for at modtage den kræftformede del af hans mave og kom adskillige offentlige optrædener.

Desværre ville kræften senere dukke op igen i hans lever. På trods af oprindeligt at benægte rapporter, der bekræftede spredningen, indrømmede Patrick til sidst, at han havde en 'lille' kræftvækst i leveren. I 2009 var hans tilstand forværret igen. Tidligt på året blev han indlagt på hospitalet med et tilfælde af lungebetændelse - en komplikation af hans kemoterapibehandlinger. Utroligt nok fortsatte Patrick med at ryge cigaretter, mens han fik behandling for sin kræft. På et tidspunkt i sit liv havde Swayze røget tre pakker om dagen.

Aflevering: Den 14. september 2009 døde Patrick Swayze. Han havde overlevet i 20 måneder efter, at han oprindeligt blev diagnosticeret med kræft. Hans publicist bekræftede senere, at hans officielle dødsårsag var kræft i bugspytkirtlen.

Ejendom: I 2015 blev det rapporteret, at Swayzes ejendom i San Fernando-dalen var solgt og opnåede en pris på $ 2,9 millioner i en off-market-aftale. Indtægterne fra salget gik tilsyneladende til Patricks kone, Lisa Niemi. Den 3.000 kvadratmeter store bolig ligger på en 4,5 hektar stor grund, og den har en swimmingpool, en hestekorral, en varm rullator og et antal ekstra bygninger på landet.

Patrick Swayze Netværdi

Patrick Swayze

Nettoværdi: $ 40 millioner
Fødselsdato: 18. august 1952 - 14. september 2009 (57 år gammel)
Køn: Han
Højde: 1,78 m (5 fod)
Erhverv: Skuespiller, danser, sanger og sangskriver
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion