'Patriots Day' forenkler rollen som politiet i Boston, første respondenter

Fotokredit: Karen Ballard Mark Wahlberg på sættet af PATRIOTS DAY, der udgives af CBS Films og Lionsgate.Fotokredit: Karen Ballard Mark Wahlberg på sættet af PATRIOTS DAY, der udgives af CBS Films og Lionsgate. Fotokredit: Karen Ballard (stående, venstre mod højre) Kevin Bacon, Mark Wahlberg og John Goodman i PATRIOTS DAY, der udgives af CBS Films og Lionsgate.

Han slurker mælken ud af sin kornskål, siger yo og dawg og klager bittert over, at han ikke kun må køre Mercedes-Benz, han og hans bror biljagter, men den har ikke engang Bluetooth eller en iPod-dock, så han kan lytte til hans musik.

Du ville hade Dzhokhar Tsarnaev (Alex Wolff), selvom han ikke var ansvarlig for at myrde fire mennesker, skade flere hundrede og terrorisere en hel by i mere end fire dage.

hvor meget er taylor swift værd

Det er den vigtigste afhentning af Patriots Day, bombefilmen fra Boston Marathon, der gør Mark Wahlberg til SuperCop: Dzhokhar Tsarnaev er et massivt værktøj.Det er ikke sådan, at kigget på angrebene i 2013 er for tidligt - selvom det ikke er, som om der er gået nok tid til, at alle, der endda var opmærksom på at glemme detaljerne - det er, at Patriots Day er for lidt. Der er for lidt ny information, for lidt karakterudvikling og for lidt grund til at den eksisterer.

Jeg er klar til at fejre de virkelige helte og ære ofrene, hvilket filmen gør. Stor respekt er vist for indsatsen fra Boston politikommissær Ed Davis (John Goodman), FBI Special Agent Richard DesLauriers (Kevin Bacon), guvernør Deval Patrick (Michael Beach) og Watertown Police Sgt. Jeffrey Pugliese (J.K. Simmons).

Men ved at lave Wahlbergs Sgt. Tommy Saunders en sammenlægning af flere politifolk og førstehjælpere, forfatter-instruktør Peter Berg (Lone Survivor) og hans medforfattere, Matt Cook (Triple 9) og Joshua Zetumer (genindspilningen i RoboCop), ofrer en stor del af filmens troværdighed .

Wahlbergs Tommy er overalt. Han er ved målstregen, når bomberne går. Han går gennem det genskabte gerningssted på FBI-kommandocentret og husker præcis, hvilke virksomheder der ville have haft overvågningskameraer, der pegede den rigtige måde at tage billeder af den første mistænkte som Bostons svar på Sherlock-gør det til Sherlawk-Holmes. Han er endda den første responder, der kiggede inde i båden, hvori en såret Dzhokhar gemte sig, hele vejen over i nabolandet Watertown. Det er grænseoverskridende fjollet, og det forringer arbejdet i de faktiske helte.

michael strahan løn for live with kelly

Traumatiseret af alt, hvad han så i kølvandet på tvillingebomberne - kaoset, vandpytterne og blodstrømmene, de løsrevne lemmer - hulker Tommy, da hans kone (Michelle Monaghan i en utaknemmelig rolle) trøster ham. Jeg ved ikke, at jeg nogensinde har set Wahlberg græde, men det er ikke et smukt syn.

Patriots Day viser, hvor uventede angrebene fra Dzhokhar og hans bror, Tamerlan (Themo Melikidze) var. Forud for bombningerne var det største problem, som politiet stod over for ved målstregen, at kæmpe en underlig, der løb maraton i et hummerkostume. Og kort før gaderne i Watertown blev en krigszone, var det lokale politis hovedprioritet, at det var for længe siden hastighedsbegrænsningen blev reduceret på en bestemt vej, og det var tid til at stoppe med at uddele advarsler.

Der er ikke meget for Goodman eller Bacon at lave i The Mark Wahlberg Show, men de gør det godt. Et par skuespillere er dog i stand til at bryde igennem og skinne et øjeblik eller to, når Wahlbergs Tommy nogensinde så kort bliver skubbet til side.

Simmons er fantastisk, da han dukker op midt i et rasende Watertown -pistolkamp, ​​hvor Tsarnaevs har tyet til at kaste bomber mod politiet, for roligt at flanke brødrene og gøre en ende på vanvidet. Patriots Day ville have været en meget mere interessant film, hvis den var blevet fortalt fra hans perspektiv.

Khandi Alexander spadserer ind og ejer fuldstændigt leddet i et øjeblik, da forhørslederen havde til opgave at bryde Tamerlan Tsarnaevs radikaliserede enke, Katherine Russell (Supergirl's Melissa Benoist).

Og overlad til skuespillerinden Sam Castriotta, der ikke engang har en IMDb -side, at gøre et af filmens største indtryk som en lokal betjent, der nægter at give FBI sin tagterrasse med udsigt over båden, hvor Dzhokhar søgte tilflugt.

Det bedste, Patriots Day gør, er at samle en minidokumentar til sidst med de rigtige mennesker, der er afbildet i filmen. Det er bevægende, inspirerende og fyldt med følelser - alt hvad de foregående to timer ikke er.

Anmeldelse

hvor meget tjener spurtmanden

Film: Patriots Day

Løbe tid: 133 minutter

Bedømmelse: R; vold, realistisk grafiske skadesbilleder, sprog igennem og noget stofbrug

Karakter: C +

Spiller nu: Flere steder