Patti Stanger Netværdi

Hvor meget er Patti Stanger værd?

Patti Stanger nettoværdi: $ 8 millioner

Patti Stanger nettoværdi : Patti Stanger er en amerikansk matchmaker og reality-tv-stjerne, der har en nettoværdi på 8 millioner dollars. Hun er kendt for at medvirke i og producere sin egen Bravo TV matchmaking reality-serie, 'The Millionaire Matchmaker.'

Tidligt liv: Patti Stanger blev født i Short Hills, New Jersey den 31. maj 1961. Hun blev adopteret af Ira og Rhoda Stanger. Både Pattis mor og bedstemor var matchmakere. Patti deltog i Millburn High School og dimitterede derefter fra University of Miami i 1983 med en Bachelor of Fine Arts.

Karriere: Patti er grundlægger og administrerende direktør for en professionel matchmaking-service med base i Los Angeles, Californien ved navn Millionaire's Club International, Inc. Hendes firma har specialiseret sig i at finde hustruer eller ægtemænd til millionærer. Før hun startede sin virksomhed i januar 2000, arbejdede Patti som direktør for marketing for store forventninger. Hun havde også en lang karriere inden for mode. Da hun var 24, blev Stanger introduceret til modeindustrien af ​​Janis Spindel, der hyrede og spejdede hende, mens hun ledte efter en assistent. Stanger arbejdede hos Unionbay Sportswear, JouJou Jeans og Saks Fifth Avenue, der spænder over ti år.

Patty er sandsynligvis mest berømt for at være stjernen i Bravo reality tv-serien 'The Millionaire Matchmaker'. Hun underskrev en aftale i 2008 om at spille med og producere showet. Det timelange show følger Patti, da hun forsøger at matche velhavende millionærer med deres drømmepartner. Patti hævder at have en 'ekstremt høj succesrate' med matchmaking, selvom hun ikke kan hjælpe dem, der ikke tager processen alvorligt. Det første skridt er, at millionærklienter skal indsende en biografisk videoprofil, der beskriver deres ideelle partner. De mødes derefter med Patty for at hende individuelt bedre kan forstå deres ønsker.

Siden debut i januar 2008 har 'Millionaire Matchmaker' sendt 82 episoder over syv sæsoner. Stanger er blevet kaldt 'The Simon Cowell of Dating' med sin direkte, pludselige og punktlige kommentarstil. Hendes rollebesøg indebærer, at hun fremsætter brutale kommentarer til hver deltagers stil og udseende. I en berygtet episode informerede Stanger brutalt en kvinde om, at mens hun havde et smukt ansigt, kunne hun ikke matche hende med nogen, fordi hun var 10 pund overvægtig. Hun arbejder heller ikke med kvinder over 45 år.

Millionærdeltagerne og omkring 30 potentielle datoer mødes først hos en cocktailpartner, som Stanger-værter kaldte VIP-mixeren. Kandidaterne blander sig med millionærerne, og derefter vælger millionærerne deres to største potentielle partnere. De fortsætter derefter med at have 10 minutters minidatoer, hvorefter de vælger den kandidat, de bedst kan lide, og opretter en 'masterdato'.

Der er en håndfuld strenge regler, som alle deltagere i matchmaking-processen skal følge, inklusive intet køn, inden de accepterer at være i et engageret, eksklusivt forhold. Stanger håndhæver også et maksimum på to drikke på hver dato. Hvis en millionær overtræder vilkårene, afskediger Patti denne deltager fra klubben. I slutningen af ​​hver episode kalder Stanger hver kandidat, der er valgt til deres mesterdato, og inviterer ham eller hende til sit kontor for at diskutere, hvordan datoen gik. Showet slutter med opdateringer om hvert par, og om de stadig er sammen eller ej. Showets sidste episode blev sendt 29. marts 2015.

(Foto af Dia Dipasupil / Getty Images)

Andre ventures: Uden for fjernsynet har Patti udgivet flere bestsellende bøger. Hendes første bog udkom i 2009, 'Bliv din egen matchmaker: 8 nemme trin til at tiltrække din perfekte kammerat.' Hun er også vært for et radioprogram kaldet 'P.S. Jeg elsker dig, der sendes på Clear Channel torsdag aften fra kl. Hun blev ansat i april 2009 af Premiere Radio Networks. Liveopkaldsprogrammet sendes torsdag aften fra kl. til kl. 18 PST på blandingen og den lyserøde kanal. I 2012 gik Stanger en catwalk i en rød Marc Bouwer-kjole til New York Fashion Week's Heart Truth Red Dress Collection-show.

Personlige liv: Stanger begyndte at danse Andy Friedman, en ejendomsadministrator, som hun mødte gennem en anden matchmaker, i 2003. I juli 2009 blev det meddelt, at Friedman havde foreslået hende på hendes fødselsdag. Flere episoder af sæson tre af 'The Millionaire Matchmaker' viste, at Stanger deltog i bryllupsplanlægningsaktiviteter og talte åbent om detaljerne i brylluppet. I august 2010 annoncerede Stanger deres opbrud via Twitter. Hun sagde i sæson fem-finalen af ​​'Millionaire Matchmaker', at Friedman havde været som en bedste ven for hende, og at der manglede lidenskab i deres forhold.

Patti blev matchet på sit eget show med John Matthews, men på 'Millionaire Matchmaker Reunion' bekræftede hun, at de bare var venner.

Kontrovers: I september 2011 skabte Stanger ire, da hun lavede nogle nedværdigende bemærkninger til en episode af 'Watch What Happens Live' vært af Andy Cohen. Da hun svarede på et spørgsmål fra en homoseksuel mand i publikum om et åbent forhold over lang afstand, bemærkede Stanger 'Der er ingen begrænsning for jer mennesker.' Hun fortalte senere en seer, der havde ringet ind via Skype: 'Du er meget smuk, jeg troede, du var lige.' og fortsatte med at forklare, at han ikke var 'meget dronning-y.' Hun faldt også kommentarer om jødiske mænd og kvinder, som seerne stødte på – og tog til Twitter for at svare på. Bravo og Stanger udsendte begge undskyldninger efter det faktum.

Patti Stanger Netværdi

Patti Stanger

Nettoværdi: $ 8 millioner
Fødselsdato: 1961-05-31
Køn: Kvinde
Højde: 1,73 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Tv-producent, præsentator, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion