Paul Walker Netværdi

Hvor meget er Paul Walker værd?

Paul Walker Netværdi: $ 25 millioner

Paul Walker nettoværdi og løn: Paul Walker var en amerikansk skuespiller, der havde en nettoværdi på $ 25 millioner dollars på tidspunktet for hans død i 2013. Paul Walker blev mest anerkendt for sin hovedrolle i 'Fast and Furious' filmfranchisen. Paul døde tragisk i et bilulykke den 30. november 2013 i en alder af 40 år på vej til en velgørenhedsbegivenhed.

Tidligt liv: Paul William Walker IV blev født den 12. september 1973 i Glendale, Californien. Hans mor Cheryl var en modemodel, og hans far, Paul William Walker III, var en tidligere bokser, der havde en to gange mesterskab med Golden Gloves. Walker startede sin skuespilkarriere, da han var to år gammel og medvirkede i en reklame for Pampers. Den ældste af fem søskende (sjovt kendsgerning, han og hans søster Ashlie var deltagere i et spilshow kaldet I'm Telling! I 1989) blev Walker opvokset som en mormon. Han gik på gymnasiet i San Fernando Valley og dimitterede fra Sun Valley's Village Christian School i 1991. Paul gik på community college i det sydlige Californien og studerede havbiologi.

Karriere: Forud for sit store gennembrud arbejdede Walker støt som model. Hans første filmrolle kom i 1986, da han blev kastet i horror-komediefilmen Monster in Your Closet. I 1987 landede Walker endnu en koncert i en cyborg actionfilm med lavt budget, The Retaliator. Walker landede en kortvarig, men ledende rolle som Brandon Collins i CBS-sæbeoperaen The Young and the Restless. Han medvirkede overfor Heather Tom, og parret blev nomineret til enestående hovedrolle og skuespillerinde ved Youth in Film Awards.

I 1998 begyndte Walker endelig at få opmærksomhed, da han optrådte i spillefilmen Meet the Deedles. Dette førte til andre biroller i slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​2000'erne, herunder optrædener i teenagedramedien 'Pleasantville' fra 1998 (modsat Reese Witherspoon og Tobey Maguire), high school fodbolddramaet 1999 'Varsity Blues' ), 'She's All That' (med Freddie Prinze, Jr.) og 'The Skulls' (2000). På dette tidspunkt var han blevet en Hollywood-hjerteknuser blandt sine teenagefans.

Walkers største gennembrud endnu kom i 2001, da han medvirkede overfor Vin Diesel i den ekstremt succesrige actionfilm The Fast and the Furious. Efter at have givet en kritikerrost optræden i den sjove street racing-thriller, fik Paul roller i sin 2003-efterfølger, '2 Fast 2 Furious', samt den fjerde, femte og sjette del af franchisen. Walker vandt en MTV-filmpris i 2016 med Vin Diesel for bedste skærmduo.

Efter at han beviste sig som en bankbar førende mand med sin hurtige og rasende rolle, fortsatte han sin karriere med hovedroller i filmene Joy Ride (2001), Timeline (2003) og Into the Blue (2005.) Han havde en lille birolle i Clint Eastwoods Flags of our Fathers i 2006. Walker fortsatte derefter med at vinde andre bemærkelsesværdige dele i den uhyggelige thriller 'Running Scared' (2006) såvel som i hitfilmene 'Into the Blue' (2005), 2006's 'Eight Nedenfor ', der åbnede som nummer et i billetkontoret og tjente over 20 millioner dollars sin første weekend, The Lazarus Project i 2008, og' Takers '(2010). Walker optrådte også i National Geographic Channel-serien 'Expedition Great White'. Ud over sine roller på den lille og store skærm var Walker ansigtet for mærket Davidoff Cool Water for Men.

Tragisk nok døde Paul Walker i en bilulykke den 30. november 2013 i Santa Clarita, Californien. Paul var bare 40 år gammel. Han havde afsluttet en film baseret på orkanen Katrina inden sin død, Hours, der blev udgivet den 13. december 2013. Han havde filmet den syvende del af Fast and Furious Franchise, Furious 7, og filmen blev afsluttet med en blanding af CGI og hverve sine brødre Caleb og Cody til hans kropsdobler og stand-ins.

Paul Walker Løn: Paul tjente kun 1 million dollars til de to første Fast & Furious film. For 'Fast & Furious' (hans tredje optræden i franchisen) blev hans løn hævet til $ 7 millioner. Han tjente angiveligt 15 millioner dollars for 'Fast Five', 'Fast & Furious 6' og 'Furious 7' (posthumt), hvilket bragte sin samlede løn fra franchisen til $ 54 millioner.

Paul Walker Fast & Furious indtjening
År Film Løn
2001 Den hurtige og rasende $ 1 million
2003 2 Fast 2 Furious $ 1 million
2009 Hurtig og rasende 7 millioner dollars
2011 Hurtige fem 15 millioner dollars
2013 Fast & Furious 6 15 millioner dollars
2015. Rasende 7 15 millioner dollars
Samlet indtjening: 54 millioner dollars
Paul Walker Rigdom ved døden

Foto af Stuart C. Wilson / Getty Images

Død: Den 30. november 2013 kl. 15:30 Pacific Standard Time forlod Paul Walker og Roger Rodas, Pauls finansielle rådgiver, en begivenhed for Reach Out Worldwide, Walker's velgørenhedsbegivenhed for ofre for Typhoon Haiyan. Rodas kørte Walker's Porsche Carrera et sted mellem 80 mph og 93pm i en 45 mph hastighedszone på Hercules Street i Valencia, Santa Clarita, Californien. Stedet var angiveligt et populært sted for drivende biler. Bilen styrtede ned i en betonlampe og to træer, der efterfølgende sprængte i flammer. Forbipasserende var ude af stand til at trække mændene ud af bilen. Rodas og Walker døde af forbrændinger og flere traumer. Bilens hastighed og gamle dæk var de primære årsager til nedbruddet, da politiet ikke fandt alkohol eller andre stoffer i nogen mands system. Paul blev kremeret og hans aske begravet på Forest Lawn Memorial Park i Los Angeles.

Walker's far indgav i december 2014 et uretmæssigt dødskrav mod Rodas 'ejendom. De kom til en forlig uden for retten. I september 2015 indgav Walker's datter, Meadow, en uretmæssig dødssag mod Porsche. Retssagen hævdede, at bilmodellen havde adskillige designeffekter. I april 2016 gik domstolene sammen med Porsche.

Personlige liv: Før sin tragiske død boede Walker med sine hunde i Santa Barbara. Walker havde en datter, Meadow Rain Walker, med engangskæreste Rebecca Soteros. Meadow havde boet på Hawaii med sin mor i 13 år, men i 2011 flyttede hun til Californien for at bo hos Walker. Enges gudfar er Vin Diesel. Paul havde været sammen med Jasmine Pilchard-Gosnell på tidspunktet for hans død.

Walker havde mange interesser og hobbyer, herunder jiu-jitsu (han havde et brunt bælte), havbiologi og racerbiler. Som bilentusiast ejede han omkring 30 biler. Nogle af dem var han medejer med Roger Rodas.

Walker og hans velgørenhedsorganisation, Reach Out Worldwide, fløj til Haiti for at hjælpe efter jordskælvet i 2010, som landet oplevede. Derudover tilbød Walker i marts 2012 sin personlige støtte til befolkningen i Constitucion, Chile, efter et jordskælv med styrke 8,8.

Paul Walker Netværdi

Paul Walker

Nettoværdi: $ 25 millioner
Fødselsdato: 12. sep. 1973 - 30. nov. 2013 (40 år)
Køn: Han
Højde: 1,8 m (6 fod 2 tommer)
Erhverv: Skuespiller, model, filmproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion