'Pawn Stars' Chumlee, Pinky -stjerne i det nye Nintendo -spil

Et kig på AustinEt kig på Austin 'Chumlee' Russells nye retro -videospil, 'The Quest For Pinky.' (Kevin Hanley) Et kig på Austin 'Chumlee' Russells nye retro -videospil, 'The Quest For Pinky.' (Kevin Hanley) Et kig på Austin 'Chumlee' Russells nye retro -videospil, 'The Quest For Pinky.' (Kevin Hanley) Austin 'Chumlee' Russell vises under en optagelse af PodKats! på Gold & Silver Pawn i Las Vegas tirsdag den 3. marts 2020. (Reed Redmond/Las VegasJournal) Rapperen og tv -stjernen Ray J vises med 'Sexxy' -skaberen og stjernen Jen Romas i Larry Flynt's Hustler Club lørdag den 9. januar 2021. (Foto medfølger)

Et par uger siden Austin Chumlee Russell stod ud af sin bil i en købmand, og en ventilator nærmede sig. Dette er ikke ualmindeligt for medstjernen i hitserien Pawn Stars on History.

Men parret, der fik øje på Chumlee, blev ikke stjerne-ramt af den medarbejder, der blev vendt af berømtheden. De var interesserede i hans hund, inde i bilen.

Se, jeg fortalte dig, at det var det Pinky ! råbte en af ​​fansene. Det er Chumlee og Pinky!Pinky er Chumlees version af Hr. Piffles , hans hunde sidekick på showet og i livet. Den kælne 4-årige, kæledyrs Pomeranian er den centrale karakter i Chumlees nye retro-fashionede videospil Chumlee's Adventure: The Quest for Pinky.

Dette er det helt store kæledyrsprojekt. For veteranspillere er spillet en glad og velkommen sti i videospilhistorien. For yngre spillere kan det føles som en ekskursion til Petroglyph Canyon.

scottie pippen nettoformue i 2020

Jeg ville bare lave en gammel afstrømning af 'Kung Fu' -spillet til Nintendo, og gå lidt med tendensen om, at vintage -spil bliver virkelig store, sagde Chumlee i en telefonchat i sidste uge. Det krydser over i 'Pawn Stars' verden, det er sejt og sjovt og nostalgisk.

hvad er jim bakkers nettoværdi
Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Chumlee (@chumlee)

Pinky er designet til Nintendo Entertainment -systemet. Disse old-school-enheder er stadig tilgængelige til mellem $ 50- $ 200, som Chumlee rapporterer. Han er stadig ved at færdiggøre projektet og har åbnet en Kickstarter -konto på sin Instagram -profil, så fans kan låse spillet i sin første (og måske kun) række af ordrer. De indsamlede penge går til udvikling af patron, æske og instruktionsmanualproduktion.

Spillet hører til NES-spil for generationer siden, med den ujævne grafik og wooka-wooka! lydeffekter. Det fremkalder minder om den Chumlee-refererede Kung Fu og også personlige favoritter som Super Mario Brothers-serien.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Chumlee (@chumlee)

jada og will smith nettoværdi

Pinky debuterede på Pawn Stars i denne måned, og spillet er formelt godkendt af History. I sit finurlige format spiller spillere, der driver den lille hund, kvadrat mod sådanne Pawn Stars og Gold & Silver Pawn -figurer Rick og Corey Harrison og sikkerhedsvagt Antwaun Austin.

Det eneste sted, du kan få spillet lige nu, er at forudbestille på Kickstarter, sagde Chumlee under antagelse af sin sælgerperson. Han siger, at han måske ville lægge det på hylderne på Chumlee’s On The Blvd. slikbutik på Pawn Plaza og (naturligvis) hos Gold & Silver Pawn.

Vi skal sikre os, at folk vil have det, sagde Chumlee. Jeg tror, ​​de vil kunne lide det, fordi det har en autentisk stemning.

I lyset af beskeden

Gov. Steve Sisolak meddelelse om, at staten vil udvide restriktionerne for offentlig forsamling til højst 50 mennesker eller 25 procent kapacitet, synes at have ringe indflydelse på liveunderholdning i Las Vegas. Men Thunder From Down Under, voksenrevyen på Thunderland Showroom på Excalibur, er klar til at være tilbage.

Detaljer skal sorteres, men fyrene kan optræde sikkert for et 50-personers publikum. Som altid vil mere blive afsløret.

Topmøde Di Domenico / Stern

hvor meget er Kim Kardashian værd 2015

Kolonne fave John Di Domenico lavede, hvad der kunne være hans sidste optræden mandag som Donald Trump den Howard Stern Sirius XM show. Di Domenico optrådte 11 gange på showet, der dateres til sidste marts. I et sjældent træk bad Stern Di Domenico om at kaste karakteren, da bitten var lukket. Vil der stadig være et publikum eller appetit til Trump? Di Domenico mener det og siger: Der er 74 millioner mennesker, der har stemt på ham.

Den komiske impressionist sender Stern -teamet en demo af sine andre celeb -indtryk (Dr. Phil McGraw og Bernie Sanders er blandt hans voksende liste over emner). Vi får at se. Men Di Domenico udvidede uden tvivl sit publikum på Stern-showet og smed et on-air-forhold til værten, da han blev bedt om at chatte efter sin bid.

Nogle af mine komedievenner sender en besked til mig og siger: 'Han kaldte dig hen til sofaen', det er en klassisk reference og passer perfekt til Johnny D.

Dit 'Sexxy' -øjeblik

clint black og lisa hartman nettoværdi

Rapstjerne, tv-personlighed og medspiller i sexbånd Ray J. deltog i Sexxy After Dark kl Larry Flynt Hustler Club lørdag aften. Ray J er tangentielt forbundet med spekulationer om den nyligt ustadige Kim Kardashian-Kanye West ægteskab.

Du husker måske, at Ray J datede Kardashian lo for så mange år siden, i 2002, da han lavede en pornografisk hjemmevideo senere med titlen Kim Kardashian, Superstar. Den lækede video holdes ofte op som en grund til, at Kardashian blev en national sensation, og grundlinjen for Keeping Up With Kardashians blev lanceret et år senere.

I disse dage er Kardashians ægteskab med vestlig ægteskab på ustadige spindler. Og Ray J anmodede om skilsmisse fra sin kone i fire år, Prinsesse Kærlighed , i september. Er dette et tilfælde? Og hvorfor var han i Vegas? Ray J havde angiveligt intet at sige om sin eks (Kardashian) eller anden eks (Love), da hans følge tilbragte cirka tre timer i klubben.

De tog bare ind Jen Romas ’ show, imbibing på Don Julio 1942 tequila og holde trit med scenen.