'Pawn Stars' Rick Harrison giver Navy -dyrlægen en ny lastbil i Las Vegas

Rick Harrison, til venstre, taler med Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, som ...Rick Harrison, til venstre, taler med Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, der blev begavet 'The Old Man Truck' af Wounded Warriors og Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i Las Vegas centrum lørdag den 25. januar 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Rick Harrison, til venstre, hilser Navy -veteran og Purple Heart -modtager Andrew Bottrell, der blev begavet 'The Old Man Truck' af Wounded Warriors og Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i Las Vegas centrum lørdag den 25. januar 2020. ( Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto En visning af 'The Old Man Truck', som blev overrakt til Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, ikke afbilledet, af Wounded Warriors og Rick Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i downtown Las Vegas lørdag den 25. januar, 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Rick Harrison, til venstre, taler med Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, der blev begavet 'The Old Man Truck' af Wounded Warriors og Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i Las Vegas centrum lørdag den 25. januar 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto En visning af 'The Old Man Truck', som blev overrakt til Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, ikke afbilledet, af Wounded Warriors og Rick Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i downtown Las Vegas lørdag den 25. januar, 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Journalspaltist John Katsilometes, til venstre, interviewer Rick Harrison, center og Navy -veteran og Purple Heart -modtager Andrew Bottrell, der blev begavet 'The Old Man Truck' af Wounded Warriors og Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i downtown Las Vegas lørdag , 25. januar 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Rick Harrison, til venstre, taler med Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, der blev begavet 'The Old Man Truck' af Wounded Warriors og Harrison, uden for Gold & Silver Pawn i Las Vegas centrum lørdag den 25. januar 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Rick Harrison, til højre, går ind i Gold & Silver Pawn med Navy -veteranen og Purple Heart -modtageren Andrew Bottrell, der blev begavet 'The Old Man Truck' af Wounded Warriors og Harrison, i Las Vegas centrum lørdag den 25. januar 2020. ( Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

Den gamle mand var en flådemand. Det er det også Andrew Bottrell.

Det er passende, at Bottrell, der blev såret for næsten et årti siden i Afghanistan, har modtaget en gave, der hylder sent Richard Harrison af Pawn Stars berømmelse. Det er ingen almindelig gave-en omfattende tricket Ford F-250.

Richards søn Rick Harrison , der spiller sammen med Pawn Stars sammen med sin søn Corey Harrison og Austin Chumlee Russell, er en stor velgører og tilhænger af den almennyttige virksomhed Sårede krigere Familiesupport organisation. Harrison ledede indsamlingsindsatsen for at vælge Bottrell til at modtage lastbilen, som blev præsenteret for Bottrells familie i San Diego den 21. december.hvor meget er sarah silverman værd

Bottrell kørte lastbilen til Las Vegas for første gang lørdag. Han mødtes med Harrison på parkeringspladsen mellem Gold & Silver Pawn og Pawn Plaza, hvilket uundgåeligt tiltrak en lille skare fans af den mangeårige History channel-serie.

Min far var en marineveteran, og vi ville have, at dette skulle gå til en flådemand, sagde Harrison om bilen på $ 100.000 med Richard Harrisons ansigt malet på dørene og flere Sharpie-scrawlede beskeder fra velønskede på tværs af kroppen.

Bottrell joker med, at hans 3-årige datter ønsker at udføre mekanisk arbejde på lastbilen.

Jeg sparer penge på arbejdskraft, sagde flådemanden.

Den 34-årige Bottrell blev såret, da han udførte kampoperationer i Afghanistan i oktober 2011. Implementeret med Seal Team 10 var han i et køretøj, der rullede over et improviseret sprængstof, der led ekstreme skader, der førte til en dobbeltbenamputation og en amputation af hans venstre arm.

Bottrell er i stand til at gå effektivt med højteknologiske, protetiske ben og en venstre arm i robotstil. Han fastholder sin optimistiske personlighed og forklarer, jeg mistede min humerus, så jeg er ikke så sjov. Ikke sandt, sir. Ikke sandt overhovedet.

Flere 'Pante' -planer

Harrison har åbnet en indramningsbutik inde i sin Gold & Silver Pawn -butik. Han sælger så meget kunst, at det giver mening at give en mulighed for, hvordan man præsenterer stykkerne.

Du kan også indramme bryllupsbilleder der, og bekvemt Pastor Scott Polek Kapeller ved Panten er åbnet på kompleksets anden sal. Polek var klar lørdag og ligner så meget Harrison, at jeg næsten begyndte at interviewe ham, da jeg dukkede op. Polek siger, at han er blevet bedt af turister om at posere til fotos som Harrison så ofte, at han bare ruller med det.

De kom ind

Det Frankie Sidoris / Franky Perez IE&Y band havde premiere fredag ​​aften på Cleopatra's Barge på Caesars Palace (Fire gange Super Bowl-mester 49ers QB Joe Montana fejet omkring en time før dørene åbnes). Sidoris er en manisk guitarist for Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Perez er den utrættelige frontmand for sine egne handlinger, Sandheden og det beskidte.

Både Sidoris og Perez er indfødte i Las Vegas og har dybe rødder.

Sidoris mor, Angela Stable, er medstifter af Stabile Productions og var blandt publikum sammen med sin mand, Matt. Virksomheden har et igangværende forretningspartnerskab med Caesars Entertainment med sin X fiefdom, X Burlesque i Flamingo Las Vegas, X Rocks at Bally's og X Country på Harrah's. Stabilerne producerer også Piff den magiske drage show på Flamingo.

Stabilerne forbliver i partnerskab med den tidligere Absinthe Green Fairy Melody Sweets, udvikle en burlesk anmeldelse målrettet til april (flyttet tilbage fra Valentinsdag). Så pas på det.

Hvad angår rock ‘n’ roll, brød Perez i 2003 med sit debutalbum, Poor Man’s Son, og har siden frontet det finske metalband Apocalyptica, Camp Freddy, FXP og Konger af Kaos . Perez far ventede borde på Caesars Palace i 26 år. Sangeren fortalte fredagens publikum: Da jeg var barn, mødtes jeg lige uden for disse døre Donald Trump, og også Steve Wynn.

Forestillingen var A-plus, som enhver, der har set disse to optræde, ville forudse. IE&Y hentede fra Led Zeppelins Whole Lotta Love gennem Joe Cockers version af The Letter, The Beatles, I Want You (She's So Heavy) og endda Paul Simons 50 måder at forlade din kæreste på). Bandet blev bakket op af Jamie Hosmer på nøgler; et hornsnit af Rob Stone på sax, Isaac Tubb på trompet og Kevin Mullinax på trombone; Grant Fitzpatrick af kulten på bas; trommeslager Daniel Conway og percussionist Tim Sellars.

Forhåbentlig vender disse fyre tilbage i februar. Showet dræber. Og for de nysgerrige angiver IE&Y det vil sige det der slutter Frankie Sidoris fornavn og y’et for Franky Perez. Dette er nyttigt, når du skriver om disse fyre.

Hvem var hvor

Montana , scrambling til Nobu på Caesars Palace fredag ​​aften. Hvem stødte han på? Mark Davis , ejer af Raiders, eller jeg skal sige, Las Vegas Raiders.

Jeg stødte på Davis bagefter, mens jeg ventede i kø til Sidoris/Perez -showet. Ejeren og nye Las Vegan sagde, at han og NFL Hall of Fame quarterback udvekslede behag. Fox Sports Radio vært J.T. Murstenen (juridisk navn John Tournour ) lo og sagde: Gå med!