Scenen med 'Pawn Stars' indsnævret til 2021

En sag skabt af Vegas træskærer-kunstnerEn sag, der er skabt af Vegas træskærerartist 'Billy The Crud', vises med 'Pawn Stars' krympet hoveder efter en optagelse af History-showet på The Golden Tiki fredag ​​den 18. december 2020. (Branden Powers) Vegas -entertaineren Tony Felicetta vises med 'Pawn Stars' krympet hoveder efter en optagelse af History -showet på The Golden Tiki fredag ​​den 18. december 2020. (@TonyFelicetta Instagram) Golden Tiki -administrationspartneren Branden Powers, yderst til venstre, og producenten Tracy Whittaker, i midten vises i klubben under optagelserne til History -showet fredag ​​den 18. december 2020. (@TheGoldenTiki Instagram) Vegas træskærerartner 'Billy The Crud' vises med de 'Pawn Stars' krympet hoveder efter en optagelse af History-showet på The Golden Tiki fredag ​​den 18. december 2020. (Branden Powers)

De originale Pawn Stars og deres bittesmå hoveder er fokus for en kommende episode af Pawn Stars, der spilles på The Golden Tiki. Seriestjernerne er længe blevet afbildet som indskrumpede hoveder på Chinatown nightspot.

Nu skal opstillingen ses i historien -serien i et afsnit, der sendes næste forår eller sommer. Scenen omfatter de forkrøblede hoveder af seriefavoritter, afdøde Richard Old Man Harrison, sammen med Rick Harrison, Austin Chumlee Russell og Corey Harrison .

Alle fire af disse hoveder har været udstillet på The Golden Tiki. Fredag ​​morgen indspillede produktionsholdet en ceremoni med krympehovede på Pawn Stars. Scenen medvirkede i klubbens administrerende partner Brændende beføjelser og også fremhævet Tony Felicetta , en fast performer i klubben med Sharps og også som DJ Tone Def.Powers sagde, at Rick Harrison og Chumlee har besøgt klubben et par gange og blev rørt over, at Old Man for altid blev hædret på klubbens samling af mere end 40 indskrumpede hoveder, skabt af Smithsonian -kunstneren Terry Barr.

Powers bestilte også et andet sæt hoveder med et etui designet af Vegas trækunstner Billy det Grusom . Den kvartet vil blive udstillet på Gold & Silver Pawn, centrum for Harrisons pantelån og tv -showets primære sæt.

Gulerodstop, Vince Neil, DJ Ashba, Murray Sawchuck, afdøde Vinnie Paul, Rig Lille , Gazillionæren fra Absinthe og din er virkelig alle blevet hædret med krympet hoveder.

Det er virkelig dejligt at have 'Pawn Stars' i klubben, og jeg havde nogle virkelig fantastiske samtaler med Rick om et andet projekt, jeg arbejder på nu, sagde Powers. At komme på tv -show var ikke mit eneste motiv, men det er også fantastisk at have den mulighed.

Cirques opsøgende

Cirque du Soliel-embedsmænd har i løbet af de sidste uger sendt e-mail til sidelinjemedarbejdere i Las Vegas og sagt, at der ikke er nogen bekræftet dato for, hvornår selskabets Strip-shows genstartes, men understreger, at planerne er et gradvist tilbagevenden.

Virksomheden har udsendt en undersøgelse med tre spørgsmål. spørge, om arbejdstagere uden arbejde 1) ville være villige til at vende tilbage til virksomheden; 2) ville være interesse i at arbejde i en anden afdeling eller stilling; 3) ville være villig til at deltage i et show, der er forskelligt fra det, hvor medarbejderen har arbejdet.

Virksomhedens præsident og administrerende direktør Daniel Lamarre har udtalt, at O ​​i Bellagio og Mystere på Treasure ville være de første til at samle igen, når den tid kommer. Virksomheden er fortsat engageret i Love at Mirage, MJ One i Mandalay Bay og Ka på MGM Grand. Blue Man Group i Luxor forbliver også en levende titel i virksomhedens genåbningsplaner.

Jingle Bell Rock

Besøg klassisk ferieunderholdning fra vinterunderlandet i centrum af Las Vegas med The Elijah Rock Variety Show julespecial. Forestillingen med Rock, Vegas multidimensionale medstjerne! Showet streamer fra Notoriety's Renkus-Heinz Theatre i Neonopolis kl. Søndag kl choosehrock.com/christmasspecial . Billetter til at se begivenheden online er $ 25, hvor en procentdel af provenuet går til A New Day Foundation og St. Jude's Ranch for Children.

Rock er en klassisk stylet, sang-og-dans mand, Rock får selskab af ex-Jersey Boys co-star Travis Cloer , tryk på tvillinger Sean og John Scott fra Absinthe, den komiske impressionist John Di Domenico , vokalist Tymara Walker (Elvis Presleys Heartbreak Hotel the Concert at Harrah's), jazzsanger Jonathan Karrant , Broadway og Las Vegas artister Ruby Lewis (Baz) og Frank Lawson (Marilyn - A New Musical), vokalgruppen Doo-Wop Kings, og contortionist Jasmine lefae er i rollelisten.

Rock’s crack house band er trommeslager og musikdirektør Engel Stokes , pianist David Siegel , bassist David Ostrem og saxafspiller Michael Spicer.

Rock har beundringsværdigt sat flere entertainere tilbage på scenen, selv for et enkelt show. Som han siger, skal kunstnere optræde, og nu har folk mere end nogensinde brug for familieunderholdning. Mit mål er at gøre mit til at fejre talent og sprede glæde.