Ærter, Jay-Z bringer masser af 'boom' til iHeart-festivalen

6111273-0-46111273-0-4 6111435-7-4 6111447-8-4

Showet begyndte, hvor andre ofte slutter, i et konfetti-optøj, der tyder på en tickerbåndsparade for tilbagevendende krigshelte-eller i dette tilfælde en multi-kulti popgruppe med atombombe-beats og en sanger, hvis bagside sprang ud af hendes varme bukser som en for oppustet zeppelin.

Gruppen, Black Eyed Peas, kronede iHeartRadio Music Festival fredag ​​i MGM Grand Garden med en række hjertebanken som en goddag.

Første sang: 'Boom Boom Pow', en melodi, der er alt, hvad titlen antyder, et simpelt, hjernerystet elektrokropsslag, som kvartetten leverede på samme måde, som en bokser arbejder en tung taske: al kraft, ingen finesse.Det var en passende åbningssalve i en nat, der stod på umiddelbarhed, hvor hitsene kom på piskesmældsfremkaldende måde, og hvor flere kunstnere (Kelly Clarkson, Carrie Underwood) praktisk talt undskyldte efter at have spillet tempo-sænkende ballader.

Hvis Red Bull var en koncert, var det her.

Hele affæren, der fortsatte lørdag aften på samme sted, var tidsbestemt til at promovere lanceringen af ​​den nye iHeartRadio-app, som giver lytterne mulighed for at stille ind på 800 radio- og digitale stationer fra byer i hele landet.

Som sådan var koncerten en passende indkapsling af nutidens radio, hvor sange er beregnet til at blive fordøjet øjeblikkeligt, ligesom måden sukkerspind straks smelter på tungen.

mary j blige nettoværdi 2018

Hip-hop hall af famer Jay-Z, aftenens headliner, trivedes i denne form for rammer.

Han affyrede slagene - nogle gange i medley -form - med den lejlighedsvis farlige hastighed for en major league hurler, der piskede fastballs mod en dej, der stod for tæt på tallerkenen.

Han gik bevidst hen over scenen, som om han fik betalt for hvert trin, og han ville være sikker på, at hver enkelt blev talt.

'Det handler om progression,' meddelte han på 'On To The Next One', en sang, hvis etos, der altid ser fremad, manifesterede sig på den måde, Jay-Z flammede gennem hans katalog.

En grinende, tænder, der blæser '99 problemer ', knust med sub-metal guitar.

Videre til den næste.

Et par barer af falsetto funk af 'I Just Wanna Love U.'

Videre til den næste.

Jay-Z fik på et tidspunkt selskab af scenen af ​​Alicia Keys, der sang hendes krog på deres fælles hit 'Empire State of Mind', en af ​​de mest udbredte i øjeblikke om natten, i betragtning af at de to optrådte baglæns.

Keys 'sæt var en hurtig og brændbar undersøgelse af selvsikker sjæl, alt-i-en-bravur og arme i luften.

hvor meget er cassidy nettoværdi

Midtvejs igennem spillede hun en ny sang, galvaniseret klaverballade 'A Place of My Own', med brændende øjne og hendes stemme efter trop, alle gospellignende glød, en prædikant med et klaver til en prædikestol.

Desuden debuterede noget nyt materiale bombastiske britiske rockere Coldplay, hvis sæt med seks sange var halvt givet til deres kommende nye album, 'Mylo Xyloto', der udkommer den 25. oktober.

Coldplays sange skaber tidevandsbølger af melodrama og bluster, som, live, oversætter til en tilsvarende overdimensioneret fysisk bæring.

Frontmand Chris Martin, smilende som et lille barn, der passerede gas, svingede sine arme vildt på den måde, en beruset gør i en nævekamp, ​​faldt ned på scenen på ryggen og hukede sig i posen som en løber i udgangspositionen.

På samme måde forpustede de sange, hans band spillede: 'Paradise', med sine ringende, clarion call guitarer; en over koffeinfri 'Viva La Vida;' et omrørende 'Fix You.'

Mens det meste af koncerten var baseret på sådanne umiddelbare popgys, var der en undtagelse: 'Irresistible Force', en ny sang fra alt-rockerne Jane's Addiction, der var lige så tæt og ildevarslende som en tyk tåge, der skjulte en sen natkørsel.

Frontmand Perry Farrell sang bag på hælene, hans oversexede, heliumhylende spirende højt over Dave Navarros rummelige, udenjordiske guitarlinjer.

Sangen var midtpunktet i et sæt med fem sange ildkugler-en absolut tordnende 'Mountain Song', en hip-swishing 'Been Caught Stealing'.

Og så var der den skarp-albue jangle af 'Stop', et kysset rykende nummer med en mindeværdig påmindelse ved sangens afslutning: 'Sluk for den røgstang og den forbandede radio.'

Bandet, måske forsigtigt med at bide i hånden, som de håber vil fodre dem, lod mængden synge den sidste del.

hvor meget er melissa joan hart værd
HVAD: iHeartRadio Music Festival
NÅR: Fredag
HVOR: MGM Grand Garden
MØDE: 12.500 (udsolgt)
GRADE: B+