Penn & Teller spiller en virkelig 'Scooby-Doo' tegneserie

Penn Jillette fra Penn & Teller klipper båndet i lobbyen i det nye AFAN -hovedkvarter onsdag ...Penn Jillette, til venstre, med Teller, fra Penn & Teller klippede båndet i lobbyen i det nye AFAN -hovedkvarter, 7. februar 2019. (Aid for AIDS of Nevada) Penn & Teller har optrådt i tegneserieform på Scooby-Doo og Gæt hvem på WB Kids-netværket. (Penn & Teller) Jeff Dunham optræder med sin marionet Achmed the Dead Terrorist på The Colosseum på Caesars Palace. Denise Truscello foto) Ventriloquist Jeff Dunham optræder med sin dukke Walter på Planet Hollywood Resort, 30. november 2014. (David Becker/Las VegasJournal)

Du skal elske Penn & Kasserer . Dette er den handling, hvor du kan spørge: Hvad er nyt, Scooby-Doo? og svaret er: Ja!

Den mangeårige magiske handling i Rio dukkede op i tegneserieform i denne uge på Scooby-Doo og Guess Who på WB Kids-netværket. Jeg indrømmer, jeg vidste ikke, at Scooby-Doo stadig var en aktiv serie og ikke havde set tegneserien, siden jeg var et indblandende barn. Men serien havde premiere på Boomerang -appen i slutningen af ​​juni og på Cartoon Network den 8. juli. Keenan Thompson, Wanda Sykes og Ricky Gervais er blandt de celebs, der har givet udtryk for serien. P&T er de første headlines i Las Vegas, der co-star.

I den sidste episode besøger den magiske duo det hjemsøgte Savannah Hotel i Las Vegas (desværre løber de ikke ind i Zak Bagans med et sort lys). Penns vokalpartier blev indspillet for to år siden i et studie i Las Vegas. Som Penn fortæller Scooby -besætningen, fylder intet os med livsglæde som en lille frygt! mens Teller kører et lommetørklæde gennem Scoobys ører. Cartoon Penn & Teller ville være gode spin-off-tegn.cirque du soleil las vegas wynn

Se dette indlæg på Instagram

Hvis det ikke havde været for de blanderende tryllekunstnere, var de sluppet afsted med det! Scooby-Doo og gæt hvem? Det er rigtigt, vi er på en helt ny episode i morgen !!! @boomerangtoons @scoobydoo #pennandteller #scoobydoo #pennandtellermagic #magicians #scoobydooandguesswho #pennjillette #teller #magictv #tvmagic

Et opslag delt af Penn & Teller (@pennandtellerlive) den 7. august 2019 kl. 9:31 PDT

Scooby -showet er bare den seneste udvikling for det magiske team og deres manager, Glenn Alai . P&T bakker op om stykket Magic Goes Wrong, der spillede tirsdag til lørdag i The Lowry i Manchester, England.

Showet er fra Mischief Theatrets skabere af The Play That Goes Wrong, der optrådte på The Smith Center for Performing Arts i april. Magic Goes Forkerte co-producenter J.J. Abrams og Kevin McCollum er bundet til Las Vegas. Begge arbejdede sammen med Penn & Teller's om Magic Goes Wrong i Las Vegas, og McCollum er medproducent af underudviklingen Goodman: An American Musical, en hyldest til livet i Oscar Goodman.

Magic Goes Wrong er en farce, hvor uforudsete uheld skaber en magisk handling ved et velgørenhedsforestilling (jeg har ikke set det, men jeg håber, at vi har duer, der dykker ned i en slagskål). Det åbner for forhåndsvisninger 14. december på Vaudeville Theatre i Londons West End, med premiere sat til 5. januar.

P&T vil ikke være til premieren med en date i Sydney Opera House, og reklamemateriale minder om, at de faktisk ikke er med i rollelisten. Men de vil komme til velgørenhed og støtte deres manager i følgende note ...

B&W hos HRH

Alai er præsident for Aids for AIDS of Nevada (AFAN), og lørdag er hans første Black & White Party i den rolle. Den 33. udgave af begivenheden flytter tilbage til The Joint på Hard Rock Hotel (den blev afholdt på Mandalay Bays Daylight Beach Club sidste år). Denne begivenhed er en årlig favorit; aldrig har så mange været så farverigt opfindsomme i sort og hvid.

Greg Chase , en virksomhedskonsulent og filantrop i Vegas, er vært ved siden af ​​Mistress of Ceremonies Norma Llyaman . VIP -receptionen starter kl. 20.00, med den åbne fest kl. 21.00 Indstillet til at udføre er Brooke Lynn Hytes fra RuPaul’s Drag Race; Menneskelige natur på Den venetianske; og kunstnere fra Celestia at the Strat, Chippendales at the Rio, Legends in Concert, (introduceret af et nyt, nyskabende cast -medlem), Little Miss Nasty at the Rio, Tenors of Rock at Planet Hollywood, Jen Romas af Sexxy i Westgate Las Vegas, Magic Mike Live på Hard Rock Hotel (for nu) og Wow - The Vegas Spectacular at the Rio. Også America's Got Talent -finalist og snart Cleopatras pram på Caesars Palace headliner Daniel Emmet optræder til VIP -fest og åbent arrangement.

Som sædvanlig er arrangementet foret med mad- og drikkevarestationer. AFAN indsamler midler til sundhedstjenester og støtte til dem, der er ramt af AIDS/HIV i det sydlige Nevada. Selvom Black & White er i sit 33. år, fejrer AFAN sit 35 -års jubilæum som organisation. Billetter starter ved $ 35 og kan købes på afanlv.org . Gæster skal være 21 år eller ældre, og som organisationen minder om, opfordres de til at bære så meget sort / hvid som de vil, eller så lidt som de kan slippe afsted med! Efterfesten er på Piranha Natklub, hvor de samme regler gælder.

Hold øje med dette…

Pin-up stjerne og burlesk performer Sabina Kelley optræder kl. Fredag ​​i Club 101 (tidligere The Sayers Club) i SLS Las Vegas (snart Sahara). Showet er instrueret af Anne Martinez , så det vil dræbe, men andre detaljer bliver zippet op.

Martinez siger, Det er Sabina Kelley som aldrig før. Det er sexet, det er sjovt, det er smukt og det er helt uforudsigeligt.

Kelley har optrådt i Jubilee! på Bally's, Pin Up at The Strat og senest Ester Goldbergs Totally Outrageous Brunch i det samme SLS -sted. Hun vil forblive den mest punk-rock-stilede performer, der nogensinde er kastet i Jubilee!

Westgate redux

hvor meget er freddie mercury værd

Min indpakning af Westgate-hotellets fire-lags, 50-års jubilæumsfest lørdag aften skulle have inkluderet Mark OToole og hans opbakningsband optrådte ved VIP -middagsgallaen. Vi forsøger altid at skinne et lys over de dedikerede kunstnere, der optræder ved sådanne begivenheder, og også omkring underholdningsscenen VegasVille, som fører os til ...

Cool Hang Alert

Fang OToole på International Bar (IBar i stenografi) på Westgate, kl. 19:30 til 01:00 den 24. august. Loungen er åben til højre for hotellets hovedindgang. Han vender tilbage til spillestedet 12.-25. Oktober og 2., 15. og 30. november. Musikken bærer fra den åbne lounge på tværs af kasinoet. Ingen dækningsgebyr; musikken og dansen er gratis, og stemningen er ægte.

Store øjeblikke i sociale medier

john f kennedy nettoværdi ved døden

Dwayne Johnson , almindeligvis kendt som The Rock, tweetede Fox 5'er igen Rachel Smith ’ s indlæg fra hendes bedste ven Michelle Sten ’Anmeldelse af Hobbs & Shaw tirsdag. Smith og Desrochers mødtes gennem Las Vegas -kapitlet i Best Buddies, der parrer personer med særlige behov med Las Vegans, der leder efter en kammerat at hænge sammen med på film og events og sådan.

Åh elsker denne Rachel. Tak fordi du delte. Tak Michelle for kærligheden! Elsker dig tilbage, og vi vil gøre den Jason Stumptom -fyr (uanset hvad han hedder) meget gelé.
Godt du elskede filmen skat
❤️. @HobbsAndShaw https://t.co/eMBdGpI5vq

- Dwayne Johnson (@TheRock) 6. august 2019

Smith postede et klip af Desrochers, der sagde: Jeg tror, ​​at Dwayne Johnson, 'The Rock', er en hunk. Jason Statham , han er sød. Men sødere er 'The Rock.' Jeg håber, at du lytter til dette, 'The Rock.' Jeg elsker dig! Du har pistolerne!

Johnson fangede Smiths indlæg og svarede: Aww elsker denne Rachel. Tak fordi du delte. Tak Michelle for kærligheden. Elsker dig tilbage, og vi vil gøre den Jason Stumptom -fyr (uanset hvad han hedder) meget gelé.

Hvad virker i Vegas

Ventriloquial stjerne Jeff Dunham på Colosseum ved Caesars Palace. Han er tilbage igen, 3. november, og flovede med sine fanfavoritter Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J. og Achmed Terroristen. Billetter sælges kl jeffdunham.com . Dunham frigiver sin nye Netflix -special, Jeff Dunham: Beside Himself, i september.

Specialet blev optaget for en mængde på 16.000 i American Airlines Center i hans hjemby Dallas, hvor Dunham debuterede Larry, personlig rådgiver for præsidenten. Det tal er også med på turen. Måske ser vi et topmøde mellem dukken Larry og Terry Factors marionet Donald Trump , og jeg er lidt vantro over, at jeg lige skrev den sætning ...

TheJournal ejes af familien til Las Vegas Sands Corp. Formand og administrerende direktør Sheldon Adelson. Las Vegas Sands driver The Venetian.