Pete Davidson nettoværdi

Hvor meget er Pete Davidson værd?

Pete Davidson Netværdi: $ 6 millioner

Pete Davidson nettoværdi og løn: Pete Davidson er en amerikansk komiker, der har en nettoværdi på 6 millioner dollars. Pete Davidson er bedst kendt for at være en udvalgt komiker Saturday Night Live og var det yngste rollebesætningsmedlem i den 40. sæson.

Tidligt liv: Pete Michael Davidson blev født den 16. november 1993 på State Island. Han er søn af Amy og Scott Matthew Davidson og ældre bror til sin søster, Casey. Han blev opvokset katolsk. Hans far døde, da Pete var syv år gammel. Han fungerede som brandmand i NYC i angrebene den 11. september 2001 og blev sidst set løb ind i Marriot Trade Center lige før det kollapsede. Tabet var dybt traumatisk for Pete, som senere viste sin sorg ved at handle i skolen og ofte befandt sig i problemer. Han afslørede, at han kæmpede med selvmordstanker, og musikken fra Kid Cudi reddede hans liv. Han dimitterede fra Xaverian High School i 2012 og tilmeldte sig St. Francis College, men faldt ud efter et semester for at forfølge komedie.

Karriere: Davidsons første stand-up komedie var i en alder af 16 år i en bowlingbane i Staten Island. Hans tidligste udseende på skærmen var i Failosophy, en MTV-komedieserie. Derefter optrådte han i forskellige reality-programmer, indtil han fik sin første tv-udsendte standup sendt på Gotham Comedy Live, et komediecentralt program, der fremviser kommende komikere. Han gjorde derefter andre standup-optrædener og havde en kort periode på Brooklyn Nine-Nine, før han landede en plads på Saturday Night Live som rollebesætningsmedlem. Han havde fået chancen for at auditionere gennem sin forbindelse til Bill Hader, som han mødte, mens han filmede en lille rolle i 2015s Trainwreck.

Pete Davidson nettoværdi

(Foto af Alberto E. Rodriguez / Getty Images)

Hans første show var på SNLs 40-sæsonspremiere, den 27. september 2014. I den modne alder af 20 år var Pete et af de yngste rollebesætningsmedlemmer gennem tiden samt det første rollebesætningsmedlem, der blev født i 90'erne. Hans debut-sæson præstation skabte kritisk anerkendelse, og Davidson roses ofte for at være relateret til publikum og for at spotte følsomme og tabubelagte emner, selv emner, der er farligt tæt på hans eget liv og følelser, som angrebene den 11. september. Da den 44. sæson af Saturday Night Live sluttede, krediterede The Washington Post-kritikere Davidson som SNLs breakout-stjerne og den mest mindeværdige performer den sæson.

I april 2016 filmede Davidson sin første stand up special til Comedy Central. Samme år blev han opført på Forbes 'magasin 30 under 30. I januar 2019 meddelte Davidson, at han ville turnere med John Mulaney for en begrænset serie af komedieshow med titlen' Søndage med Pete & John '.

Personlige liv: Pete daterede komiker Carly Aquilino fra 2014 til 2015 og Cazzie David fra 2016 til 2018. Han blev forlovet med Ariana Grande sommeren 2018, men afbrød forlovelsen i efteråret 2019. Han blev også kort knyttet til skuespillerinden Kate Beckinsale .

Davidson lider af Chrons sygdom og har sagt, at han ikke kan fungere uden medicinsk marihuana. Han er citeret for at sige, at han ikke ville være i stand til at arbejde på SNL uden det, men den 6. marts 2017 meddelte han på Instagram, at han var ophørt med stofmisbrug og var ædru for første gang i otte år. Han præciserede senere på en podcast med Marc Maron, at han stadig lejlighedsvis brugte marihuana, skønt han havde skåret betydeligt ned.

Han var en vokal fortaler og fan af Hilary Clinton i sin præsidentkampagne i 2016, selv gik så langt som at få en tatovering af hende på hans ben. Pete har over 40 tatoveringer, herunder en med sin fars brandbekæmpelsesmærke, 8418, på sin venstre arm.

New York Police Department gennemførte en wellness-kontrol af Davidson den 15. december 2018, efter at han delte et Instagram-indlæg, der udtrykte selvmordstanker, der udløste bekymring blandt hans tilhængere, venner og tidligere forlovede Grande. Han blev fundet i sikkerhed i SNL-studierne, og han optrådte kun på showet en gang den aften som introduktion til en musikalsk handling.

Pete Davidson Saturday Night Live Løn: Som hovedmedlem, der har været med i showet siden 2014, tjener Davidson $ 15.000 pr. Episode, han vises på. Forudsat at han optræder mindst en optræden i alle 21 episoder om året, ville Pete tjene omkring $ 315.000 om året fra SNL. De højest betalte rollebesætningsmedlemmer tjener $ 25.000 pr. Episode, ca. $ 500.000 pr. År.

Pete Davidson nettoværdi

Pete Davidson

Nettoværdi: $ 6 millioner
Fødselsdato: 16. nov 1993 (27 år gammel)
Køn: Han
Erhverv: Skuespiller, komiker, stand-up komiker
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion