Pete Sampras nettoværdi

Hvor meget er Pete Sampras værd?

Pete Sampras nettoværdi: $ 150 millioner

Pete Sampras nettoværdi og karriereindtjening: Pete Sampras er en pensioneret amerikansk tennisspiller, der har en nettoværdi på 150 millioner dollars. Hans karriere strakte sig over mange år, og han blev en af ​​de mest succesrige tennisspillere nogensinde. Han sluttede sin karriere med en verdensrangliste og 14 Grand Slam-singeltitler til sit navn. Sampras fik tilnavnet 'Pistol Pete' på grund af hans præcise og magtfulde hånd med en hånd. I 2007 blev Sampras optaget i International Tennis Hall of Fame.

Tidligt liv: Petros Sampras blev født den 12. august 1971 i Washington, D.C. Opdraget af græske forældre i en græsk-ortodoks husstand, begyndte Sampras først at spille tennis, da han fandt en ketcher liggende i sin kælder i en alder af tre. Han brugte straks timer på at slå en tennisbold mod en mur. Efter at have flyttet med sin familie til Californien, begyndte Pete at træne hele året. Mellem 7 og 11 år blev Sampras 'potentiale hurtigt bemærket.

Som teenager trænede Sampras med træner Robert Lansdorp og udviklede den forehand-teknik, som han ville bruge gennem resten af ​​sin karriere. Derefter begyndte han at træne med Dr. Peter Fischer, en børnelæge og en tennisentusiast. Fischer hjalp Sampras med at udvikle sit varemærke med en hånds backhand.

Karriere: I 1988 var Pete Sampras klar til at blive professionel i en alder af 16. Inden for et år var han steget op fra 893 på verdensranglisten til 97. Det år besejrede han adskillige toprangerede tennisspillere. Bare et år senere vandt Sampras en Grand Slam singeltitel ved French Open. I en alder af 19 fulgte Pete op med sin første store titel ved US Open. Han besejrede Andre Agassi for at blive den yngste single nogensinde, der nogensinde har opnået præstationen.

I 1991 vandt han sine første karriere titler ved Tennis Masters Cup. Han ville vinde fire mere gennem hele sin karriere. Derefter tiltrak han kritik ved at antyde, at han var 'lettet' efter at have tabt ved kvartfinalen i US Open det år. Det følgende år vandt han Davis Cup med John McEnroe i det amerikanske dobbelthold. I 1993 havde Pete Sampras opnået verdensranglisten for første gang i sin karriere. Nogle observatører beklagede denne kendsgerning i betragtning af at det var gået et par år siden Sampras havde vundet en Grand Slam-titel. Han tavede disse kritikere ved at vinde sin første titel på Wimbledon tre måneder efter at have vundet topplaceringen. Sampras fulgte derefter op med en sejr ved US Open.

(Foto af Gary M. Prior / Getty Images)

I 1994 vandt Pete Australian Open og en anden Wimbledon-titel. I 1995 kæmpede Sampras med Andre Agassi om førstepladsen. Det år brød han ned i tårer midt i en kamp på Australian Open, da hans træner netop var kollapset fra en hjernesvulst. Under US Open i 1996 kastede han op på banen på grund af dehydrering, men formåede stadig at vinde kampen. Han fortsatte med at vinde US Open.

I 1997 vandt Sampras Australian Open og endnu en Wimbledon-titel. I 1998 fulgte han op med endnu en Wimbledon-titel. I 1999 mistede han sin førsteplads til Andre Agassi på trods af at han slog ham i Wimbledon-finalen. Kampen er blevet beskrevet som en af ​​de bedste finaler nogensinde. I 2000 var han vendt tilbage til toppen, men tabte mod Agassi i Australian Open det år. På trods af skader vandt han også en anden titel på Wimbledon. Dette ville vise sig at være hans sidste.

I 2001 begyndte Sampras 'form at dyppe. Han vandt ingen titler det år - første gang i 12 år havde han undladt at vinde noget. Han sluttede året med en verdensrangliste på tiende. I 2002 trak han sig tilbage efter at have slået sin gamle nemesis Andre Agassi i sin sidste kamp og vandt sin sidste US Open-titel.

Spilstil: Sampras var en tennisspiller med relativt få svagheder. Han var kendt som en 'all-court-spiller', der havde evnen til at tjene og volley med stor alsidighed. En aggressiv spiller, Sampras 'spillestil involverede ofte at følge chips og skud lige på nettet. Hans servering var både stærk og nøjagtig, og mange observatører anser det for at være en af ​​de bedste nogensinde. Måske var Sampras mest karakteristiske kvalitet hans backhand. Det gjorde ikke rigtig noget, hvor Sampras var på banen eller hvordan han ramte bolden, han var stadig i stand til at score point.

Relationer: I 2000 giftede Pete Sampras sig med Bridgette Wilson, en skuespillerinde og tidligere Miss Teen USA. To år senere fik de deres første barn, og i 2005 bød de et andet barn velkommen i verden. Familien bor i Californien.

Karriereindtjening: I løbet af sin tenniskarriere tjente Pete Sampras 43 millioner dollars. I dagens penge svarer det til cirka 75 millioner dollars. Han tjente også mindst $ 100 millioner fra påtegninger og specielle optrædener.

Ejendom: Pete Sampras har en omfattende ejendomsportefølje og har gennem årene købt en lang række hjem i Los Angeles-området. I mange år boede Pete og hans kone i en omfattende ejendom i Bel-Air. De købte et hjem, før de forsøgte at sælge det år senere for $ 25 millioner. De sænkede til sidst prisen og solgte for knap 17 millioner dollars. I 2009 købte Sampras og hans kone en ejendom i Brentwood for 5,6 millioner dollars. I 2016 satte Sampras denne ejendom på markedet for $ 8,9 millioner.

Næste år forsøgte de at sælge et specialbygget hjem, som de havde boet i i mange år. Parret satte en pris på $ 25 millioner på den 20 hektar store ejendom. Seks måneder senere kom parret tilsyneladende til fornuft, sænkede prisforlangende betydeligt og til sidst enige om et beløb på 13,56 millioner dollars. I 2014 brugte parret omkring 5,9 millioner dollars på en ny ejendom i Bel-Air. Også i 2014 blev det rapporteret, at Pete Sampras havde købt en anden ejendom i Bel Air, Californien for lidt over $ 3,5 millioner. Denne anden ejendom lå ved siden af ​​det hus, de allerede havde købt. I 2017 blev det rapporteret, at Pete havde solgt en ejendom i Los Angeles for 7,25 millioner dollars.

Pete Sampras nettoværdi

Pete sampras

Nettoværdi: $ 150 millioner
Fødselsdato: 12. august 1971 (49 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Atlet, tennisspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion