Piano Guys spiller Hillary -sang ved Donald Trump -galla

Utah indfødte, fra venstre, Al van der Beek, Jon Schmidt, Steven Sharp Nelson og Paul Anderson udgør The Piano Guys. (høflighed)Utah indfødte, fra venstre, Al van der Beek, Jon Schmidt, Steven Sharp Nelson og Paul Anderson udgør The Piano Guys. (høflighed) Et skud af Washington Monument torsdag den 19. januar 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et skud af Fords teater i Washington torsdag den 19. januar 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) John Di Domenico som Donald Trump og Mira Tzur som Melania Trump vises under et arrangement i Boca Raton, Fla., Fredag ​​den 20. januar 2017. (Hilsen foto) John Di Domenico som Donald Trump og Mira Tzur som Melania Trump vises under et arrangement i Boca Raton, Fla., Fredag ​​den 20. januar 2017. (Hilsen foto) John Di Domenico som Donald Trump og Mira Tzur som Melania Trump vises under et arrangement i Boca Raton, Fla., Fredag ​​den 20. januar 2017. (Hilsen foto)

WASHINGTON, D.C. - En sidste Kats! transmission fra nationens hovedstad, hvor lørdagens kvindemarch bandt trafik og leverede et modslag til indvielsen af ​​20. januar Præsident Donald J. Trump dagen før. Når jeg reflekterede over min opgave her, indså jeg, at den mest varige hukommelse var turen ud af Liberty Ball -indvielsesfesten fredag ​​aften.

Gaderne var beklædt med uniformeret Secret Service og Metropolitan Police - omkring 28.000 retshåndhævende embedsmænd fra hele landet arbejdede indvielsesbegivenhederne. Byen følte sig urolig, og beboere, jeg talte med i løbet af ugen, sagde, at de ikke havde set en så omstridt indvielse i nyere minde.

Denne kløft dukkede op selv i Liberty Gala under Klaveret Fyre ydeevne. I det, der kunne tolkes som en lumsk form for protest eller pænt anbragt satire, fremførte gruppen Fight Song, en hymne under Hillary Clinton kampagnearrangementer.hvor meget tjener pat sajak pr. episode

Ikke mange i rummet indså sangens relevans - og jeg havde ikke før hentet et Twitter -indlæg af Rachel plader , der skrev og indspillede sangen.

I to på hinanden følgende indlæg fredag ​​aften lød Platten hendes indvendinger: Selvom jeg respekterer den fredelige magtovergang, vil jeg gøre det klart, at The Piano Guys på intet tidspunkt bad om min tilladelse, og jeg eller nogen på mit hold ikke kendte til, eller godkende eller godkende deres beslutning om at spille Fight Song (fredag ​​aften). Hvis ideen til The Piano Guys, oprindeligt en You Tube Sensation, var at få omtale af forestillingen, flot arbejde.

INAUGURAL EVE WALK-RUNDT

hvad er ben afflecks nettoværdi

Den fantastiske Las Vegas fotograf Denise Truscello af WireImage var på freelanceopgave i weekenden i DC, og vi forbandt torsdag aften til en fodgængertur i nationens hovedstad. Mens protester var i gang nær National Press Building, var de omkringliggende områder underligt rolige, endda foruroligende. En cabbie, der havde arbejdet i Washington i årtier, fortalte os, at byen i 2009 var så fyldt med besøgende, at han ikke kunne køre rundt i byen.

Det er anderledes nu, sagde han og afleverede os nær Washington -monumentet og glødede regalt den sidste nat Barack Obama ' s formandskab og ligner et fyrtårn, der giver håb for vores fremtid.

OSCAR -VINDER I BADEN?

Le Reve i Wynn Las Vegas udvikler sig for evigt og har avanceret imponerende efter sin humpede lancering i 2005. Hvad er nu Steve Wynn 'S ensomme produktion på hotellet har fået otte gange Oscar-vinder Alan Menken at gennemgå og opgradere showets lydbillede. Den Kongelige Filharmoniker og London Voices registrerede et afsnit af det nye materiale, som endnu ikke skal bruges.

dwyane wade nettoværdi 2016 forbes

Dette projekt blev angiveligt monteret for mere end et år siden, selvom der ikke er taget en beslutning om, hvordan (eller, hvis) Menkens arbejde vil blive implementeret. Menken har vundet to Oscars hver med Disney Studios for scorerne for The Little Mermaid, Beauty and the Beast, Aladdin og Pocahontas.

FAUX TRUMP PROSPERS

Kolonne favorit John Di Domenico , en af ​​de fremmeste Trump-impressionister i landet, tilbragte fredag ​​aften med Trumps jakkesætmager.

Dette var ved en uofficiel, privat begivenhed i Boca Raton, Fla., Afholdt af Alvin og Emmelle Sega det , ejere af Peerless Clothing, det firma, der producerer Trumps herretøjslinje. Di Domenico og hans Melania Trump modpart, Se Tzur, udførte en 20-minutters stand-up-rutine for Trump-tilhængere. Di Domenico, der er bosiddende i Las Vegas, fortsætter sit faste og travle skema med at spille Trump, især på TBS talkshow, Conan og Fox News Network, hvor værterne undertiden fungerer som om de interagerer med den virkelige Trump.

der sang nationalsangen ved patriots-kampen i aften

LEGENDS RELAUNCH

Om emnet hyldest ...

I den første uge af februar, engang Dancing With the Stars pro Lacey svømmer leder øvelserne til et nyt åbningsnummer i Legends in Concert på Flamingo Las Vegas. Showet vender tilbage til Donny & Marie Showroom og går i gang med sit 34. år på The Strip, der styrkes af den nye fuldstøbte åbning, en første for produktionen.

Også ny i showet, eller i det mindste vender tilbage efter en lang pause, er en hyldest til Janis Joplin. At spille rollen er Michelle Rohl , længe en yndlingsvokalist på den lokale underholdningsscene. Rohl sluttede sig for nylig til Lon Bronson All-Star Band som gæstesanger, og hendes historie i byen når tilbage til midten af ​​1980'erne med Playboy's Girls of Rock 'n' Roll. Rohl vil frigøre Piece of My Heart og Bobby McGee. Som de siger, kan hun stadig ryste fyldene.