Piffs virkelige magi er i vittighederne - men den søde chihuahua hjælper

Piff the Magic Dragon (Edison Graff/Stardust Fallout)Piff the Magic Dragon (Edison Graff/Stardust Fallout) Piff the Magic Dragon (Edison Graff/Stardust Fallout) 'The Piff the Magic Dragon Show (Edison Graff/Stardust Fallout)'The Piff the Magic Dragon Show' (Edison Graff/Stardust Fallout)

Lad dig ikke distrahere af dragekostumet eller den søde vovse. Vær opmærksom, hvis du vil følge korttricket, men vær mere opmærksom, hvis du vil høre alle vittighederne.

Nogle gange tror jeg, at det, jeg har brug for, er en gimmick, der kommer næsten under ånden fra Piff den magiske drage.

Sandt nok fik en satin-dragerdragt den britiske komiker-tryllekunstner meget tættere på Heidi Klum på America's Got Talent, end præ-Piff-tryllekunstneren John Van der Put sandsynligvis nogensinde ville gøre.Men det var virkelig et mindre mirakel, at Piffs dårlige holdning kom helt til NBC-talentkonkurrencens top 10, da hans handling udspiller sig i et mere afslappet, langsomt brændt tempo, end tv-programmet normalt tolererer.

At være taberen på 'America's Got Talent', som han har annonceret, fik ham egentlig bare hvor han skulle være: en ugentlig kajplads i Bugsy's Cabaret på Flamingo - en af ​​de mere økonomisk tilgængelige ejendomme, påpeger han.

Han har været der et år og arbejdet de fleste mandage til onsdage, inden han kørte på vejen for en-nighters. Denne tidsplan får os ikke til at forvente drastiske forskelle mellem kuffertshowet og den residente, men Piff har tilpasset Flamingo-versionen med et udvidet cast, der giver den en Pee-wee's Playhouse-stemning.

En udvidet introduktion fra en Francis the Squire (Brett Alters) erstatter en konventionel åbningsakt. Francis starter et tilbagevendende tema med lave forventninger med lidt af en nedsmeltning efter at have sammenlignet de relative fordele ved hans renæssancesfestival med urtesalg eller været min egen chef på Uber.

Francis og showgirl Jade Simone ved stadig, at du ikke kan konkurrere med hunde, især når det er Mr. Piffles, den stoiske chihuahua introducerede cirka 10 minutter i. Bare rolig, når Piff hævder at tape sine øjne: Han elsker mørket. Det minder ham om livmoderen.

På trods af en forsinket ankomst er berømmelsen ikke gået i hovedet på Piff. Han er måske en lille smule mindre ked af at leve af en dragedragt, men prøv at fortælle det til den frivillige, der hører: Bare læg kortet tilbage for Guds kærlighed, før Piff reciterer roen.

hvor meget er berømte dex værd

Og Piff går næsten ud over sin scenekarakter, da han holder pause med magien til en hovedrystende monolog om alle de steder, hans liv efter AGT har taget ham, fra komedieteltet på Bonnaroo Festival til Hong Kong, hvor noget af den verbale humor ikke landede.

Det meste af showet afhænger stadig af dine ører, og Piffs interaktioner med publikumsrekrutter. Det er det samme grundlæggende komedie-magiske format, der længe blev populært af Mac King to døre nede i Harrahs Las Vegas. Men de to ender som en utilsigtet lektion i, hvor meget det handler om deres komiske personas og ikke korttricket, eller hvor den $ 20 -regning ender.

Det er et dejligt kort -trick, men hvad fortæller det dig om livet? Piff noter på et tidspunkt.

Piff er måske hans magi værre fjende, når det kommer til at forlænge tricksne med så mange vittigheder og omveje, at vi kan miste overblikket over, hvilket kort der blev valgt, eller hvad der skete med det. Vores sanser er distraheret af den virkelige lugt af brændende toast, der suser hen over rummet, når Piff's Magic Box (en brødrister) forsætligt forsømmes.

Og du har ikke rigtigt deltaget i pantheonen af ​​Vegas magiske stjerner uden en Criss Angel -vittighed. Piff giver os et helt segment, der drejer sig om fiskeskålen, der huser Criss Angel-fish, komplet med blærende rockmusik. Den rigtige engel prøver så hårdt på at være sympatisk i disse dage, men Piff får grinene til at prøve ikke at være det.

Anmeldelse

Hvad: The Piff the Magic Dragon Show

Hvornår: 20.00 Mandage-onsdage (datoerne varierer)

Hvor: Bugsy's Cabaret at Flamingo, 3555 Las Vegas Blvd. Syd

Billetter: $ 41,20- $ 61,20 (702-777-2782)

Karakter: TIL-