Piff ser den magiske Flamingo Showroom -produktion

PIff the Magic Dragon, David Copperfield og Jade Simone vises, der optager et segment forPIff the Magic Dragon, David Copperfield og Jade Simone vises optage et segment til 'America's Got Talent', der blev sendt tirsdag den 8. september 2020. (Chris Kenner) Showgirl Jade Simone og Piff the Magic Dragon vises i et skærmbillede i en reklamevideo til TBS-serien 'Tournament of Laughs'. (TBS) Jade Simone og Piff the Magic Dragon ankommer til et show på Sunrise Hospital and Medical Center i Las Vegas onsdag den 12. august 2020 under optagelserne til en #MaskUpNV Hospital public service meddelelse kick-off begivenhed. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto En (selv) reklameflyer til det kommende 'Untitled Vegas Game Show' med Enoch Augustus Scott i hovedrollen, der streamer live på sin Facebook -side. (Enoch Augustus Scott) Et kig på siddeområdet på Wynn Las Vegas 'Event Lawn på sin udendørs Event Pavilion fredag ​​den 9. oktober 2020. (@WynnLasVegas Instagram) Sebastian Maniscalco optræder på Wynn Las Vegas 'Event Lawn på sin udendørs Event Pavilion fredag ​​den 9. oktober 2020. (@SebastianManiscalco Instagram) Et skud af indgangen til den nyligt navngivne Capri Lounge, tidligere 1 Oak Nightclub, på Mirage torsdag den 16. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Kats! Bureau ved denne skrivning er Apple -butikken i Forum Shops på Caesars Palace. Jeg mistede Kat -enheden lørdag aften, sandsynligvis i centrum, mens jeg gik fra Commonwealth på Fremont East, derefter til Fremont Street og videre til Neonopolis.

Jeg har altid stort behov for min telefon og er simpelthen tabt uden den. Men der er kun så meget opsøgning, en person kan klare en lørdag aften på FSE, før han kalder det. Men jeg har en ny telefon, og vi går videre med retfærdighed:

Piff-TacularPiff den magiske drage er dukket op som en sideakt i Vegas Nocturne på Cosmopolitan for 6 1/2 år siden til den første Strip -headliner, der vendte tilbage til en billetpræstation i COVID -æraen. Piff åbner 29. oktober og kører 19.30. Torsdage til lørdage, og sætter showet indtil det primære headlining -show Ru Paul's Drag Race Live er tilbage, sandsynligvis i første kvartal af 2021.

bedste steakhouse i las vegas 2020

Piff har arbejdet sin magi væk fra live -scenen, vinde grinets turnering konkurrence på TBS. Han mestrer det undvigende håndværk at levere komedie-magi praktisk talt med sine interaktive online Pay Per Piff-shows på pifftthemagicdragon.com og mange andre Piff-centrerede webadresser.

Overskriften, juridisk navn på John van der Sætte , siger om COVID, Det har været vanvittigt, det har været en tid for store øjeblikke, nogle sjove tider, men det har også været virkelig hårdt og nogle af de sværeste tider i mit liv. Det er en bittersød periode nu, der vender tilbage til Vegas, ind i det store showroom.

Piff og jeg tilsluttede igen til denne uges afsnit af PodKats!

PodKats! Afsnit

Piff, hans showgirl på scenen og livspartner Jade Simone , og Mr. Piffles skal optræde for en krage på 250 personer i Flamingo Showroom. Hvis der kan ske en tilfældig begivenhed i COVID, oplever dette besætning netop det. Piff -overskriftsshowet har fyldt Bugsy’s Cabaret og tegnet cirka 200 pr. Show i de sidste to år.

I den periode sagde Piff, at han og producenterne Matt og Angela Stabile af Stabile Productions tænkte på at flytte ind i det tidligere Donny & Marie Showroom. Showet har trukket op mod 2000 fans på scenekunstcentre i hele landet.

Vi har lavet ekstra shows, kl. viser, bare fordi vi var ved at sælge ud, forskellige samtaler om, hvad vi så skulle gøre. Jeg tænkte, hvad nu hvis vi bare arbejder på, hvad der ville være det store Piff -show. Hvordan ville mit store Vegas -show se ud? Vi har brugt det sidste halve år på at arbejde med det.

Jeg er bare overrasket over, at det fungerede så godt, som jeg troede, det kunne være, hvilket er sjældent for mig.

Sebastian vender tilbage

Jeg længes - længes, det siger jeg dig! - for dagen hvornår Sebastian Maniscalco er tilbage på scenen i Encore Theatre. Han har drillet sådan med shows på Wynn Las Vegas Event Lawn på hotellets nye Event Center. Han fremførte endnu et socialt fjernt show lørdag aften.

Maniscalco har udført maskeløs. Dette, selvom vi stadig venter på et endelig direktiv om, hvorvidt tegneserier skal bære ansigtsbetræk på scenen, da komedieprogrammer genåbner i Las Vegas. De masker-obligatoriske regler gælder kun for billetterede shows, så forestillinger, der kun er inviterede, såsom Maniscalco's, er ikke omfattet af protokol.

Men jeg forudser, og dermed forudsiger, at tegneserier får lov til at optræde uden masker, når komedieklubber og headliners igen bliver booket i byen. Bare en følelses ting.

Hjem version af spillet

Enoch Augustus Scott siger, at han altid har ønsket at være vært for et spilshow. En sand Monte Hall under opbygning, Scott og DJ Liz Clark er vært for Untitled Vegas Game Show kl. Tirsdag på www.facebook.com/enoch.a.scott. Vegas celeb -deltagere inkluderer Sexxy -skaber og stjerne Jennifer Romas (hvis hold vinder, lad os være ærlige), vokalist Tymara Walker , og komediekoblingen mellem Nancy Ryan og John Bizarre.

Vi kender ikke formatet, bare hvis det er sandsynligt, at Scott selv ikke er færdig med at planlægge. Men der vil være hold, hvor stjernen i Zombie Burlesque opfylder en drøm bag dør nr. 1.

Ingen Eg

Hurtig quiz: Hvilket nyopkaldt Vegas-sted deler et navn med en kendt buksestil og en populær Ford fastback-coupé fra 1970'erne? Det er Capri at the Mirage, tidligere kendt som 1 Oak Nightclub, indtil MGM Resorts overtog lokalet fra Hakkasan Group. Åh, det er også en cigaret, får jeg at vide. Capri -cigaretter, Den slankeste i byen, ifølge annoncekampagnen.

Det er et fint navn, der giver mulighed for at parkere noget produktplacering i betjent.

Men alvorligt, fremtiden for det rum var usikker, selv før COVID. Produktionsprogrammer, eksisterende eksisterende musik og under udvikling og komikere har alle sparket Capris dæk. Ligesom bukserne med samme navn, er det en 'tweener -størrelse og en unik pasform