Pizzeria Monzu i Las Vegas fremragende på alle punkter

Oliven ascolane med panerede, pølsefyldte grønne oliven på Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphotoOliven ascolane med panerede, pølsefyldte grønne oliven på Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Sicilianske donuts med sødet ricotta, citronskal og pulveriseret sukker på Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Grappa sour på Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Squash blomstrer med ricotta, mynte og parmigiano på Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Vegas Mød Italien pizza med scamorza, mozzarella, ricotta, pistacienødder, dadler, arvestykketomater, rucola, prosciutto og dadelcreme på Pizzeria Monzœ mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Vegas møder Italien pizza med scamorza, mozzarella, ricotta, pistacienødder, dadler, arvestykketomater, rucola, prosciutto og dadelcreme på Pizzeria Monzú mandag den 2. juli 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto

Hvis det er sandt, Gud er i detaljerne, skal Giovanni Mauro gå blandt englene. Og Las Vegas høster velsignelserne ved sit nye Pizzeria Monzu.

hvor meget er lauren london værd

Overvej Mauros pizza - pizze i flertal, som den er på menuen - som er i alla palla -stil, en ærværdig romersk gademad. Udover kommerciel gær udviklede Mauro sin egen dejstarter fra lokale abrikoser, der senere sluttede sig til den med en stamme fra øen Ischia, der siges at være 300 år gammel. Al den pleje er det værd; denne dej med høj hydrering (så sart, at den ikke kan smides, men bages i rektangulære pander) giver en boblende, lacy skorpe med en vanedannende sprødhed omkring luftlommerne.

Blandt de 11 sorter er Vegas Meets Italy ($ 21 for small/$ 38 for large), som Mauro introducerede på sit Old School Pizzeria i North Las Vegas. Skorpen er toppet med sjældent set scamorza-ost, der ligner tekstur til mozzarellaen, der også er på tærten (sammen med ricotta), dog med en stærkere smag. De regionale referencer er i pistacienødder, dadler og et væld af rucola, og det er afsluttet med prosciutto, røde og gule cherrytomater og en skvæt dadelcreme med smagskontraster, der spænder fra sød til behageligt bitter, teksturer fra cremet til sprødt.Den store var et enormt fodaftryk, 12 x 27 tommer (lille er 10 x 18), så da opdeling tilbydes, var den anden halvdel den enklere nduja ($ 21/$ 38). At man havde knapper af den svært udtalte smørbare svinepølse med nuggets af Gorgonzola, valnødder og en ultralet skvæt honning. Igen stor balance, selvom denne skorpe ville vise noget med fordel.

På trods af sit navn er Pizzeria Monzu (navnet refererer til et gammelt siciliansk udtryk for respekt) ikke begrænset til tærte. Opfindsom antipasti inkluderede oliven ascolane ($ 8), grønne oliven fyldt med pølse, paneret og stegt. Fyldte squashblomster ($ 12) findes undertiden på lokale restauranter, men ikke så gode som disse, den cremede fyldning af ricotta, parmesan og et strejf af mynte i en let, sprød kappe. Fyldte citronblade ($ 10) findes ikke på lokale restauranter og rejste spørgsmålet: Kan du spise dem? Nej, som det viser sig: bladene omslutter hakket oksekød og svinekød med hvidløg og pecorino, og holder fyldet fugtigt på omtrent samme måde som bananblade bruges i andre køkkener.

Selv det daglige brød ($ 3) var usædvanligt, skorpen var mere robust end pizzaen, men med det indviklede snedkerarbejde med olivenolie til dypning og smør til spredning.

Der er også et par retter i hovedretter. Crepe lasagne ($ 18) forherligede delikatessen ved den flerlags tissuepapir crespelle, sammenflettet med kødsauce, ærter, Bechamel og frisk basilikum, hvilket grundigt skæmmer standarden.

Desserter er få, men Sfingi di San Guiseppe ($ 10) var en passende ende, de lette donuts i siciliansk stil fyldt med en sødet ricotta.

Mauro, en del af familien, der har drevet det ikoniske Noras italienske køkken i Las Vegas siden 1991, har for det meste gjort tingene på sin egen måde. Hans Nora's Wine Bar og Osteria, der opererede fra 2005-11, var en lokal pioner i bevægelsen til små tallerkener og det første dalsted, der introducerede et Enomatic vinudleveringssystem. Da det gik i stå i den store recession, åbnede han Old School og nu Pizzeria Monzu, som åbnede i marts. Det er i den renoverede og redesignede tidligere placering af Nora's, som flyttede til et nærliggende nyt, specialbygget sted i 2016.

Jeg føler, at jeg har arvet mine forældres gamle hjem, sagde Mauro sidste forår. Men tag ikke fejl; Pizzeria Monzu er noens fars - eller mors - italienske restaurant.