PKWY Tavern tager imod øl og mad kan lykkes, hvor andre mislykkedes

Gæsterne nyder deres drikkevarer på PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennettGæsterne nyder deres drikkevarer på PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett PKWY Tavern har over 250 øl på fad fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett To darttavler og nogle kunstværker på væggen i PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett En PKWY Tavern -medarbejder skænker en øl fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. PKWY Tavern har over 250 øl på fad. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Gæsterne nyder deres drikkevarer på PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Svinekød mave fiesta tacos er den mest bestilte vare på PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Gæsterne nyder deres drikkevarer på PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett Gæsterne nyder deres drikkevarer på PKWY Tavern fredag ​​den 10. februar 2017 i Las Vegas. (Bridget Bennett/Las VegasJournal) @bridgetkbennett

Forbandelsen kan endelig blive ophævet.

fastfood restauranter i las vegas strip

Tivoli Village -stedet, der nu er dalens anden PKWY Tavern, har ikke en svingdør, men burde gøre det i betragtning af de tidligere beboeres korte lejemål. Hvis James Beard-prisvindende kok Bradley Ogdens virksomheder og det succesrige mand-og-hustru-restaurantudvikler Elizabeth Blau og kokken Kim Canteenwalla var kortvarige, rejser det mistanke om, at nogen burde brænde salvie i hjørnerne.

Men PKWY Tavern ser ud til at passe godt til det til tider akavede rum. Det er blevet åbnet op i en ekspansiv bar-spisestue med de overdimensionerede for- og sideindgange stort set ignoreret, hvilket er det bedste.Hovedrummet med loft i presset tin, ølflaskekroner og store skærme til sport, virker perfekt til PKWY. Dette er et sted, der lægger så stor vægt på øl, at stamgæster kan logge deres bryg, de mest entusiastiske quaffere, der er opført på et tote board, og det viser øl før mad på sit websted.

Hvilket ikke er at sige, at maden er en eftertanke. Poker-bar billetprisen har generelt holdt trit med Las Vegas ’bredere spisevolution, og PKWY har måske lidt mere sjov med det.

Bestil Barcuterie -tallerkenen (16,95 $), og du får et stativ, hvorfra der hænger en meget stor blød kringle, varm og tilbøjelig til at kæmpe tilbage mod biddet. Det blev ledsaget af skiver capicola og to slags salami, hjemmelavede syltede grøntsager (herunder agurker) og en øl-ostesauce. Et andet aspekt var lidt underligt: ​​en kop sennepsfrø, der ikke lignede noget så meget som en dekonstrueret (eller måske forkonstrueret) sennep.

Tilstedeværelsen af ​​Sin City Four-Way ($ 10,95) gav især mening, efter at vi overhørte nogen sige, at kokken oprindeligt var fra Ohio. Det var en riff på Cincinnati chili, en bunke spaghetti toppet med chili, cheddar og hakket rå rødløg. Chilien havde det varme strejf af en sund dosis kanel, der kendetegner en god Cincy -blanding, Sin City -berøring tilsyneladende det vidunderlige spark, den bar.

Og røget prime-rib landstegt bøf (14,95 $), som ikke var så interessant, som det lød, men stadig en velsmagende ret. Rygtet om rygning af primærribben kunne ikke påvises med dejbelægningen og let pepperet sovs, men belægningen var sprød, sovsen cremet og den oksekødsmag udgjorde forskellen. Morgenmadskartofler på siden var ikke så gryende med aftensmaden, som de lød (stort set bare stegte kartoffelstykker) og grøntsager, som omfattede broccoli, peberfrugt og courgette og passende sprød-møre.

Da Tivoli Village PKWY Tavern kun har været åben siden september, må vi gætte, at leaderboardleder Vinny M., der havde logget 1.360 øl på tidspunktet for vores besøg, faldt de fleste af dem ved originalen på West Flamingo Road. Men dette nye sted ser ud til at have en vindende formel, og længe kan vandhanerne vende.