Plasas pandemi -nulstilling: Overskriftsserier

Nick Di Paolo er den første headliner, der vender tilbage til Plaza Showroom den 19. november (Nick Di Paolo Fac ...Nick Di Paolo er den første headliner, der vender tilbage til Plaza Showroom den 19. november (Nick Di Paolo Facebook) Nick Di Paolo er den første headliner, der vender tilbage til Plaza Showroom den 19. november (Nick Di Paolo Facebook) Lisa Marie Smith og Dan Ellis optræder på The Vegas Room på Commercial Center i Las Vegas lørdag den 24. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Lisa Marie Smith og Dan Ellis optræder på The Vegas Room på Commercial Center i Las Vegas lørdag den 24. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Lisa Marie Smith og Dan Ellis optræder på The Vegas Room på Commercial Center i Las Vegas lørdag den 24. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Tom Green er blandt overskriftene i den nye komedieserie på Plaza Showroom. (Plaza) Doug Stanhope optrådte engang i Henderson baghaven til komikeren Brandt Tobler, som måtte skabe sine egne muligheder inden for komedie, fordi han ikke kunne bryde ind i komedieklubber på The Strip. (Hilsen Brandt Tobler)

Plaza Showroom forsøger stadig at mejle en identitet. Det er ikke en mobbe, der er bevist ved den korte løbetur af A Mob Story. Det er ikke hjemsted for hjemmelavede opholdssteder, da The Scintas flyttede ud for at give plads til gangsterne.

I løbet af det sidste årti har hjemmelavede produktioner (The Best Little Whorehouse i Texas) og variationer (One Epic Night) tjekket ind og ud af det klassiske showroom.

hvor meget tjener katy perry

I disse dage er Plaza udelukkende et hjemsted for stand-up komedie med tegneserie og skuespiller Nick Di Paolo genåbner stedet 20-21. november. Komisk skuespiller Kevin Farley, yngre bror til afdøde Chris Farley, er booket 4.-4. november. Over tid kan du forvente tilbagevenden af ​​sådanne etablerede headliners som Tom Grøn , sent på Bally’s og før den Vinyl på Hard Rock Hotel; og Doug Stanhope , der konsekvent og hurtigt sælger rummet ud. Men Stanhope indtager ikke scenen i en overskuelig fremtid som en ryger, der betragter sig selv som en høj risiko for at fange COVID.Plazaens overskriftsshows er under The Comedy Works -paraplyen, men det er et skift i fokus. Serien åbnede sidste år som en traditionel serie af turnéklubber, med lejlighedsvise headliners (med Di Paolo, Green og Lisa Lampanelli booket i efteråret og Stanhope overtager nytårsaften). De store navne solgte bedre end klub -tegneserierne i The Comedy Works lineup.

Vi fandt ud af, at komikere med en dedikeret tilhænger gjorde det meget godt, og dem, der ikke havde det følgende - vi kunne ikke sælge billetter, Plaza -ejer Johnathan Jossel siger. Nogle tegneserier klarer sig godt på Plaza. Vi ønsker ikke at sælge til 50-60 mennesker for en billig, hurtig aften og to drinks. Vi vil have folk til at komme ind, spise middag og købe en billet for at se Nick eller Tom i vores showroom.

Billetter løber mellem $ 20 og $ 50 for Plaza's headliners.

Jossel åbner kun lokalet i skiftevis weekend. Plaza Showroom blev renoveret til A Mob Story og vil blive sat op til 250 pladser socialt fjernt til komedie. Jossel har ideer til at videreudvikle rummet som en underholdningsdestination.

Jeg ville elske at åbne en aftensmadsklub, siger ejeren. Det er for down line, men alle der har været i rummet elsker det. Det er klassisk Vegas.

Resorts World’s A -liste

Celine Dions navn er igen dukket op som hovedoverskriften på The Theatre at Resorts World, med noget informeret intel, der angiver, at hun faktisk har underskrevet at optræde på spillestedet. Andre kendte navne cirkulerer som potentielle overskrifter, herunder Carrie Underwood, Luke Bryan og Katy Perry (der angiveligt besøgte stedet i denne måned). Resorts Verdenspræsident Scott Sibella reagerede lørdag på disse ubekræftede rapporter ved kun at sige: Vi er i samtaler med nogle A-plus-kunstnere, men har ikke frihed til at annoncere på nuværende tidspunkt. Men den kvartet ville matche Sibellas karakterskala.

Alexis parkerer den

Tre shows bevæger sig ind i den 3.600 kvadratmeter store Athena Ballroom i Alexis Park fra den 19. november: mentalist Alain Nu, hyldesten Motown Extreme og Don Barnharts Jokesters komedieshow. Barnhardt har også returneret sit Delirious -show til Downtown Grand i denne måned. Delirious er designet til at besøge tegneserier, Jokesters til headliners i byen.

Nu optræder kl. 17, Motown kl. og Jokesters kl. Torsdage til lørdage. Billetter er til salg mandag på TicketKite.com.

Værelsesbestiller Pete Housley af Admit VIP præsenterer også shows i Oyo’s Night Owl Showroom. Det rum forbliver lukket, siger Housley, fordi det ikke kan fungere med 25-fods Entertainment Moat.

LMS på TVR

Lisa Marie Smith lukkede sine første optrædener i The Vegas Room-aftensmadsklubben i Commercial Center lørdag og lukkede et fem-show-løb med pianist Dan Ellis. Komisk legende Rich Little og hans familie deltog i fredagens show. Ellis er Little's bandleder på Laugh Factory på Tropicana, hvor showet skulle vende tilbage ugen før Thanksgiving .

Smith, der fylder onsdag aften i Mayfair Supper Club i Bellagio, var fed i sine musikvalg. Hun fremførte en cappella -version af Somewhere Over The Rainbow, leverede en medley af Tiny Dancer, Shallow and Believe; og tog også på My Way for at lukke. En vidunderlig forestilling fra den tidligere Pin Up at Stratosphere og Baz på Palazzo co-star.

joseph p kennedy iii nettoværdi

Smith, som var uddannet i Las Vegas Academy, reciterede sine Vegas -rødder i forestillingerne. Lørdagens blev livestreamet fra klubben. Hun talte om sine dage som teenager og arbejdede som livredder i parkerne Willows og Desert Shores i Las Vegas. Dette er personlige øjeblikke, der gør The Vegas Room til et yndet hang

Smith råbte også fantastisk til hendes forlovede og trompet Isaac Tubb . Parret blev forlovet, da Tubb foreslog under hans optræden med The Family Stone på Pala Casino i San Diego i august.

Under bryllupsplanlægningen har Smith lært (og det har vi også), at en enkelt baconindpakket rejerforretter koster $ 8. Helt seriøst. Platin tandstikkere, tror jeg.

Smith vender tilbage til et ferieshow 9.-12. december med underholdningsdirektør Brent Barrett; hans mand, Bernie Blanks; og jazzstjerne Michelle Johnson . Vi ville godkende et nyt menupunkt fra Chef David Robinson til disse shows. Se ovenfor.

Goodmans aflytning

Det giver perfekt mening, når Oscar Goodman siger, Chargers-Jaguars-nummeret er på hovedet! Den tidligere borgmester i Las Vegas tjekkede ind med denne besked onsdag efter at have gennemgået de ugentlige væddemålslinjer for Opportunity Village Picks for OV -konkurrencen. Vi deltager igen i bykonkurrencen i år.

Goodman kiggede på e-mailen med denne uges væddemålslinjer, og noterede straks Chargers, der var anført på plus-7,5 mod Jags. Tallet skulle have været opladerne på minus-7,5 eller foretrukket af mere end et touchdown.

Det er en betydelig 15-punkts fejl. Det ville have givet spilleren en ualmindelig (og fejlagtig) fordel, hvis han var uetisk. I stedet ringede Goodman til konkurrencearrangør Daryl Sprague , der skiftede nummeret til de rigtige opladere minus-7,5.

Goodman og dine kom virkelig ind i ugen med 18-12. OV exec Marty Wood sætter tempoet til 21-9. Træ hjælper normalt med at iscenesætte sådanne ferieglas som The Great Santa Run og Magical Forest. Jeg anede ikke, at han var en mærkelig skaber. Alt for velgørenhed, naturligvis.