Podcast: Kryds over med 'Matt & Mattingly's Ice Cream Social'

Fra venstre interviewer journalisten John Katsilometes Paul Mattingly og Matt Donnel ...Fra venstre interviewer journalisten John Katsilometes Paul Mattingly og Matt Donnelly i en dobbelt episode af 'PodKats!' og 'Ice Cream Social' i Show Creators Studios i Las Vegas tirsdag den 1. oktober 2019. (Jacob Smith)

I denne uges PodKats! vi prøvede noget nyt og risikabelt og vil sandsynligvis vende podcast -verdenen helt i øret! Eller i det mindste få lyttere!

Jeg interviewede Matt Donnelly og Paul Mattingsfuldt , to fantastiske improv-tegneserier og medværter for Ice Cream Social, tilgængelig på HeyScoops.com og de samme online platforme, hvor du kan abonnere på PodKats! Dette show vises på begge platforme, selvom bandeordet er intakt på Ice Cream Social, redigeret til PodKats!

er spøgelseseventyr på amazon primeBåde Donnelly og Mattingly har boet i Las Vegas i mere end to årtier og har udført deres Bucket List improv -shows rundt i byen. Mattings dage i byen stammer fra den intergalaktiske attraktion Star Trek Experience på Las Vegas Hilton, hvor han skildrede en Klingon. Mattingly optrådte også i Second City Live at the Flamingo, hvor han sluttede sig til den store komedie Jason Sudeikis og som den inspirerede Christian Grey -karakter i 50 Shades The Musical Parody at Bally's.

Blandt sine mange kreditter er Donnelly medskaberen af ​​Opium på Cosmopolitan i Las Vegas, medværter Penn Jillettes Penn's Sunday School podcast, er forfatter på Penn & Tellers CW -serie Fool Us, er showkoordinator for Piff den magiske drage på Flamingo Las Vegas, og har udviklet sin egen magiske handling, døbt, Matt Donnelly Mind Noodler, som Piffs åbningsakt.

Duoen arbejder i øjeblikket på et komediealbum, Matt & Mattingly's Ice Cream Social, der udgives på en dato, der annonceres. Fyrene anslår, at den vil blive frigivet en måned eller to måneder eller måske ved udgangen af ​​året. Følg udviklingen på deres HeyScoops -websted.

Og hvad er der på albummet?

Det er bare os, der er fjollede, siger Mattingly.

mysterium (cirque du soleil)

Det er sketches og sange, siger Donnelly.

Vi har haft to møder, lyd fyr Jacob Smith siger.

Vi forventer ikke andet end glans. Lyt til denne combo -episode for behændig repartee, mindre chicanery og et udsnit af det klingonske sprog.