Poleret service supplerer vidunderlig mad hos Mastrioni

7330923-0-47330923-0-4

Sprøde sengetøj, blød musik, levende lys, klassisk beklædte servere ...

Hvis jeg havde fået bind for øjnene på vejen fra bæltet og gennem parkeringspladsen, tvivler jeg på, at jeg havde gættet, at dette var en strip-restaurant i et forstadsområde i Summerlin. De to butiksvinduer er kunstfærdigt forenet med dæmpede farver og lyse popper af accentkunst, og et tilbagevendende motiv af stanset metal tilføjer interesse, især hvor de spiller sammen med restaurantens belysning.

Betjeningen var glat og poleret, de sortbeklædte servere og assistenter kørte både lydløse og dybe. Vinservice blev poleret, og vi elskede det faktum, at vinkortet havde masser af dybde og variation, med nogle anstændige billigere flasker sammen med de store etiketter.Og her er en lille smagsprøve på den finesse, som Mastrioni -ledelsen viser: Når vi beskrev tilbudene for os, gav vores server ingen priser. Der er to skoler på den ene, hvor den ene overvejer at prissætte utilgiveligt gauche, den anden mener, at det krævede oplysninger. Kernen i det bør en restaurant placere priserne på sine tilbud meget på prisniveauet på sin almindelige menu. Så da vores server nævnte en forret med okse -carpaccio, og vi bed, spekulerede jeg på, hvordan det hele ville komme ud. Og i sidste ende var det $ 15 - lige på linje med de anførte forretter.

jason aldean nettoværdi forbes 2020

Alt dette er rosende, men al læbestift i verden ville være ligegyldigt, hvis maden udgjorde en stor fed gris. Det er dog bestemt ikke tilfældet her. Mastrioni’s - fra veteran lokal kok/restauratør Pete Mastrioni - udmærker sig over hele linjen.

Om den carpaccio: Vores tjener sagde, at den ville blive toppet med rucola, som er en almindelig behandling i disse dage. Vi kan godt lide rucola, og hvad dens bitre/pebersmag kan gøre, når den spilles mod den rå oksekøds rigdom, men nogle gange kan den være for bitter. På en eller anden måde var det ikke tilfældet her. Jeg er ikke sikker på, om det var til æren for den ellers næsten uopdagelige trøffelbaserede olie, men bitterheden blev på en eller anden måde minimeret. Selve oksekødet var perfekt, spånerne af Parmagiano-Reggiano store og rigelige.

Mastrioni regner sig selv som en skaldyrs-og-italiensk restaurant, hvilket gjorde noget fra havet til et naturligt valg. Vi overvejede de forskellige tilberedninger af helleflynder-ikke for almindelige på lokale menuer-men endte med linguinen med hele muslinger ($ 20; hakket er en anden mulighed) i hvid sovs frem for den også tilgængelige røde. Og wow, hvilken fantastisk version af en ret, der bare er trist på nogle restauranter. Muslingerne var rigelige - mindst et dusin - og små, søde og møre, perfekt tilberedte og naturligvis helt friske. Linguinen var perfekt al dente og igen rigelig. Jeg overvejede seriøst at få pakket det meste ind til frokosten efter den næste dag, men den garlicky olivenolie-og-hvidvinssauce, der skjulte den, var for god til at lægge til side.

Kalvekød er en anden ting, der ikke dukker op på så mange menuer på det seneste, og når det gør det, er det normalt til ret heftige priser. Så vi var glade for, at Mastrionis kalvekødsparmesan ($ 22) var så velforberedt, kalvekødet delikat, sovsen og osten i perfekt forhold. På siden havde vi nogle rigatoni (sauteret spinat og blandede friske grøntsager var de andre muligheder), og selvom det kan være en udfordring at få rigatoni al dente på grund af dets vægt, var dette helt rigtigt og toppet med mere af Mastrionis sjælfulde marinara.

Desserterne var så fristende, at vi lavede en kalorieindsprøjtning på cannoli ($ 10), to store, flakede, gyldenblærede rør fyldt med en sød ricotta-blanding smagfuldt smagt med appelsinskal og med chokolade i enderne. Perfekt.

Læsere klager ofte til mig over, at Summerlin ikke har nok gode uafhængige restauranter. Jeg tænker, at de ikke har opdaget Mastrionis.

Las VegasJournal -restaurantanmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller email hende på hrinella@ reviewjournal.com.

Anmeldelse
Mastrioni’s, 3330 S. Hualapai Way; 367-7511
Samlet A.
Mad A
Atmosfære A.
Service A
Plusser: En kvarterrestaurant, der ligner alt andet end.
Minusser: Det er lidt uden for den slagne vej.