The Portal at Area15 er Vegas ’nyeste live-musik-hang

Noybel Gorgoy og Marieme Diop vises med Soul in the Machine på The Portal at Area15 on Sa ...Noybel Gorgoy og Marieme Diop vises med Soul in the Machine på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Et kig på Soul in the Machine -showet på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Et kig på Soul in the Machine -showet på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Et kig på Soul in the Machine -showet på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Brian 'Nucci' Cantrell vises på showet Soul in the Machine på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Et kig på Soul in the Machine -showet på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Et kig på Soul in the Machine -showet på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Et kig på Soul in the Machine -showet på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Noybel Gorgoy vises optræde med Soul in the Machine på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Henry Chang of Soul in the Machine vises på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Henry Chang of Soul in the Machine vises på The Portal at Area15 lørdag den 21. februar 2021. (Laurent Velazquez) Richard 'Boz' Bosworth vises på Virgin Hotels Las Vegas med et billede af den amerikanske hockeyholdshelt Mike Eruzione fra 1980 tirsdag den 23. februar 2021. (Virgin Hotels Las Vegas)

Måske har du spekuleret på, hvordan klassisk uddannede musikere kan finde en måde at skabe inde fra et EDM -dansespor. Henry Chang har.

Chang blandede et band af kunstnere kendt som Soul in the Machine med dunkende EDM -beats og blinkende fluorescerende lys på portalen på Area15 lørdag aften. Resultatet var sandsynligvis en bolig for levende musik i det svimlende sted, hvor billeder projiceres i 360 grader på hver væg, gulv og loft.

Bandet spillede tre sæt inde i lokalet, hvor 120 gæster (35 procent af spillestedets kapacitet) sad socialt distanceret i stole i loungestil. Mad og drikke blev serveret fra Todd English’s The Beast -madhallen. Forvent, at dette band, og dette format, er tilbage.Jeg har ledt efter at kombinere musikvirtuositet med den højt producerede elektroniske dansemusik, siger Chang, en klassisk uddannet pianist, der har designet og fremstillet instrumenter som laserharpen, som han spillede lørdag.

Du kender måske også Chang som designer af den kinetiske bilkunst Valryian Steel, der blev vist ved siden af ​​Oddwood nær indgangen til Area15.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Noybel Gorgoy (@noybelgorgoy)

Jeg kunne aldrig lide EDM, før jeg faktisk gik til en rave, og jeg følte den enorme, lave ende, som kroppen føler og får folk til at ville danse, siger Chang. Men du kunne ikke se, hvad DJ’en lavede, for planen for hans optræden var parallel med publikums synsfelt. Vi vil have folk til at se disse dygtige musikere faktisk spille, mens de føler musikken.

prime rib julemiddag to-go nær mig

Chang grundlagde bandet og rekrutterede de talentfulde, alsidige Noybel Gorgoy som medleder, efter at have set hende optræde for et par år siden med The Hot Club of Las Vegas sigøjner-jazzband. Balancen i bandet er co-vokalist og indie-artist Marieme Diop; multiinstrumentalist George bid , der ejer sit eget produktionsselskab og har stor erfaring inden for tv -reklamer og serier (han scorede Queer Eye for Strait Guy); og trommeslager Brian Nucci Cantrell, der tilbragte seks år med ska -bandet Engelsk Slå .

Det er næsten svært at sætte ord på, hvor sjovt det var, sagde Gorgoy, der også har optrådt med David Perricos popstrenge (og er igen på scenen med det band i et live-stream, pay-per-view-show fra The Space kl. 18 fredag), Paul Shaffer & The Shaff-Shifters på Caesars Palace og Clint Holmes på Palazzo Theatre. Det var en fænomenal måde at udføre musik på.

Musikken blev leveret i næsten ubrudte sæt, hvor artisten stoppede kortvarigt for at chatte med mængden.

Area15 -direktør for indhold og fede ting Chris Wink antyder bredt, at der vil være mere sjæl i maskinen i underholdningsmaskinen, der er portalen.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Noybel Gorgoy (@noybelgorgoy)

Det gik rigtig godt, vi havde god publikumsrespons, og tanken er, at Henrys band med den slags visuelle komponent er det rigtige match til AREA15, siger Wink, medstifter af Blue Man Group. Der kommer helt sikkert mere levende musik.

Wallace i spil

Westgate Cabaret headliner og mangeårig Vegas -fave George Wallace er castet i tv -legenden Norman Lears komedie Clean Slate. Serien er under udvikling til IMDb TV, en gratis streaming service, der ejes af Amazon.

Laverne Cox med i den halvtimes komedie, hvor Wallace spiller en vaskeejer fra Alabama ved navn Henry, der er begejstret for, at hans teenagesøn vender hjem efter 17 år. Men sønnen er en transseksuel datter, spillet af Cox.

Det er et fantastisk, sjovt show, oplysende, informerende og bemyndigende, sagde Wallace tirsdag. Om Henry, siger han, er han meget kontroversiel, men meget kærlig og lidt forvirret.

Hvad er derude

Henter hvad Billy F. Gibbons ligger ned, synes det nye ZZ Top albummet er knappet op og indstillet til en udgivelse i juni. Intet formaliseret endnu. Samme for bandets fem shows opført på The Venetian Theatre fra 8.-16. Oktober. Alt afhænger af forholdene.

Og kig efter Gibbons Ford Coupe fra 1934, som guitarlegenden kalder, The Bad Little Sister, der skal fremgå af albumcoveret. Afspilning af '33 Ford kendt som Eliminator coupe bandet gjorde berømt i 1980'erne.

nettoværdien af ​​tarek og christina el moussa

'Udbrud, scorer!'

Richard Boz Bosworth ved, hvordan man spiller esset på Virgin Hotels Las Vegas. Bosworth, præsident og administrerende direktør for JC Hospitality, der ejer Virgin Hotels Las Vegas, indbragte Mike Eruzione fra 1980 Miracle on Ice Hockey -teamet til at lede tirsdagens teambuilding -event på hotellet.

Eruzione, Team USA’s kaptajn i 1980, der scorede det vindende mål for at slå Sovjetunionen, gav medarbejderne energi før hotellets åbning 25. marts. Vi forstår, at der også vil være en velkendt Vegas-tænder til stede på denne dato for yderligere at fyre Virgin Hotels-teamet op.

Cool Hang Alert

Malandra Snow vender tilbage med sit internationale brunchshow kl. Søndag på The Vegas Room. Malandra synger på flere sprog. Kok David James Robinson matcher retterne med kulturen Malandra prøver. Showet blev udsolgt i søndags, og det er en smuk, lækker oplevelse.