Postmoderne Jukebox finder nyt hjem på Mirage på Las Vegas Strip

Scott Bradlees frontmandFrontmanden i Scott Bradlees Postmoderne Jukebox vises i et reklameskud. PMJ åbner 12. april på 1Oak Nightclub på Mirage. (Dana Lynn Pleasant) Scott Bradlees Postmoderne Jukebox vises på Myrons Cabaret Jazz i august 2017, hvor bandet udførte to shows til en PBS -special. (Stacie Hess/PBS) Scott Bradlees Postmoderne Jukebox vises på Myrons Cabaret Jazz i august 2017, hvor bandet udførte to shows til en PBS -special. (Stacie Hess/PBS) Et reklamebillede af Scott Bradlees Postmoderne Jukebox, der åbnede 12. april på 1Oak Nightclub på Mirage. (Postmoderne Jukebox) Et reklamebillede af Scott Bradlees Postmoderne Jukebox, der åbnede 12. april på 1Oak Nightclub på Mirage. (Dana Lynn Pleasant)

I november, Scott Bradlee Postmoderne Jukebox optrådte på sin karakteristisk stilfulde måde under en forlænget engagement på Mirage.

chip og joanna får berømtheders nettoværdi

Fantastisk show og et fint hotel. Men rummet var ikke rigtigt.

Det er lige nu.PMJ vender tilbage til The Strip i et opholdsengagement - et reelt ophold på flere shows om ugen i flere uger - på Mirages 1Oak Nightclub. Med titlen Scott Bradlees Postmoderne Jukebox Hideaway (et tilfældigt nik til Menneskelige natur ) starter 12. april og kører 19.30. Tirsdag til lørdag. (Billetter starter ved $ 39,99, ikke inklusive gebyrer, onsalg 10:00 fredag).

PMJ er på én gang en kunstnerisk og social mediekraft, der genererer 1,1 milliarder YouTube-visninger med 3,8 millioner abonnenter og har trukket mere end 1,9 millioner fans på Facebook. Bigbandet forestiller sig nye samtidige sange som Meghan Trainors Alt om bassen, Iggy Azalea Fancy, Lady Gaga's Bad Romance, Britney Spears 'Ups! ... I Did It Again, og Paula Abdul's Straight Up. Showets tempo er hurtigt og finder endda tid til at fremvise tapdansere.

Bandet sparkede senest den i gang kl Terry Factor Teater i otte nætter i november. Som jeg bemærkede profetisk (eller heldigvis) efter at have set dette show, passede teatret på 1.256 sæder ikke godt. Lokalet er et raffineret, ordentligt teater, som et par karakteristika, der ikke matcher et PMJ -show: Det er rigtigt, og det er et teater.

Til sammenligning er 1Oak en smart klub, hvor bandet kan bevæge sig og groove rundt på stedet og ikke blive fastgjort til scenen. Og vigtigst af alt har bandet ved 400 pladser langt mindre billetsalgspres. Bradlee har sagt, at han vil have et Vegas -showcase til bandet. Han har det nu, men med en krusningseffekt ved navn Gossy.

Afslutter på et årti med headlining Vegas på tre spillesteder , Matt Goss flytter sit 1Oak -hæng til søndage, der begynder den 3. marts, med annoncerede datoer frem til den 16. juni (selvom Goss har sagt, at han vil være på Mirage i hele 2019). Goss udfører også et særligt Valentinsdagsshow kl. Torsdag kl. 1Oak (roser og champagnetilbud blandes med Goss’s killer showcase).

hvor rig er oprah winfrey nettoværdi

Afspilning af succesen med den bemærkelsesværdige dokumentar After The Screaming Stops, Goss og hans tvillingebror, Luke, har også annonceret flere datoer for Bros i Storbritannien, der starter med et show den 5. juli på 02 Academy Brixton i London. Brødrene har også optaget i Studio at the Palms til en ny udgivelse, der forventes i år, og Matt har arbejdet på partituret til scenespillet Upstairs Downstairs, der er udviklet til Londons West End. Showet kørte i Storbritannien fra 1971-75 og er forløberen for PBS-serien Downton Abbey.