'Stolt Mary' som snigmorder? Aldrig, siger John Fogerty

John Fogerty optræder på Stagecoach Festival 2016 i Indio, Californien (Foto af Rich Fury/Invision/AP)John Fogerty optræder på Stagecoach Festival 2016 i Indio, Californien (Foto af Rich Fury/Invision/AP) John Fogerty fjerner 'Suzie Q' på Encore Theatre i Wynn Las Vegas onsdag den 10. januar 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats Scenen blev sat til John Fogerty på Encore Theatre i Wynn Las Vegas onsdag den 10. januar 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats

John Fogerty sagde, at hans sange er dyrebare for ham. Han husker at have skrevet Proud Mary, som han kalder, Min første gode sang, i hånden i en notesbog for næsten 50 år siden.

Stolte Mary var en mytisk flodbåd, der sejlede på en mytisk flod i en mytisk tid, forklarer han. Sangen blev en klassiker.

Men i dag er Proud Mary ikke bare en monsterhit -rock -sang fra 1969. Det er en ny film, der udkommer i weekenden. Titelfiguren er en snigmorder (spillet af Taraji P. Henson ) arbejder for en organiseret kriminalitetsfamilie i Boston.Og manden, der gjorde Proud Mary til en rock ’n’ roll -legende, er ikke glad.

Først og fremmest, når du ser, at nogen laver en film, der hedder 'Proud Mary', var det selvfølgelig en total overraskelse for mig, sagde Fogerty, der onsdag aften lancerede sit seneste sæt forestillinger kl. Stadig Teater kl Wynn Las Vegas.

Showerne kører onsdag, fredag ​​og lørdag.

Ingen fortæller mig nogensinde om ting som dette, herunder pladeselskabet, sagde han. Men min kone, Julie , og jeg gik til et filmkompleks omkring juletid, og der var en filmplakat, hvor der stod 'Killin' for manden hver nat og dag. '

Jeg gik, ’Hey, de har ændret min tekst!’ Og de gjorde det på en så forfærdelig måde.

Fogerty sagde, at hans forsøg på at klage til filmens produktionsselskab, Sony Pictures datterselskab Screen Gems, blev ignoreret.

Vi kunne ikke få nogen til at svare os. De besluttede bare, at de ville skåle os over, ved du? han sagde. Endelig besluttede jeg, at mine fans ville vide, hvad jeg synes om dette, eller om jeg var involveret på nogen måde eller havde noget at gøre med det. Hvilket jeg ikke gør.

Fogerty kvalificerede sine følelser og tilføjede, jeg vil have dig til at forstå, at jeg ikke rigtigt skæmmer skuespillerne i filmen eller disse mennesker. Jeg forestiller mig, at de ligesom alle kunstnere lægger deres hjerte og sjæl i noget, når de har chancen. Dette handler mere om bigwigs, der beslutter sig for markedsføring og sådan noget. Det sender dig bare i den forkerte retning.

Fogerty spiller selvfølgelig Proud Mary i sit sceneshow kl Stadig Teater. Han har optrådt periodisk på The Strip siden han åbnede sin Fortunate Son In Concert -produktion kl Den venetianske Teater i januar 2016. De mest populære shows flyttede til Encore Theatre i marts sidste år og vendte tilbage i maj.

Forestillingerne er en larmende, rockende recitation af Fogertys hits med Creedence Clearwater Revival og senere hans imponerende solokarriere. Onsdagens show var en typisk blærende forestilling, selvom den var fyldt med et par tekniske ulemper, såsom at Fogerty nærmede sig et mikrofonstativ - uden nogen mikrofon tilsluttet.

Dem, der kender til Las Vegas -musikscenen, vil genkende Fogertys hornsektion, med Rob Stone på sax, Jason Levi på trompet, Randy Crawford på trombone og Steve Flora på - ja - tuba.

Sangene, vi laver med hornene, fungerer virkelig godt, og det er sange og arrangementer, der virkelig næsten råber efter det, sagde Fogerty med henvisning til Proud Mary, Long as I Can See the Light og New Orleans, da han sender hornspillerne parade gennem publikum. De fyre er så flotte, og blandingen er så flot. Det er en rigtig flot ekstra farve i min musik. Det er som et krydderi, det er fantastisk, så længe du ikke har det hele tiden.

Fogerty får at vide om en kommentar fra en anden rocklegende, der spiller Strip, House of Blues headliner Charlie Santana , der har nævnt, at han ville nyde at optræde med Fogerty i Las Vegas, hvis deres skemaer tillod det.

I januar 2016, Santana huskede åbningen for Creedence i 1968 på Santa Clara Fairgrounds i det nordlige Californien og kaldte You Put a Spell on Me som en sang, han gerne ville fremføre med Fogerty.

Praktisk nok er sangen allerede på Fogertys sætliste kl Wynn Las Vegas.

Wow, det ville være interessant. Carlos er bare en vidunderlig kunstner og en vidunderlig mand, sagde Fogerty. Herregud, jeg har kendt ham i næsten 50 år. Det virker for mig surrealistisk. Han er bare et smukt menneske, og det ville jeg også gerne se ske.

Måske det. Vi overlader det til den heldige søn at finde en måde.