Purple Reigns afgang har international indflydelse

Jason Tenner i Purple Reign The Prince Tribute Show på Westgate. (Lilla regeringstid)Jason Tenner i Purple Reign The Prince Tribute Show på Westgate. (Lilla regeringstid) Jason Tenner i Purple Reign The Prince Tribute Show på Westgate. (Lilla regeringstid) Jason Tenner i Purple Reign The Prince Tribute Show på Westgate. (Lilla regeringstid) En udsigt over Red Rock Country Club -ejendommen, hvor O.J. Simpson bor angiveligt, som det er vist på celeb -webstedet TMZ. (TMZ)

Regeringsperioden slutter i Westgate Las Vegas for byens foretrukne Prince -hyldestakt.

Purple Reign, der har hoppet af VegasVille i 20 år, lukker lørdag aften på International Theatre. Jason Tænder 'S flammende hyldest til Purple Rain album og film åbnede på Westgate Cabaret i oktober 2014 og flyttede ind i det større internationale teater i august 2016.

Men showet lukker ikke for godt. Tenner siger, at handlingen får et nyt hjem på The Strip inden månedens afslutning.Jeg tager en sidste knæk på det her, sagde han fredag ​​eftermiddag. Westgate var bare et stort, dyrt værelse. Det var svært for os at tjene penge. Forhåbentlig vil det skridt, jeg foretager, skubbe os fremad.

Tenner, der har rekrutteret et nyt investeringsteam og håber at udvikle turnéversioner af showet, afviste at angive Purple Reigns nye hotel. Men jeg lægger mine chips på Tropicana, som tilfældigvis er et nyt område for den langvarige handling.

Tenner åbnede sin karriere som en hyldest fra Prince på den gamle Tom & Jerry's på Maryland Parkway i juni 1997. Iført kostumer i victoriansk stil, der blev berømt af Prinsen og Revolution , Tenner og hans backingband og dansere har optrådt på Beach on Convention Center Drive, 3121 Jazz Cuisine at the Rio (nightspot til støder op til Club 3121, da Prince havde overskrift på hotellet), House of Blues, Pub kl. Monte Carlo, assorteret Station Casinoer spillesteder, Hooters, Sin City Theatre kl Planet Hollywood, D Las Vegas, og endelig Westgate.

Purple Reigns afgang skaber en kløft i Westgate -underholdningsopstillingen, men embedsmænd er travlt i forhandlinger om at livne det internationale teater. Buzz er intensiveret om en tilbagevenden til klassisk-Vegas-underholdning i det store rum, herunder et mangfoldigt show foran populære Vegas-showmænd Clint Holmes og Earl Turner .

Intet er underskrevet endnu, vi må understrege, men diskussioner er i gang med Best Agency Chief Executive Officer Ken Henderson og SPI underholdning Administrerende direktør Adam Steck at være partner i et show i Vegas-stil for at spille tre nætter om ugen i det store værelse.

Hotellet kortlægger også en strategi for engangsforestillinger ( Travis spark spiller International 8-9. december) og et stjerne headliner-ophold på International Theatre.

Også faldet ind i denne blender af aktivitet: Utrættelig scenekunstner Dirk Arthur , der altid ser ud til at lande på fødderne, en egenskab, han deler med sine eksotiske katte. Arthur åbner en ny kl. show på Westgate Cabaret, for kun at have sin bobcat, sne leopard og et par fugle (alle trænet, vi mindes om) den 1. november.

Arthurs mere ekspansive Wild Magic -show kørte i det internationale teater fra september 2015 til marts 2016. Hans historie i byen stammer fra 1997, som en sideakt i Jubilee kl. Ballys, selve modellen for sådanne produktioner i Vegas-stil, som Westgate nu planlægger til sit teater.

O.J. blandt os

Hvis du nogensinde vil støde på O.J. Simpson i Las Vegas virker Downtown Summerlin stedet. Simpson, der angiveligt bor i en ejendom på Red Rock Country Club, blev onsdag opdaget sammen med et par venner på Nordstrom Rack (en af ​​hans ledsagere holdt et væld af kontanter og fjernede regninger for Simpson, mens han kiggede). Simpson, iført sin uofficielle O.J. uniform af et hvidt Titleist -visir og matchende golfskjorte, der senere blev holdt frem på Grape Street Cafe og Winebar i cirka seks timer.

Simpson siges at være venlig, endda alt for venlig, af en der mødte ham på restauranten.

Simpson beder angiveligt om 5 millioner dollars til sit første sit-down interview og søger tid med tal som NBC Matt Lauer, Megyn Kelly eller Lester Holt ; ABC’er Robin Roberts og Michael Strahan ; eller CBS ’nyeste 60 minutter korrespondent, Oprah Winfrey .

Fem millioner? Tilbuddet her er en kop o ’joe og en nikkel af træ. Lad os slå det op.

Hvem var hvor

Vegas indfødt Franky perez , stort land Scotty Alexander , ex-Jersey Boys cast medlem Travis Cloer og Elvis impressionistisk Johnny baron sluttede sig til Frankie Moreno Er fyldt med præstation kl South Point Showroom torsdag aften til en medley, der inkluderede Med lidt hjælp fra mine venner, vil jeg ikke bakke ned og stå ved mig. Moreno påpegede et publikummemedlem, der blev ramt i håndleddet under skyderierne den 1. oktober på The Strip (den unge kvinde ønskede ikke at blive navngivet, fra scenen eller på tryk), som opholdt sig på hotellet som gæst på South Point ejer Michael Gaughan ... Vegas Golden Knight Brayden McNabb hang sammen med venner ved poolen på tredje dæk på Topgolf Las Vegas torsdag.