Python -legenden John Cleese satser måske på 'sort' i Strip -retur

John Cleese vender tilbage til Las Vegas Strip som solo headliner på Encore Theatre på fredag ​​...John Cleese vender tilbage til Las Vegas Strip som solo headliner på Encore Theatre fredag ​​den 1. november og lørdag den 2. november 2019. (Foto medfølger) John Cleese vender tilbage til Las Vegas Strip som solo headliner på Encore Theatre fredag ​​den 1. november og lørdag den 2. november 2019. (Foto medfølger) Eric Idle og John Cleese præsenterer endelig sammen igen ... For allerførste gang på The Venetian fredag ​​den 18. november 2016 i Las Vegas. (Erik Kabik) Eric Idle og John Cleese præsenterer endelig sammen igen ... For allerførste gang på The Venetian fredag ​​den 18. november 2016 i Las Vegas. (Erik Kabik)

Inden du besvarer spørgsmål, John Cleese har en af ​​sine egne.

Vil der være mennesker der, der kender Monty Python rigtig godt, eller vil de vagt have hørt om det eller slet ikke?

Ja!

Cleese vender tilbage til Las Vegas Strip som solo headliner på Encore Theatre fredag ​​og lørdag aften. På tidspunktet for vores samtale arbejdede han stadig på, hvordan han ville nærme sig et Vegas -publikum, der består af folk fra mange lokaliteter. Python -mærket var en kunstnerisk succes (selvom det ikke var en konsekvent udsalg) på det samme teater til 519 shows fra marts 2007 til juli 2008 med Monty Pythons Spamalot.

hvor gammel er pastor al sharpton

Også Cleese og hans medstifter af Monty Python Eric Idle pakket det venetianske teater i november 2016 og modtog et solidt svar i et sæt fyldt med Python-referencer og truppens spændende humor (en skit centreret om en fin vinsmagning, hvor hver prøve blev beskrevet som lille.)

Noget af humoren kan blive lidt sort, siger Cleese og udarbejder sin strategi i realtid. I nogle storbyer går det meget godt. Men i nogle byer bliver folk lidt forskrækket over det. Jeg spekulerer på, om jeg skulle undgå det for Las Vegas -publikummet.

Efter forslaget ruller han bare knoglerne, for at bruge en Vegas-sætning, og går fuld-sort, griner Cleese og siger: Rul benene! Måske gør jeg det.

Det er i det mindste drille, men vi er sikre på, at Cleese vil prøve højdepunkter i en karriere på 50 år. Den 80-årige tegneserieskuespiller er bedst kendt som et stiftende medlem af den legendariske komedietruppe Monty Python's Flying Circus, der løb i sin oprindelige form fra 1969-1974 på BBC med Cleeses medpræstere Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam og Graham Chapman. I spillefilm medvirkede Cleese i og var med til at skrive Monty Python and the Holy Grail, Monty Pythons Life of Brian og Monty Pythons The Meaning of Life.

Cleese's Fawlty Towers er en elsket britisk komedieserie, og han opnåede et kassekontrol sammen med Palin, Kevin Kline og Jamie Lee Curtis i 1988's A Fish Called Wanda.

Cleese forstår forretningstemperaturen i Las Vegas for at vide, at spil ikke længere bærer byens økonomiske overskud. Jeg havde altid vidst, at pengene fra bordene gjorde alt meget billigt på grund af gevinsten i kasinoet. Det er selvfølgelig et helt andet sted nu.

Cleese fortsætter, Det første, jeg bemærker ved Las Vegas i dag, er, hvor meget, meget god maden er, og det er af stor interesse for nogen, der spiser, og for en lige så grådig som mig (griner). Den anden ting er, at jeg spurgte en tjener på en restaurant en gang, om der var en boghandel i nærheden. Jeg tror ikke, at han holdt op med at grine i en uge.

Nå, lad os sætte et cricketbat til den påstand. Offline delte jeg en yndlingsboghandel med Mr. Cleese. Så hvis du er omkring South Sixth Street downtown i løbet af de næste par dage, og får øje på en person, hvis gåtur er blevet temmelig fjollet for nylig, er det sandsynligvis ham.