'Quarantine Cabaret' en fræk online distraktion

Michelle lMichelle L'Amour, skaberen af ​​'Quarantine Cabaret', vises med sin tilpassede pandemiske maske. (Michelle L'Amour) Michelle L'Amour, skaberen af ​​'Quarantine Cabaret', vises med sin tilpassede pandemiske maske. (Michelle L'Amour)

Michelle L’Amour stiller det musikalske spørgsmål, husker du kram? Hun vurderer også, at den seneste episode af Quarantine Cabaret blev optaget den 73. marts, i den længste måned nogensinde.

L’Amour er en burlesk dronning fra Los Angeles, der har optrådt rutinemæssigt i Las Vegas; Jeg mødte hende et par år tilbage efter Melody Sweets ’ soloshows på Fizz på Caesars Palace. L’Amour er et stort talent med en skarp sans for humor og visionen om at samle QC -webserien. Find den på kl. Tirsdage og fredage kl karantæne-cabaret.com .De fem afsnit og links til venmo og paypal -websteder for onlinetip er der.

L’Amour søgte oprindeligt at være vært for forskellige shows fra sin lejlighed i L.A. Ligesom hun rekrutterede talent og indrettede et iscenesættelsesområde, gik byen til at blive hjemme-foranstaltninger.hvor mange acres er drummond ranchen

Se dette indlæg på Instagram

Afsnit FIVE er LIVE og indeholder en sjov kendsgerning om nummeret FIVE‼ link i bio. . Med @puterbaughtiff @puterbaughdani @ziggyandtheneptunes @bettieblackheart og hostet af @michellelamour. #Showet må fortsætte . #weird #wfhlife #wfh #workfromhome #musik #comedy #standup #quaratinecabaret #quarantainment #quarantine #socialebs #socialdistancing #stayhome #BINGE

Et opslag delt af Karantæne Cabaret (@quarantine.cabaret) den 31. mar 2020 kl. 11:54 PDT

hvor mange penge har bill nye

Jeg tænkte: 'Åh, vi kan bare få alle til at optage video i deres stuer og sende klipene til os, siger L'Amour. Jeg er faktisk rigtig glad, fordi det henter kunstnere fra hele verden. Jeg har stiftet bekendtskab med kunstnere fra Seoul, Sydkorea og fra Sydafrika.

hemmelig bar kosmopolitisk las vegas

Fra Vegas, Jimmy Slonina af Mystere og The Atomic Saloon Show har bidraget med sin fantastiske menneskelige balancegang. Det er fabelagtigt, fordi hans partner er en blow-up dukke. Laugh Factory på Tropicana og Fantasy -specialhandlen Murray Sawchuck og Crazy Girls emcee Dani Elizabeth - som er overalt på YouTube og deres egne sociale mediekanaler - er også omtalt.

The Quarantine Cabaret entertainers skærer på tværs af de fleste genrer. Tryllekunstnere, akrobater, burleske kunstnere, tegneserier og contortionists deltager. De indsamlede penge deles mellem samfundet.

Vi gør det godt med det, i betragtning af at jeg ikke er særlig teknisk kyndig, siger L’Amour. Jeg vidste ikke engang, hvad Zoom var, før det hele startede. Men jeg tror, ​​at når folk ser kvaliteten af ​​forestillingerne og den måde, de er sammensat på, vil de blive imponeret.