'Queens of Rock' stiger som usandsynligt COVID -hit

Elyzabeth Diaga, forsanger iElyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i Queens of Rock, optræder på Mosaic on the Strip under et show for at ære de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i Queens of Rock, optræder på Mosaic on the Strip under et show for at ære de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i Queens of Rock, optræder på Mosaic on the Strip under et show for at ære de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i Queens of Rock, optræder på Mosaic on the Strip under et show for at ære de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Elyzabeth Diaga, forsanger i 'Queens of Rock', optræder på Mosaic on the Strip under et show til ære for de første respondenter torsdag den 25. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Skuespillerinde og komiker April Brucker kører sydpå i en motorcade af underholdningsarbejdere på The Strip under en begivenhed for at øge bevidstheden om det lokale underholdningssamfunds situation forårsaget af coronavirus -pandemien onsdag den 19. august 2020 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto

Jeg vidste ikke Elyzabeth Diaga natten i oktober sidste år, da jeg blev introduceret til hendes musikalske retrospektiv, Queens of Rock. Jeg havde kun fået at vide, at hun var fra Montreal, ny i byen, og kunne fladt bringe det som sanger.

den onde ske buffet las vegas

OK, tænkte jeg. Hun kan lide Las Vegas. Hun passer ind med alle vokalisterne i byen. Da jeg ventede på, at showet skulle starte, fik jeg øje på Christian Brady hængende vingerne, en guitar over skulderen. Jeg smilede, fordi Brady er en seriøs rocker, og dette ville være et seriøst show. Sidste gang jeg havde set Brady spille var faktisk med Hellyeah, den afdøde Vinnie Pauls band, på Foundry i Sahara.

Alex far er på trommer, James Oleson på guitar og Zach Throne på bas, et super-solidt band bygget til langtrækket. Diaga og Yves frulla , tidligere Celine Dions keyboardspiller, omstrukturerede showet til cirka 65 minutter for Las Vegas.

Queens har følgelig opnået imponerende levetid og spillede 100 shows kl. Torsdage til søndage, alle i COVID på Mosaic on the Strip. Nr. 100 er indstillet til søndag aften. Showet har udført flere shows end noget billetfremstillet, rent musik-show under pandemien (Aussie Heat-mandrevyen i det samme teater har danset gennem 120 shows og er stadig grooving).

Mere imponerende, og i modsætning til sine Aussie teaterkammerater, var Queens en stort set uprøvet titel i Vegas, da den havde premiere for 50 socialt distancerede publikummere den 8. oktober. Produktionen fremviste på Station Casinos spillesteder i 2017-2018, men blev ikke hørt fra igen, indtil vi ankommer til at underskrive en aftale hos Mosaic under COVID.

Uanset hvad, så har Queens opbygget en følge i de mest udfordrende tider, med en ny sanger og ny titel på et sted, der ikke let findes, selvom det er på The Strip. Mosaic sidder bag striben indkøbscenter forankret af Fatburger overfor Park MGM -teltet. Selv turister, der parkerer der for at gå på striben, er overraskede over at vide, at bygningen er et fint spillested.

Vi har været så velsignede over at have sådan et positivt svar fra alle, og jeg håber, at dette er begyndelsen på et langsigtet forhold til Las Vegas, siger Diaga og følger en række canadiske sangere som Celine , Shania Twain og vokalimpressionist Véronic DiCaire til the Strip. Jeg elsker denne by så meget. Stemningen, menneskene, kunstnerne viser, naturen. Jeg er virkelig glad her.

Diaga elsker også heste. Hendes sociale medieindlæg af hende til hest opvejer effektivt hendes læderbeklædte, hårde rock-billede fra Mosaic.

dennis anderson gravegraver nettoformue

Diaga besøgte Vegas første gang i juni 2016 for at fange Heart at House of Blues i Mandalay Bay. Hun havde allerede udviklet en turnéversion af Queens of Rock to år tidligere. Bandet, hun så den aften, især vokallegenden Ann Wilson, er i centrum for Queen's 40-årige trek gennem rock.Barracuda, Crazy On You og Alone udføres med antemisk effekt.

En finalist på den canadiske version af The Voice, Diaga styrer også showet med spot-on covers af Pretenderne (Don't Me Me Wrong), Pat Benatar (Hit Me With Your Best Shot), Joan Jett og The Blackhearts (I Hate Myself for Loving You and I Love Rock ‘n’ Roll) videre gennem nutidige stjerner som Lady Gaga (Født sådan).

Diaga behøver ikke snøre rulleskøjterne til Blondies Begejstring, men gør det alligevel, synger og spinder til stor glæde. Kvinden er på rulle.

At have nået så langt er utroligt, en drøm, siger Diaga. Jeg har vidst, at jeg ville optræde i Las Vegas i lang tid. Jeg har haft så stor tro på dette show, og folk reagerer. Jeg er taknemmelig hver nat.

Fra i aftes #IgniteNV begivenhed #SandyValleyRanch . Inspireret tilbagevenden af ​​ex- #Cirkus , #LeReve kunstnere #RJNu @reviewjournal pic.twitter.com/HyE2kIfzzD

- John Katsilometes (@johnnykats) 8. maj 2021

hvor meget er jennifer aniston værd 2016

En side af Ranch

Sandy Valley Ranch er sådan en blæsende køretur til et fjerntliggende sted, jeg følte ærligt, at destinationen for Ignite -cirkusshowet var en udførlig praktisk vittighed, måske fremtryllet af den legendariske sjov Penn Jillette , hvis kone, Emily, havde fortalt mig, at hun ville være med til arrangementet.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1)

Sandy Valley Ranch siges at være 45 minutter og 100 år fra Las Vegas, og jeg troede ærligt, at jeg havde forladt nettet helt.

hvor meget er sharon case værd

Men endelig slap skiltene til en kunstnerisk oase til fredagens premiereforestilling. Gå stærkt forbi Brandon Pereyda , alias Axle fra Zumanity i New York-New York, var produktionen en række betagende handlinger fra sidelinjeformede Cirque- og Le Reve-kunstnere, der alle optrådte for 250 mennesker i Ranchens rodeo-arena.

Den bedste sammenligning var, at begivenheden var en mini-Burning Man-festival, fyldt med et socialt område og madbiler, pop-up-barer, håndværksborde. Familier var velkomne, ligesom ildkæmpende akrobater var. Åh, og en fyr i en onesie -badedragt, der spiller Rubber Ducky, You're The One på en $ 200 kazoo designet som en trompet. Han var, og er, RJ Owens fra Mystere.

Showet afsluttede sine to forestillinger lørdag aften. Der er tale om at bringe det tilbage, da Sandy Valley Ranch har fundet en måde at sky-hook the Strip til Mojave-ørkenen. Vi kommer tilbage. Vi nedskrev retninger.

Mund det ud

Jeg mødte endelig den finurlige/sjove buktaler April Brucker , fremhævede performer i BurlesQ på Alexis Park torsdag aften. Hendes scenekammerat, May Wilson, blev født i en bagagerum i Pocatello (Google der lyrik, filminteresserede). Så vi ramte det ganske godt.

Brucker er på det seneste afsnit af MTV digitale serie What's My Secret? hvor co-værter Karlous Miller (Wild ‘n Out), sociale medier Brittany broski (Kombucha Girl) og musikalartisten YouTube vlogger Kellie Sweet forsøger at finde ud af Bruckers hemmelige erhverv.

Hendes anelse: Alle kigger altid på min mund. Ikke unøjagtigt. Hun er sjov, den her.