Tvivlsom snapper, servicefejl gør Cantina Laredo til en skuffelse

Cantina Laredo, i Tivoli Village, er en lille kæde, der har store margaritas i charmerende omgivelser, men servicen manglede entusiasme og maden var ikke i top.Cantina Laredo, i Tivoli Village, er en lille kæde, der har store margaritas i charmerende omgivelser, men servicen manglede entusiasme og maden var ikke i top.

Jeg er langt fra en elitær; nogle af mine yndlingsrestauranter er blandt de billigste, mindst prangende steder, du kan finde, steder, der kan være små og næsten ukendte, men som serverer smagfuld mad, der formidler lidenskaben hos de mennesker, der tilbereder den.

Pointen er dette: Jeg vil virkelig aldrig forstå, hvad der får folk til at støtte restaurantens middelmådighed.

Overalt i dalen har vi snesevis, scoringer, måske endda hundredvis af rigtig gode, uafhængigt ejede restauranter, og hvor er grænserne dog fredag ​​aften? Ved kæderne.Jeg formoder, at der er et sted til kæderne, men her er sagen: I sagens natur sigter de mod mellemvejen og skærer et bredt skår, der forståeligt nok fungerer for alle mennesker. Der er nogle undtagelser, men størstedelen af ​​dem - og de steder, der har tendens til at tegne stregerne & genert - er kun OK.

Et godt eksempel er Cantina Laredo, et nyt sted i Tivoli Village i det nordvestlige Las Vegas, der er afsætningsmulighed for en lille kæde. Ligeglad med fredag ​​aften; den ugen, vi var der, var stedet pakket. Rummet er blevet omfattende ombygget, og det er smukt, alt sten og træ og meget åbent. Men maden og servicen? Kun OK.

Tingene begyndte faktisk godt. Vores tjener var intelligent og imødekommende og spøgte lidt med, hvordan vores minder ville falme efter et par af Cantina Laredos margaritas. Vi forstod hvorfor, da vi smagte dem; Husets margaritas var meget gode og indeholdt bestemt deres kvote tequila. Chips og to kogte salsaer blev serveret, og begge var godt over gennemsnittet, de tynde chips (det er en god ting) varme, salsaerne, hvoraf den ene var ret krydret, med en respektabel dybde af flerlags smag, der var en forfriskende ændring fra haven -variation pico de gallo får vi normalt.

hvor meget er paris hilton værd

Så tingene så bestemt op. Og så.

Først var en stor service nej-nej. På en eller anden måde lagde jeg tilfældigvis mærke til en løber, der nærmede sig parret ved det næste bord med to tallerkener mad, mens parret blev ved med at ryste på hovedet; Det var klart, at det ikke var det, de havde bestilt. Vores tjener syntes at rydde op i forvirringen. Åh, sagde han, det var vores hovedretter - og hentede dem foran de andre mennesker og satte dem ned foran os.

Jeg træffer ikke nogen form for bedømmelser om det andet par. Jeg var ikke særlig opmærksom, men de kunne have været de reneste mennesker i verden, og jeg er sikker på, at de ikke spyttede i vores mad.

Men han. Bare det.

Vi blev dog reddet; ikke kun havde vi ikke modtaget vores forret (Det er ikke kommet endnu? Vores tjener sagde, selvom vi havde bestilt cirka to minutter før), men de var heller ikke vores hovedretter, så deres rejse fortsatte.

hvor meget tjener dana perino om året

Derefter bragte en løber vores forret, en ny tilføjelse til Cantina Laredos menu, Quesadillas al Cangrejo ($ 13,79). Fyldet af klumpkrabbe og gedeost og bare et strejf af mango-ingefær salsa var virkelig godt. Men tortillaerne, der omsluttede den, var blevet brunet så meget, at de var hårde, hvilket gjorde dem svære både at skære og at tygge.

En ting, jeg virkelig kan lide ved Cantina Laredos menu, er, at den går ud over de sædvanlige mistænkte, og Enchiladas de Espinaca ($ 11,59) holdt et stort løfte på grund af en fyldning af spinat, champignon og Monterey Jack -ost. Men her er sagen: Selvom en fyldning - ret, uanset hvad - primært kan være krydret, er det ikke at sige, at den ikke behøver have nogen sjæl, ingen krydderier, og sådan var det stort set. Bønnerne og risene på siden afspejlede det, de sorte bønner smagte som om de var kommet direkte ud af en dåse, risen din grundlæggende tomatfarvede sort.

Vores tjener havde fristet os med en særlig aften, red snapper Veracruz ($ 21,29). Det ville, sagde han, have en let cremet sauce, smagt til med kapers og oliven, og han kunne ikke huske hvad mere. Ideen lød fantastisk, men virkeligheden stemte ikke bare overens, men mindede mig om to restaurant-truismer, den første, at en restaurants særlige er, hvad kokken forsøger at slippe af med (mere og mere en fejlslutning i disse dage med gård- fokus på bordet) og for det andet, at som en gammel udendørs forfatter engang fortalte mig, at mange restauranter tog rød snapper fra menuen, da grouper (og lignende) var blevet mere knappe.

Det er stadig sandt, især da Nevada ikke har nogen lov i menuerne, og problemet forstærkes af de slørede linjer, der adskiller fiskearter. Men da jeg smagte denne, vidste jeg, at røde snapper græd overalt. Dette skulle være en ret mild, ret fast fisk, men i stedet var den lidt fisket og grødet, næsten vandig. Rød snapper? Måske hvis det havde været frosset i lang tid. Og den lovede sauce var ikke bare ikke cremet, men ekstremt glansløs, lidt mere end olie og måske lidt eddike med et par halverede grønne oliven, lidt løg, et par stykker ternede avocado og præcis en kapers. Korianderrisen var bedre end den tomatfarvede, men den skivede courgette på siden, selvom den i det mindste var frisk, var kun en nuance forbi rå.

Og da vores tjener ryddede vores tallerkener, bemærkede han uden tvivl, at vi havde spist lidt af fisken, men ikke spurgte, om det var ok, ikke spurgte, om vi ville have en hundepose, ikke spurgte noget. Faktisk, venlig eller ej, stillede han os kun et par spørgsmål i løbet af vores middag, herunder, da han ryddede forretterstallerkenen, Vil du beholde din kniv? (Nå, ville dine tabsforebyggende mennesker ikke have noget imod? Åh, betyder det, at du ikke vil bringe mig en ren?) Og Vil du have en anden margarita?

Måske er det appellen til folkemængderne, der pakker denne lille kæde - et fremtrædende interiør og margaritas stærke nok til at få dig til at miste din hukommelse. Fordi maden og servicen kun er OK.

hvad er tia mowry nettoværdi

Anmeldelse

Cantina Laredo, Tivoli Village, 430 S. Rampart Blvd .; 702-202-4511

Samlet set C.

Mad C-

Atmosfære A.

Service C-

Plusser: Dejlig atmosfære, gode margaritas.

Minusser: Det er kun OK, hvilket aldrig er.