HVIL I FRED. 'Skab håb'

Fra venstre spiller Cloris Leachman, Garret Dillahunt, Martha Plimpton, Lucas Neff, Shannon Woodward, Gregg Binkley og Baylie/Rylie Cregut iFra venstre spiller Cloris Leachman, Garret Dillahunt, Martha Plimpton, Lucas Neff, Shannon Woodward, Gregg Binkley og Baylie/Rylie Cregut i 'Raising Hope'. (Miranda Penn-Turin/FOX)

De kan i hvert fald ikke slå moren ihjel.

Det gjorde de i piloten.

Jo, Raising Hope bragte hende til sidst tilbage fra de døde et par gange. Men der var bare noget så sjovt galt ved at få en naiv fyr til at lære, at han bankede på en seriemorder lige før hun blev henrettet, det adskilte komedien lige fra starten.Det har sandsynligvis også dømt det til aldrig at opnå en udbredt følge.

Jeg indrømmer, jeg stoppede med at se Raising Hope for et stykke tid siden. Ligesom skaberen Greg Garcias tidligere sitcom, My Name Is Earl, leverede den et geni første sæson, før den hurtigt peterede ud. Men jeg vendte tilbage til timelange seriefinale (21:00 fredag, KVVU-TV, kanal 5).

Når en script -serie kommer til byen for en Vegas -episode, skylder du i det mindste det. Især når den serie navngiver episoden Henderson, Nevada-tilstødende, Baby! Henderson, Nevada-tilstødende!

I den næstsidste episode, med titlen How I Met Your Mullet, får Virginia (Martha Plimpton) en lønforhøjelse på arbejdet og viser Burt (Garret Dillahunt) sin lønstub. Der er et komma i dette! Burt udbryder, da han ser totalen. Vi har aldrig tjent komma -penge! Så Burt trækker sig tilbage fra sin landskabspleje og bliver dusørjæger.

Derefter, i finalen, arver Jimmy (Lucas Neff) og Sabrina (Shannon Woodward) sin mormors tjenestepige (Downton Abbeys Lesley Nicol), og Virginia's fremmedgjorte homoseksuelle far (Jeffrey Tambor) dukker op igen og tilbyder at betale for Hope's college -uddannelse, hvis banden vil planlægge sit bryllup. Det tilbud får Burt til at begynde at lære den 4-årige at spille ølpong, få en madkamp og få et falsk id.

Det er alle ret rutinemæssige ting til serien.

Fordi Raising Hope blev aflyst for en måned siden, var der ikke noget forsøg på at binde alt sammen i en flot sløjfe. Der var ikke tid.

Men som vi så med en bestemt anden langvarig komedie, der sluttede tidligere på ugen, er der noget at sige for ikke stift og skinkefrit at følge en plan, der blev udtænkt for næsten ti år siden.

spise i det mørke las vegas