Reese Witherspoon fortsætter tv -overtagelsen med 'Little Fires Everywhere'

Reese Witherspoon spiller hovedrollenReese Witherspoon spiller hovedrollen i 'Little Fires Everywhere'. (Hulu) Kerry Washington og Reese Witherspoon spiller hovedrollen i 'Little Fires Everywhere'. (Hulu) Kerry Washington og Reese Witherspoon spiller hovedrollen i 'Little Fires Everywhere'. (Hulu)

Det erReese Witherspoon’s verden. Vi streamer bare i det.

restauranter, der serverer lever og løg i nærheden af ​​mig

Skuespilleren er front og center i den livlige nye begrænsede serie Little Fires Everywhere (onsdag, Hulu). Mere imponerende er det kun ét i en lang række af projekter, Witherspoon producerer til stort set alle tænkelige streamingtjenester.

Indtil videre har hun programmer sat op eller allerede er tilgængelige på Hulu, Netflix, Amazon, Apple TV Plus og Quibi. Med denne hastighed er hun sandsynligvis ikke mere end et år eller to væk fra at samarbejde i en avanceret app i Cameo-stil, der planlægger hende til at komme hjem til dig og fortælle historier direkte til dig og dine kære.Witherspoon slog tv-guld i 2014, da hun og Nicole Kidman erhvervede rettighederne til Liane Moriartys bedst sælgende roman Big Little Lies. De to ville i sidste ende spille hovedrollen i HBO -tilpasningen, der pustede nyt liv i det prestigefyldte serieformat.

Det er den samme formel bag Little Fires Everywhere, baseret på Celeste Ng-romanen, som Witherspoon fandt og udviklede sammen med sin co-star og medproducent Kerry Washington.

Ind imellem gik Oscar -vinderen sammen med Jennifer Aniston for at oprette dramaet The Morning Show på Apple TV Plus, som også er hjemsted for Truth Be Told, det podcastdrama, hun udfører, sammen med sin stjerne, Octavia Spencer.

Mens hun spreder rigdommen rundt, producerer Witherspoon en begrænset serie baseret på Tembi Locke -erindringen From Scratch with Zoe Saldana på Netflix, 1970’ernes rockdrama Daisy Jones & The Six på Amazon og endda Fierce Queens, en naturdokumentar med fokus på hundyr, hun fortæller til Quibi, den korte formtjeneste, der lanceres 6. april.

Hvad angår Little Fires Everywhere, er Elena Richardson, moderen fanget i lav-ulmende forstæder-fjendtligheder, lige i Witherspons styrehus.

Ligesom Madeline Martha Mackenzie, hendes Big Little Lies -karakter, er Elena drevet, kræver det meste ud af sine børn og har ikke meget brug for sin ægtefælle. Da hendes mand, Bill (Joshua Jackson), begynder at kysse hende, forfalder Elena: Det er ikke onsdag eller lørdag. Sex, insisterer hun på, er så meget sjovere, når vi planlægger det.

Yikes!

Hendes idylliske liv forstyrres, da hun ser en decideret ikke fornem bil i uberørte Shaker Heights, Ohio. Endnu mere alarmerende, for hende alligevel, ser der ud til at være en sort kvinde, der bor inde i den.

Jeg gør normalt aldrig sådan noget, fortæller Elena til politiet under hendes opkald for at rapportere dette indbrud, men jeg ville hader ikke at sige noget og derefter få noget dårligt til at ske.

Elena er ikke så meget en racist som en, der er alvorligt, smertefuldt utilpas med race. Faktisk er det ikke længe, ​​før hun lejer en del af en duplex, hun ejer til interloper, vagabond-kunstner Mia Warren (Kerry Washington) og hendes 15-årige datter, Pearl (Lexi Underwood).

Shaker Heights er bare det sidste stop på Warrens 'rejseodyssé. De bevæger sig så ofte, at Pearl aldrig engang gider købe maling til sit værelse. Hun beder bare om prøver og dækker den ene væg til et stænk af farve.

Den officielle historie er, at Mia går videre, når hun er færdig med at erobre en by via sin kunst, men der er klart noget mere i gang. Hun er hjemsøgt af mareridt, der helt sikkert er resultatet af nogle alvorlige hemmeligheder.

Uanset om disse hemmeligheder har noget at gøre med, at Richardsons herregård brænder til jorden, som det ses i flash-forward, der åbner serien, eller om den flamme er skylden til den fattige, mærkelige, oprørske Izzy (Megan Stott), Elenas 14 -årig, der sætter ild til hendes hår i et bud på opmærksomhed-ja, det er stadig for tidligt at sige.

Ligesom de fleste Hulu -originaler debuterer denne med tre afsnit, hvor de resterende fem bliver delt ud ugentligt.

Hvis Little Fires Everywhere ikke viser sig værd at vente ved at udløse den slags tidsånd-fascination, der drev Big Little Lies til besættelsesstatus, skal du ikke bekymre dig.

Witherspoon vil have en anden serie klar til at gå hver dag nu.