Genoplev guldrusen ved at besøge, hvor det hele startede

21067902106790

De forbudte ørkener og formidable bjerge i den del af Vesten, der blev Nevada, lå næsten sporløse i midten af ​​1880'erne. Et par pelsfangere, statslige kortmakere og eventyrlystne erhvervsdrivende undersøgte det stort set ukendte område og efterlod skitserede beskrivelser og ufuldstændige kort for dem, der senere turde krydse den del af Great American Desert.

hvem er cortanas stemme

Selv pressen med vestlig migration undgik det meste af Nevada. Emigranttog på vej mod det mere kendte Pacific Northwest holdt sig godt mod nord, mens dem, der var på vej mod Old California, blev på stier godt mod syd eller chancede den lange rejse dertil til søs.

Så opstod der en begivenhed, der ændrede Nevadas historie samt Californien. I 1848 blev guld opdaget ved de vestlige foden af ​​Sierra Nevada. I 1849 trak California Gold Rush tusinder. Folk fra hele verden satte kursen mod Californien for at blive rige. Mange af dem krydsede Nevada for at komme dertil, på trods af farerne og strabadserne. Nogle mødte en katastrofe, som 49ers genvej gennem vandløs Death Valley og Donner Party, der forsøgte at krydse Sierras alt for sent på året.California Gold Rush bragte prospektører til Nevada, hvilket resulterede 10 år senere i de fantastiske fund ved Comstock Lode lige over bjergene. Efterfølgende opdagede den ubarmhjertige søgen efter mineralrigdomme strejke efter strejke af sølv, guld, kobber og andre værdifulde mineraler i hele Nevada og formede dens fremtid helt frem til i dag.

hvor meget er mika brzezinski værd

Langs den mere end 200 mil lange længde af de vestlige skråninger i Sierra Nevada affødte California Gold Rush næsten 550 samfund. Mere end halvdelen af ​​dem forsvandt på samme måde som minebyer, med forbehold for boom og bust cykler. Mange af dem, der forbliver handel med deres historie for at trække turister. Malerisk, charmerende og autentisk, de giver besøgende muligheder for snesevis af absorberende strejfer ind i yesteryear.

Prøv ikke at udforske Californiens guldland på én gang. Vælg en motorvej og udforsk en del af den ad gangen, så der er masser af tid til at surfe på museer, historiske parker og hovedgader med butikker. Vinentusiaster finder, at Gold Country -attraktioner nu omfatter vingårde og smagslokaler, for vin er det nye guld, der opdages i Sierras.

Fra Reno -området giver både Interstate 80 og US 50 adgang til guldlandet for Nevadans. Mange steder ligger inden for en let kørselsafstand på en time eller to. Højt nummereret Highway 49 forbinder byerne i Gold Rush -æraen, der prikker kortet. AAA udsender et informativt Gold Country -kort kaldet Californiens Mother Lode. Det beskriver interessepunkter langs Highway 49s 325 miles med hovedsageligt snoede, to-sporede veje og forbindelsesveje. Dette kort deler Gold Country i to regioner nord og syd for Highway 50s naturskønne tilgang over Sierras.

Den nordlige del strækker sig nord for I-80 til bjergbyer som Sierra City, Grass Valley og Nevada City. Mellem Auburn og Placerville inkluderer det Coloma, stedet hvor guldrusen startede, bevaret i Marshall Gold Discovery State Historical Park. Alle byerne indeholder historiske bygninger, og mange kan prale af fine små museer.

Den sydlige del strækker sig fra området omkring Amador City, Sutter Creek og Jackson mod syd til Mariposa, hvor den berømte opdagelsesrejsende John C. Fremont blev en førende borger. Sonora blev den rigeste og den vildeste by blandt de sydlige Mother Lode -bosættelser. Den indeholder mange vintage victorianske hjem og et amtsmuseum. En sidevej lige nord for Sonora tager besøgende til Columbia, en lille by, der nu er bevaret som Columbia State Historical Park, et levende historisk museum, hvor besøgende panter efter guld og tager på ture i scenekørsel.

rhett og link nettoformue 2018

Efterårsture til Gold Country giver smuk natur og uventede fordele. Efterårets farve pletter de skovklædte Sierra -foden og lyser træer, der skygger for gader i de små byer langs ruten. Mange byer i Gold Rush planlægger særlige weekendbegivenheder, festivaler eller bondemarkeder for at lokke rejsende. Besøgende, der planlægger at overnatte på kroer og gæstehuse, kan finde lavere priser end om sommeren.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.

MARGO BARTLETT PESEKMORE COLUMNS