'Repo' reality -shows spiller lad os lave en aftale

5554134-1-45554134-1-4

Hvis du er bagud med din bilbetaling, kan du overveje at støve disse P90X -trænings -dvd'er af. Måske hvide dine tænder. Tag i det mindste nogle bukser på.

Det næste bank på din dør kan gøre dig til en stjerne.

I øjeblikket optager i dalen, Repo Games (20.00 tirsdag, Spike), den seneste i en stadig mere lang række af jeg-kan-ikke-tro-dette-er-et-reality-show reality-shows, giver folk, der har misligholdt på deres autolån en chance for at vinde deres biler tilbage.hvor mange penge tjener lebron james om året

Normalt når du repo en bil, går du midt om natten, og folk har ikke engang en chance, siger executive producer Sally Ann Salsano. De kommer ud for at gå på arbejde, og deres bil er væk. I dette tilfælde tilslutter vi bilen til trækvognen, og så banker vi på døren og siger: 'Her er handlen.'

Aftalen bunder i dette: Showets værter, repomændene Josh Lewis og Tom DeTone, stiller deltagerne fem spørgsmål i stil med Hvor mange dage er i et skudår? Hvis de får tre rigtige, beholder de bilen, og showet betaler den resterende gæld. Hvis de tager fejl tre, mister de bilen, hvilket alligevel ville være sket.

Jeg tror, ​​at i sidste ende, hvad dette show gør, er bare at tage hverdagens mennesker, der måske bare rammer nogle hårde tider og giver dem en chance, siger Salsano. Når vi dukker op i deres huse, har de stort set allerede tabt. Dette giver dem bare en mulighed for at vinde. Så sagen er, at ingen er mere dårligt stillet, når vi går, end da vi kom dertil.

Salsano beskriver Repo Games som Cops meets Jeopardy! møder Jay Lenos Jaywalking. (Som tidligere praktikant i Howard Stern Show vil hun dog nok få lidt sorg for ikke at henvise til det, da Cops møder Jeopardy! Møder Sterns Homeless Game, kildematerialet til Leno -bit.)

Det minder også om et lignende bagholdsstilsspilshow og personlig foretaget i Vegas-favorit: Playboy TV's Show Us Your Wits, som overraskede kunder på Palomino Club for at se, om de kunne besvare trivia-spørgsmål uden at blive distraheret af et helt nøgen skød dans.

Men Repo Games er ikke nær så over-the-top fjollet.

Showets besætningsteam med et lokalt trækfirma og en lokal långiver - navnene på virksomhederne holdes private under optagelserne for ikke at tippe deltagerne - og går efter uanset hvilke biler der blev målrettet til besiddelse den dag. Og i modsætning til truTVs Operation Repo, der er afhængig af genopførelser, tilbyder Repo Games ikke meget i form af præproduktion.

Dette er et show, der virkelig ikke har casting. Hvad der sker, og hvem der er på showet, afhænger af, hvem der kommer ud af hoveddøren, siger Salsano, der er mest berømt for at have skabt Jersey Shore.

Dette stiller naturligvis spørgsmålet: Hvilket er sværere at håndtere, en vred bilejer eller en beruset Snooki?

Jeg vil sige en vred bilejer. Du ved hvad? Det er bare en anden form for handel, ved du hvad jeg mener? Jeg har ingen problemer med 'Jersey Shore' børnene, tro det eller ej. Jeg vil sige, at jeg er som deres fru Garrett.

Og nej, siger Salsano, hun har aldrig følt sig som Robert Oppenheimer, der efter sin første stolthed over at have ledet Manhattan -projektet var slidt, blev overladt til at overveje de rædsler, han havde udløst på verden.

det sorte får las vegas menu

Jeg synes, jeg har gjort verden en tjeneste ved at skabe Jersey Shore, siger hun og tilføjer, at hendes ungdom blev brugt stort set de samme steder og stort set de samme måder, som The Situation og banden. Jeg ved, at alle andre siger, at showet er skørt. Jeg ved ikke. For mig føles det normalt.

Men tilbage til Repo Games.

Mens kampagner til serien afspiller nogle af de mere benhårede svar på de ret indlysende spørgsmål - Hvilket vejer mere, et kilo fjer eller et halvt kilo bly? Hvor mange øjne har en cyclops? - Salsano insisterer på, at showet ikke har en gennemsnitlig streak.

Vi har gjort omkring hundrede af disse hidtil, siger hun om segmenterne, der begyndte at filme i Texas og Arizona. Jeg har endnu ikke forladt en persons hus, hvor de ikke var i godt humør, ikke sagde tak og ikke havde det sjovt.

Og hun rapporterer - chokerende i betragtning af den relative lethed af spørgsmålene - at kun omkring halvdelen af ​​de hundrede mennesker har vundet deres biler tilbage.

Men så handler Repo Games om det uventede.

Jeg kender for os som producenter, siger Salsano, når du ikke ved, hvad der kommer til at ske i et realityprogram, det er, når du ved, at du har et godt tv.

Det er ikke forudsigeligt. Du vil ikke se det samme hele tiden. Jeg vil have, at seerne derhjemme skal føle, at vi har det. Ligesom vi ikke ved, hvad der kommer ud af huset næste gang.

Christopher Lawrence's Life on the Couch -kolonnen vises om søndagen. Kontakt ham på clawrence@ reviewjournal.com.

ANDRE STEDER
De fire resterende deltagere prøver deres retter på Caesars Palace på America's Next Great Restaurant (20.00 i dag, KSNV-TV, Kanal 3).
Og tryllekunstneren Nathan Burton gæstestjerner, da konkurrenterne ramte Strip on Last Cake Standing (21:00 i dag, Food Network).