'Rescue Me' går tilbage til ground zero

34718253471825 3468834

Måske var det MTV tilbage på dagen med sine tre minutters bursts af Cyndi Lauper og Lionel Richie. Eller det kan være det faktum, at det kød, vi spiser, er blevet injiceret med mere tvivlsomme stoffer end Barry Bonds under hans levetid. Men et eller andet sted undervejs er vores nationale opmærksomhedsspænd kommet til at konkurrere med en frugtflues i forårsferien efter dens fjerde ølbong.

Den 12. september 2001 svor millioner på, at de aldrig ville glemme begivenhederne i forrige dag. Brandmænd var de nye rockstjerner. Og medierne erklærede slutningen på den triviale tidsalder.

eddie van hente nettoværdi 2019

Nu har vi Britney Spears hver nervøs tic, der kæmper med Octo-Mom om dækning i de samme medier. Det er endnu mere grund til, at Denis Leary er derude, tager fat i seerne ved kraven og trækker dem tilbage til ground zero.Tragedien har altid været en del af Leary's Rescue Me (22:00 tirsdage, FX). Du kunne ikke lave en serie i et New York brandhus uden den. Men denne sæson er om 9/11 på samme måde som Maury er kommet til at handle om faderskabstest, og Two and a Half Men handler om sex -vittigheder og latterspor.

En fransk journalist (Karina Lombard) har charmeret sig ind i 62 Lastbils besætnings liv, da hun interviewer dem til en bog om 11. september og mudrer gamle sår og minder undervejs.

Francos (Daniel Sunjata) konspirationsteorier om, hvad der virkelig skete den dag, udspiller sig sammen med kraftfulde scener og gribende monologer om de menneskelige omkostninger ved angrebene. Og dette er Rescue Me, både Learys Tommy Gavin og hans bedste ven, Lou (John Scurti), falder for den fremmede skønhed, hvor Lou skriver sine 9/11 minder ned i et 46-siders forsøg på at vise hende sin følsomme side.

Lad mig få det lige, fortæller Tommy ham. Så du tager den største tragedie i byens historie, måske i landet, og du tager dine følelser omkring det, som jeg ved er ægte og ægte, fordi du var der, og du levede igennem det, men du er nu rekonstituerer dem, så du kan blive lagt af en fransk bred. Er det rigtigt?

lil nas x nettoværdi 2019

Ja, Lou trækker på skuldrene. Stort set.

Inden sidste uges sæsonpremiere og uden at tælle nogle to eller tre minutters minisoder havde den mørke komedie været ude af luften i 18 måneder. Og frien ser ud til at have gjort Rescue Me noget godt.

Årets første ni afsnit er nok til at få sidste sæson - hvilket var sådan noget rod, du vil sværge, at det blev rejst af Dina Lohan - ligner en af ​​Tommys hyppige dårlige drømme.

hvad er kim kardashian nettoværdi

Krympningen ved hans kompetencehøring i denne uge opsummerer ganske kortfattet de fleste af sidste sæsons fejl: Du ville klæde dig ud i din døde fætters gear og tage på opkald med dit mandskab og et besætning på et andet skift. Du ville gemme dig i lastbilen, og du ville gå ud på opkald som din døde fætter. Den døde fætter ting, hvad er der i vejen med det?

Bortset fra det er der meget lidt at se tilbage. Fyrene driver deres egen bar i denne sæson, hvilket udgør et par problemer for at genoprette alkoholiserede Tommy, som også har sadlet med at sponsorere et alt for trængende AA -medlem.

Men den virkelige nyhed er tilføjelsen af ​​Michael J. Fox, der dukker op i en håndfuld afsnit som den nye kæreste til Tommys ekskone (Andrea Roth). Helt ærligt, på dette tidspunkt er enhver chance for at du skal se Fox optræde en gave. Men her spiller han så langt mod typen som en pille-poppende beruset med vrede-spørgsmål og gør det så overbevisende, at han kan begynde at rydde plads til endnu en Emmy.

Rescue Me er stadig ikke perfekt. Leary kan være lidt selvforkælelig og skrive til sig selv nogle temmelig prangende scener af Tommy, der konfronterer sine dæmoner. Men serien har genfundet fodfæste lige i tide til FX.

hvor gammel er andrea mitchell nbc

Kanalen, der engang var basiskabels førende hjemsted for originale dramaer, står over for stigende konkurrence fra AMC, USA og TNT, for ikke at nævne stigningen i pay-kabels Showtime og genopblussen af ​​HBO.

Nu er dens signaturserie The Shield væk. Skader fulgte op med sin strålende, Emmy-nominerede første sæson med en discombobulating downer på et andet år. Og Nip/Tuck sprang ikke kun hajen, den gik tilbage, tog hajen, lagde den på et tog og ødelagde derefter toget.

Heldigvis er Rescue Me tilbage på scenen med hele 22 afsnit, op fra de sædvanlige 13, der skulle købe FX noget tid til at omgruppere og udvikle endnu en afgrøde af standout -serier.

Det vil sige, forudsat at det kan beholde sine seeres opmærksomhed så længe.

ANDRE STEDER
Steve Wynn taler med Charlie Rose om øjensygdommen, der fratager ham synet 60 minutter (kl. 19 i dag, KLAS-TV, kanal 8).
Det femte årlige nationale Heads-Up Poker Championship, filmet på Caesars Palace, debuterer i dag (15.00, KVBC-TV, Channel 3).
Og medlemmer af Chaparral High School’s Class fra 1989 vil deltage i den næste sæson af TV Lands High School Reunion, der sendes til efteråret.