Ricky Martin er tidløs, eller i det mindste utrættelig, når han går 'All In' til Vegas

Popstjernen Ricky Martin får publikum på benene under et skuespil under opsyn af poptourveteranen Jamie King. (Denise Truscello)Popstjernen Ricky Martin får publikum på benene under et skuespil under opsyn af poptourveteranen Jamie King. (Denise Truscello) 'Vegas is home now,' Ricky Martin declared during opening night of his new 'All In residency at the Park Theater. (Denise Truscello)'Vegas er hjemme nu,' erklærede Ricky Martin under åbningsaftenen for sit nye 'All In' ophold på Park Theatre. (Denise Truscello) 'Vegas is home now,' Ricky Martin declared during opening night of his new 'All In residency at the Park Theater. (Denise Truscello)'Vegas er hjemme nu,' erklærede Ricky Martin under åbningsaftenen for sit nye 'All In' ophold på Park Theatre. (Denise Truscello)

Nogle ting ændrer sig aldrig, medmindre du tænker på den dybere symbolik. Men ingen vil virkelig tænke meget ved en Ricky Martin -koncert.

Martins eksklusive til Vegas All In-show på Park Theatre begynder på samme måde, som hans breakout-turné i 1999 gjorde: Med Livin ’La Vida Loca, dengang og nu sit største hit i den engelsktalende verden.

uge 10 ting du skal vide

Og nu og da er det en fed måde at indlæse et show på forhånd. Dengang syntes det at være et blink til det spansktalende publikum, Martin havde dyrket i næsten et årti, siden han forlod teen-popgruppen Menudo. Du er allerede her, så hold dig til og se, hvad jeg ellers kan gøre, syntes åbningssalven at sige.Men nu? Når Martin stiger ned til Park Theatre -scenen på en firkantet elevator i sin guldlamme jakke, omgivet af kvinder i fjer og dudes i ærmeløse hvide skjorter, ser det ud til at være mere en måde at sige Velkommen tilbage. Og se? Intet har ændret sig.

Og som 45 -årig er Martin virkelig tidløs. Eller i det mindste utrætteligt. Stadig et magnetisk smukt eksemplar med en lidt over gennemsnittet stemme. Så konstant i bevægelse, at når han endelig stopper for det sjældne øjeblik for at plante fødderne og synge, er det en fingerpeg til publikum: stor dramatisk balladetid.

Skuespillet overvåges igen af ​​poptour -veteranen Jamie King, der omslutter os med 16 dansere, bevægelige belysningsindretninger og kæmpe videobilleder på sidevæggene: Christina Aguilera! Større end King Kong! (for hendes virtuelle duet om Nobody Wants to be Lonely).

Noget af intimiteten er måske ikke en promotors første valg. Den øverste altan var forhænget ved åbningsaften. Og meget af det, der ville være førsteklasses siddepladser, går til en scenekraftforlængelse omgivet af almindelige entréfans; en groft formet som tallet 8, med to distraherende store og tomme doughnuthuller i midten.

Men et rigtigt band, herunder et tredelt hornafsnit, giver showet en direkte umiddelbarhed for at opveje den omhyggelige koreografi af hvert eneste træk. Og den koreografi er levende ud over din popkoncert i standardudgaver, med en trommelinje til Drop It on Me, der giver plads til en flamencodanser for Lola Lola.

Martin og King hylder gamle Vegas med blandede resultater. En Frank Sinatra-medley af Luck Be a Lady og The Lady Is a Tramp opløber crooner med dansere, der ryster deres bonbon og spiller kig-a-boo med et kæmpe gardin.

Men It's Alright er en sej hyldest til det berømte Jailhouse Rock -filmnummer, hvor Martin og de mandlige dansere laver som Elvis på mobile stilladser.

Når det kommer til at arbejde på værelset, er Sinatra -lektionerne dog ikke helt sivet ind. Martin talte kun til os i hurtige introer eller outros til sangene på åbningsaftenen, en gang for at sige, Vegas er hjemme nu.

Det ser dog ud til at være det. En åbningsaftenmængde, der var svær at lokke op på fødderne, måtte give efter for den hvidfarvede karnevalfinale i Maria og The Cup of Life. Den nødvendige blast fra konfettikanoner virker nogle gange som et osteagtigt tegnsætningstegn til et popshow i Las Vegas, men her virkede det mere som en del af en ægte fejring af noget, der ikke kræver meget eftertanke:

Martin holder stadig en inklusiv, tosproget fest, og du er stadig velkommen, hvis du vil komme.

RELATEREDE

Ricky Martin 'All In' med ophold i Las Vegas

Ricky Martins nye show bringer instruktør Jamie King 'fuld cirkel'