Ricky Schroder Netværdi

Hvor meget er Rick Schroder værd?

Rick Schroder Netværdi: $ 25 millioner

Ricky Schroder Netværdi og løn : Ricky Schroder, der i dag foretrækker at gå efter det mere modne klingende 'Rick Schroder' er en amerikansk skuespiller og filmregissør, der har en nettoværdi på 25 millioner dollars. Som barneskuespiller medvirkede han i sitcom 'Silver Spoons.' Senere havde han mindeværdige roller som Newt på 'Lonesome Dove' og i kriminaldramaserien 'NYPD Blue.' Ricky har uden tvivl tjent flere penge på ejendomshandler i løbet af sin karriere. I løbet af deres 25+ års ægteskab vendte han og den tidligere kone Andrea mindst et dusin ekstremt imponerende godser. Flere detaljer om disse transaktioner senere i denne artikel.

Tidligt liv og karriere: Rick Schroder, bedre kendt som Ricky Schroder, da han var ung, blev født den 13. april 1970 i Brooklyn og blev opvokset på Staten Island, New York City. Han og hans søster er børn af Diane Katherine Bartlett og Richard John Schroder, begge tidligere ansatte i AT&T. Som barn optrådte han i mange kataloger, og da han var seks år gammel, havde han været med i over 60 reklamer.

Schroder fik sin filmdebut, der spillede søn af Jon Voights karakter i 1979-genindspilningen af ​​filmen 'The Champ' og vandt Golden Globe-prisen for årets bedste nye mandlige stjerne i en film i en alder af ni. Efter hans succes blev han fjernet fra skolen af ​​sine forældre i tredje klasse for at fokusere på sin karriere. Han flyttede til Los Angeles med sin mor, men hans far forblev i New York City for at fortsætte med at arbejde for AT&T. Et år senere optrådte Schroder i Disney-spillefilmen 'The Last Flight of Noah's Ark' med Elliot Gould og medvirkede også sammen med Alec Guinness som titelfiguren 'Little Lord Fauntleroy.'

Bryde igennem: Han blev kendt som stjernen i tv-serien 'Silver Spoons', da han spillede hovedpersonen Ricky Stratton, søn af en velhavende excentrisk millionær Eddie Stratton, fra 1982 til 1986. Hans rolle gav ham to Young Artist Awards. Efter at 'Silver Spoons' sluttede, gik han på Calabasas High School, hvor han kæmpede for at tilpasse sig det stærkt forskellige miljø. I 1988 medvirkede han i en primetime CBS TV-film baseret på en sand historie, dramaet 'Too Young the Hero', hvor han spillede Calvin Graham, en 12-årig, der lyver og siger, at han er 17 for at kunne melde sig ind Anden Verdenskrig. Schroder optrådte derefter som gæstetimetager i Wrestlemania 2 i en march mellem Hulk Hogan og King Kong Bundy. Efter at han var færdig med gymnasiet, tilmeldte Schroder sig til Mesa State College i Grand Junction, Colorado. Han købte til sidst et stort stykke jord der.

Senere karriere: Da han blev ældre, kæmpede han for at blive kendt som en voksen skuespiller. Han droppede Y fra sit fornavn i et forsøg på at lyde mere moden, bekymret for, at han var bestemt til endeløse roller, der skildrer den stereotype blonde hjerteknuser eller drengeagtig teenager. Schrøders medvirkende rolle i den vestlige miniserie 'Lonesome Dove' og dens efterfølger, 'Return to Lonesome Dove', hjalp i hans forsøg på at blive anerkendt i mere modne roller. Hans roller som Danny Sorenson i tre sæsoner af 'NYPD Blue', sygeplejerske Paul Flowers i 'Scrubs', Dr. Dylan West om 'Strong Medicine' og Mike Doyle i 2007-sæsonen '24' arbejdede for at cementere sin voksnes skuespilkarriere .

I 2004 instruerede og spillede Schroder i musikvideoen til Brad Paisley og Alison Krauss sang 'Whisky Lullaby.' Direktøroplevelsen fik Schroder til en pris for bedste musikvideo på Nashville Film Festival 2005. Ved CMT Music Awards vandt videoen en pris for Årets samarbejdsvideo, hvor Schroder tog hjemprisen som Årets direktør.

I 2009 instruerede han eventyrfilmen 'HellHounds.' Han gæstede også i januar 2011 i en episode af ABCs 'No Ordinary Family'. Han startede et produktionsfirma, Ricky Schroder Productions, og det har produceret 'Starting Strong' siden 2013 samt andre projekter som 'The Fighting Season.' I 2013 producerede hans produktionsfirma Hallmark-filmen 'Our Wild Hearts', hvor Schroder spillede ind med sin datter Cambrie. Schroder fortsatte med at producere tre krigsdokumentarer: 'The Fighting Season', 'My Fighting Season' og 'The Volunteers.' Han tilbragte fem måneder i Afghanistan i tæt samarbejde med den amerikanske hær for at fange de rå optagelser.

Personlige liv: Schroder giftede sig med indretningsarkitekt Andrea Bernard i 1992. De har fire børn. I 2016 meddelte Rick og Andrea, at de skiltes.

I april 2019 blev Schroder arresteret to gange for mistanke om vold i hjemmet og blev tilbageholdt for $ 50.000 kaution. Kvinden, der var involveret i disse hændelser, blev ikke identificeret i nyhedsrapporterne, og Schroder blev ikke retsforfulgt for begge påstande.

I november 2020 blev det afsløret, at Schroder var en af ​​de største bidragydere til kautionsfonden på 2 millioner dollars til Kyle Rittenhouse, en 17-årig tiltalt i skydemordene på Joseph Rosenbaum og Anthony Huber under en protest i Kenosha, Wisconsin i august 2020 efter skyderiet af Jacob Blake.

Ejendom : I begyndelsen af ​​1990'erne købte Rick og Andrea en 15.000 hektar stor grund nær Grand Junction i Colorado efter at være gift. De navngav ejendommen Mesa Mood Ranch og fortsatte med at skræddersy en imponerende hestegårdsejendom med en 2500 kvadratmeter bjælkehytte og flere gæstehuse. Parret noterede ejendommen for $ 29 millioner i 2005 og accepterede i sidste ende $ 27 millioner i april 2006.

I 2006 solgte de også et hjem i Scottsdale, Arizona for $ 4 millioner. De vendte et antal hjem i Scottsdale.

I 2005 købte Rick og Andrea en 30 hektar stor gård i Topanga, Californien for 4,2 millioner dollars. De solgte denne ejendom i marts 2019 for $ 9,3 millioner.

I juli 2007 betalte Rick og Andrea $ 5,85 millioner for et hjem ved havet i Malibu-hjemmet. De noterede hjemmet til salg i 2016 for $ 5,5 millioner på hælene efter deres skilsmisse. Umiddelbart efter deres adskillelse oplistede de huset til leje for $ 30.000 pr. Måned. De fandt til sidst en køber i juli 2020 for $ 5.185 millioner.

Ricky Schroder Netværdi

Ricky Schroder

Nettoværdi: $ 25 millioner
Fødselsdato: 13. april 1970 (50 år)
Køn: Han
Højde: 1,78 m (5 fod)
Erhverv: Skuespiller, filmregissør, manuskriptforfatter, filmproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion