Riff Raff Netværdi

Hvor meget er Riff Raff værd?

Riff Raff Netværdi: $ 7 millioner

Riff Raff nettoværdi : Riff Raff er en amerikansk rap-kunstner, der har en nettoværdi på 7 millioner dollars. Han blev først berømt på YouTube omkring 2015 og er blevet meget populær på sociale medier.

Tidligt liv: Riff Raff blev født Horst Christian Simco den 29. januar 1982 i Houston, Texas af Anita Isaacs og Ronald Simco. Hans mor arbejdede som tjenestepige, og hans far var en veteran fra Vietnamkrigen, der arbejdede forskellige job. Ronald Simco led desværre af svær PTSD på grund af sin tid i krigen. Riff Raff var den anden af ​​fire søskende.

Riff Raff gik til Langham Creek High School og var en skydevagt på hans skoles basketballhold, inden han faldt ud i løbet af sit seniorår. Hans forældre blev skilt, og familien flyttede til Duluth, Minnesota, efter at hans far blev diagnosticeret med mandelkræft. Han opnåede sin GED og tilmeldte sig Hibbing Community College i Hibbing, MN, hvor han spillede på skolens basketballhold. Han droppede dog tilbage i 2003 og flyttede tilbage til Houston, hvor han fik et job med at male biler i den så populære 'slikfarvet' stil og efterhånden begyndte at opbygge sin nye identitet som rapperen Riff Raff. Han flyttede til Los Angeles for at starte sin rapkarriere.

Rap karriere: Riff Raff begyndte at rappe og lave hjemmelavede cd'er i 2005. Han ville hænge cd'erne ud i forskellige indkøbscentre i Houston-området. Hans tidlige indflydelse var Texas rappere Devin the Dude og Paul Wall. Riff Raff var desperat efter at komme på tv, hvilket resulterede i mange auditions. Han prøvede for P. Diddy's Making the Band, men til ingen nytte.

Han fik først anerkendelse i 2008, da han begyndte at frigive numre og videoer, der kombinerede performancekunst og slapstick-komedie via MySpace og YouTube ved hjælp af navnet 'MTV Riff Raff'. Hans populære videoer fører ham endelig til et sted i reality showet 'From G's to Gents' på MTV. Han var fløjet til Atlanta for at prøve det. Riff blev fjernet fra serien i den anden episode, men han havde efterladt et indtryk på seerne gennem sin funky klædestil og humoristiske ad-libbing. Hans optræden på showet fik en øjeblikkelig reaktion på ham, som katapulterede hans karriere og gjorde ham endnu mere populær på sociale medier. Senere samme år tog skuespilleren og rapperen Simon Rex opmærksom på Riff Raff efter at have set en af ​​hans freestylevideoer. Rex kontaktede ham, og de blev venner og blev optaget sammen under Riff Raff og Dirt Nasty. De to dannede senere rapgruppen Three Loco sammen med komikeren Andy Milonakis.

Hans stadig mere populære YouTube-tilstedeværelse førte til hans signering i 2011 med S.O.D. Money Gang, Inc. Han begyndte også at optræde med andre rap-kunstnere og komikere Simon Rex (Dirt Nasty) og Andy Milonakis . I 2012 forlod han Money Gang, Inc. og underskrev med Diplos Mad Decent-mærke. Samme år udgav han sin Summer of Surf-mixtape. En anden mixtape, Birth of an Icon, kom hurtigt efter. Hans første studioalbum, Neon Icon, blev udgivet i juni 2014, efter at han udgav en række singler. Han turnerede med Vans Warped Tour i 2015 til støtte for albummet.

Riff Raff annoncerede sit andet studiealbum, Peach Panther, i juni 2015. Travis Barker producerede sin første single til albummet, Spazz Out. Riff Raff forlængede udgivelsesdatoen for Peach Panther adskillige gange, mens han stadig lagde blandetape og singler imellem. Albummet blev til sidst udgivet i juni 2016. Riff Raff og DJ Afterthought udgav albummet Cool Blue Jewels i februar 2018. Det indeholdt mange berømte kunstnere som Wiz Khalifa, Young Buck og Chevy Woods. I april 2019 udgav Riff Raff sit tredje studioalbum, Pink Python, og kun seks måneder senere udgav han sit fjerde studioalbum, Cranberry Vampire.

Hans YouTube-kanal har hidtil haft næsten 170 millioner visninger, og hans mikstape har opnået både kritisk og kommerciel succes.

Jason Merritt / Getty Images

Andre ventures: Riff Raff optrådte i tv-showet Major Lazer i en episode med titlen 'Double Cup'. Han konkurrerede også på en special til The Challenge, en MTV reality-serie, i november 2017. Riff Raff samarbejdede med Reef Dispensaries i 2017 for at udvikle og tilslutte sig to nye marihuana-stammer. Han samarbejdede også med cannabisabonnementsfirmaet Daily High Club for at skabe en speciel 'Riff Raff Smoking Supply Box'. Den indeholdt rygeartikler og tilbehør inspireret af hans personlighed på scenen.

I februar 2012 henvendte instruktør Harmony Korine sig til Riff Raff om at dukke op i en kommende film af ham (som skulle vise sig at være Spring Breakers.) film, Alien, var faktisk baseret på ham. Ifølge James Franco var karakteren dog baseret på den underjordiske rap-kunstner Dangeruss. Der var meget frem og tilbage mellem begge lejre om spørgsmålet. I juli 2013 annoncerede Riff Raff sin hensigt om at sagsøge skaberne af Spring Breakers for $ 10 millioner dollars for at 'prøve' hans liv uden hans tilladelse eller en ordentlig kredit og anerkendelse. Imidlertid blev la suit aldrig til live.

Personlige liv: Riff Raff har dateret adskillige berømtheder, omend kort, herunder Katy Perry, Bella Thorne, Lil Debbie og Red Lickerish.

Riff bor i et palæ i Las Vegas på 2 millioner dollars, som han har kaldt 'Codeine Castle'. I en video, der blev sendt til WorldStarHipHop, gav Riff en rundvisning i huset og viste over 500.000 dollars smykker.

Riff Raff har en enorm mængde tatoveringer inklusive flere logoer, en tatovering af hans hund og en fan af Bart Simpson, der holder reagensglas, der læser 'The Freestyle Scientist'.

I august 2013 blev Riff Raff arresteret i Greensboro, North Carolina, efter at politiet fangede ham med en åben beholder med alkohol, marihuana og forskellige andre uspecificerede ulovlige stoffer. Han blev bragt i fængsel sammen med to andre passagerer i sin bil. Han blev løsladt uden kaution senere samme aften.

I maj 2018 blev Riff Raff beskyldt for at have bedøvet og seksuelt overfaldet en kvinde efter hans show i Melbourne i 2013. Alle spillesteder på hans australske og newzealandske turné aflyste hans kommende koncerter efter det. Han blev beskyldt for upassende seksuel opførsel på sin turistbus i Milwaukee af en anden kvinde, der var 17 år på det tidspunkt.

Riff Raff Netværdi

Riff raff

Nettoværdi: $ 7 millioner
Fødselsdato: 29. jan 1982 (39 år)
Køn: Han
Erhverv: Rapper
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion