Et 'retfærdigt' gensyn, da Bill Medley rocker Vegas showroom

John Wedemeyer, Bucky Heard, Bill Medley og Joey Melotti vises på MedleyJohn Wedemeyer, Bucky Heard, Bill Medley og Joey Melotti vises ved Medleys usikrede optræden i Italian American Club onsdag den 15. april 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Bucky Heard og Bill Medley vises ved Medleys usikrede optræden i Italian American Club onsdag den 15. april 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats John Wedemeyer, Bucky Heard, Bill Medley og Joey Melotti vises ved Medleys usikrede optræden i Italian American Club onsdag den 15. april 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Bucky Heard og Bill Medley vises ved Medleys usikrede optræden i Italian American Club onsdag den 15. april 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Bill Medleys har sagt det under hele pandemien, Dette virker ikke, det virker ikke. '

Så Medley kom tilbage på arbejde, blandet med en masse spil, på Italian American Club onsdag aften.

Medstifter af Retfærdige brødre og et medlem af Rock And Roll Hall of Fame tog sin partner Bucky Heard's invitation til at indtage scenen. Dette ville være første gang, de to sang i en betalt forestilling i mere end 14 måneder, da handlingen i Harrah's Showroom har været mørk og ikke vendt tilbage under COVID. Duoen havde været vært for en l ive-stream serie ud af rummet i september.Medley besvarede sin kammerats opkald til rampelyset, og Medley sluttede sig til guitarmester John Wedemeyer og tastatur fantastisk Joey Melotti ( Barry Manilows bandleder på Westgate), med omkring 100 spisende gæster til stede i IAC Showroom.

giordanos menu las vegas

Vil du lave ’My Babe?’ Spurgte Heard Medley på scenen.

Vil jeg gøre din skat? Medley svarede. Hvad snakker du om?

Du ved hvad? Hørte grine. Vi er at tæt!

Medley bemærkede også til sin scenekammerat, Du sveder. Hvorfor? Du har jobbet.

De to sang My Babe, oprindeligt af bluesmanden Little Walter og dækket af de retfærdige brødre i 1963. At Medleys optræden var uplanlagt var tydelig, da han overtog Melotti på klaver og kaldte over til Wedemeyer sangen This Will Be The Last Time .

Åh nej, sagde Wedemeyer, klart overrasket. Guitaristen har spillet bag Medley på denne perle på Harrah's og også The Composers Showcase of Las Vegas.

hvor meget er jackie jackson værd

Sangen er en nylig Medley -komposition, der er tung for en middagsmængde, med den knusende tekst, Dette vil være sidste gang, at jeg nogensinde, nogensinde vil have blues. Jeg har intet, intet at tabe.

Sangen er noget af en hymne til 80-årige Medley, der mistede sin kone, Paula, i juni. Bare en måned tidligere blev han opereret for at fjerne en kræftvækst fra halsen, kun centimeter fra hans legendariske stemmebånd.

Rock 'n' roll -ikonet har taget vokalundervisning lige siden og var i stærk form på IAC og sagde senere, at han ville være klar til de retfærdige brødres tilbagevenden. Det ser ud til at være i oktober, efter Donny Osmonds første udbrud af shows i rummet.

Medley tog imod Rock Me, Baby, BB King -klassikeren, og Heard vendte tilbage til Unchained Melody. Duoen dykkede derefter ind i Rightly Brothers-hymnen You've Lost That Lovin 'Feelin, for at lukke den ud, med Heards skyhøje vokal opvejet af Medleys berømte baryton.

Den efterfølgende status-O var forventet. Medleys lange præstation var ikke.

Jeg anede ikke, at Bill overhovedet skulle synge, siger Heard. Jeg fortalte ham, at jeg ville elske ham, og at jeg på et tidspunkt i løbet af showet ville give ham 'looket', og hvis han gav mig 'looket' tilbage, ville jeg vide, at det er fedt at ringe til ham. Det var bare magisk.

hvad er vanna hvids løn for lykkehjul

Fremover blev Medley mødt med en forelskelse af velvilje, herunder New York Giants (og Las Vegas Locomotives) cheftræner Jim Fassel.

Jeg har brug for mere af det, sagde Medley midt i den scene. Stemmen er en muskel. Du skal bruge den. Og der er ikke noget bedre end at være foran en levende skare.