Rising Sun Japanese Restaurant & Sushi Bar

17903891790389

Kunne du tænke dig noget sushi? Eller teppanyaki? Eller tempura/katsu/sukiyaki?

De fleste japanske restauranter adresserer de tre hovedkategorier af japansk mad ved at tilbyde dem alle. Der er en sushi bar, teppan (eller japansk steakhouse) grillborde og en menu med mange retter fra japansk køkken, der ikke er dækket af de to andre.

Men hvad nu hvis de ikke har plads nok til teppanborde? Eller kan/vil jeg ikke fremlægge de ret betydelige investeringer i udstødnings- og brandslukningssystemer, der er nødvendig af al den varme?En løsning er at forberede teppanyaki i køkkenet. Kunder vil være ude af underholdningsaspektet (japansk snestorm!), Men de vil også omgå de halte vittigheder (japansk snestorm!). Og hvis teppanyaki serveret af Rising Sun Japanese Restaurant & Sushi Bar er en indikation, vil maden være langt bedre.

Rising Sun regner sin teppanyaki som Sizzling Butter Yaki Teppan Plates, og jeg fik oksekød og grøntsager ($ 13,75) af nysgerrighed mere end noget andet. Men wow, dette var bedre end noget, jeg har fået serveret af nogen af ​​de (japanske snestorm!) Jokere. Oksekødstrimlerne var vidunderligt møre, saucen smørrig uden at være ufarlig, grøntsagerne varierede-kål, courgette, gulerødder, spidskål og løg-og sammen med svampene rigelige. Det var den bedste ret, vi smagte på Rising Sun.

En lille ulempe: Salaten og misosuppen, som menuen lovede - og som repræsenterer komponenter i den japanske standardsteakhouse -middag - blev aldrig til noget. Det kan skyldes, at der var en særlig begivenhed på restauranten den aften, og stedet var lidt kaotisk. Det kan også skyldes, at vi bestilte en rimelig mængde mad, og de regnede med, at vi ikke ville have det hele. Uanset hvad: Deres dårlige. De skulle i det mindste have spurgt.

Fra sushibaren (en anden fordel ved ikke at bruge teppanborde er, at det er lettere at blande undergenrer) valgte vi jalapeno yellowtail sashimi fra specialbrættet ($ 15). Det var fremragende, den omhyggeligt friske fisk skåret i diamantformer og toppet med cirkler af jalapeno og en prik sauce. Jalapeno pakket en wallop, men det fungerede fint med den gule hale. En mindre klage: Priserne var ikke angivet på tavlen.

Fra den almindelige sushi -menu valgte vi Yum Yum -kammuslingrullen ($ 6,25) med friske kammuslinger, krabbesalat og yum yumsauce og en varm og vild rulle ($ 14) med krydret tun, avocado og agurk toppet med tun sashimi og en hvidløg-ponzu sauce. Jeg ville bestille enten igen med et puls.

Men sandsynligvis ikke de røget laks ostestokke ($ 5,88), som vi valgte til en forret. Et nyt bud på standard mozzarella -pinden, disse var lavet af røget laks viklet omkring flødeost, overtrukket med tempura -dej og stegt. De var dejlige og sprøde, men dette var den stærkeste røget laks, jeg kan huske at have.

Gyozaen ($ 4,50) var rimelig standard, men nogle gange er det en god ting, og det var det i dette tilfælde.

Og standard var den retning, vi troede, vi skulle med vanilje tempura -isen ($ 8,50), men Rising Sun overraskede igen. I stedet for den scoop-in-a-bowl, vi forventede, fik vi serveret en sushi-tallerken med en række med fire kugler sprød, tempura-dækket is, toppet med et strejf af flødeskum.

Rising Sun fik ikke anledning til alle aspekter af vores middag, men vi kunne alligevel lide den. En innovativ ånd kombineret med nogle antydninger af tradition - herunder en indlysende dedikation til fødevarekvalitet - får os altid til at vende tilbage efter mere.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

HEIDI KNAPP RINELLAMORE COLUMNS

hvad: Rising Sun Japanese Restaurant & Sushi Bar
hvor: 9410 W. Sahara Ave.
telefon: 243-8670
samlet: B
mad: B.
atmosfære: B.
service: B-
plusser: Fantastisk teppanyaki uden en teppan -grill.
minusser: Glemt suppe og salat.